Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sylwester - Petardy?

Gość Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam takie pytanko do was :D czy strzelacie petardami w sylwestra?, bo dla mnie sylwester bez strzelania to nie sylwester xD a jak wy uwazacie? piszcze swoje opinie itp :D

PS Możecie dodać ile zawsze wydajecie na petardy :D (ja zawsze kupuje mega pakiet xD)

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda pieniędzy, nie strzelam odkąd skończyłem podstawówkę.

@down

Na gry jeszcze bardziej szkoda pieniędzy.

Opublikowano

Możecie wymieniać swoje sytuacje związane ze strzelaniem, ja w tamtym roku włożyłem petardy do wanny na smietniku i całą rozje*alo xD

Szkoda pieniędzy, nie strzelam odkąd skończyłem podstawówkę.

Ja tam wole wydać na petardy, niz na jakies gierki w ktore i tak nie bd gral (tak wiem dziwny jestem ale w nic nie gram o.O) przynajmniej emocje są xD

Opublikowano

Jak co roku z dwie paczki fioletowych fp3 (tych małych bo, mają większe pierdolnięcie od większej wersji).

Te to mają takie pierdolnięcie, że zawsze jakiś alarm w samochodzie się włączy :D (lubie wkurwiać sąsiadów :D )

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Jasne, że tak !

Uwielbiam strzelać petardami, w sylwestra zawsze to robię, cieszę się wtedy jak dziecko, no i przypominają mi się czasy, gdy za małego kupowało się pikolaki na odpuście i się strzelało :)

Ja ogólnie wydaje ok 100 zł a tata też ok 100 zł na wulkany czy też baterie.

No i to już taka mała tradycja ( od 3 lat ), że co rok na sylwestra robię coraz to większe wulkany z saletry :)

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Jestem w stanie zaakceptować fajerwerki, bo chociaż ładnie to wygląda. Ale petardy... nie. Cały dzień 31 grudnia chodzę zdenerwowana, bo ciągle tylko hałas i hałas. Nie rozumiem sensu kupowania tego i nigdy nie zrozumiem.

#don't care

Opublikowano

Strzelam, ostatnio wydałem tak z 100zł.

Lubie wkurwiać, jednak w tym roku może trzeba spróbować fajerwerków ? ^^

GIMBAZA ATAKUJE

928011413476457403957.png

Opublikowano

drogie to w ch*j, ale lacznie to z 300zl wydaje. Przynajmniej sie zapalkami pobawie

Opublikowano

Ja nie kupuję osobiście ale strzelam co rok :) chociaż ostatnim razem postawiliśmy pudełko odwrotnie i zaczęło walić na boku a było chyba z 80 w paczce (3 okna poszły do wymiany :)).

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Kiedyś kupowałam sporo fajerwerków, ale teraz coraz mniej. Już chyba mnie to nie kręci.

Chociaż to zależy czy z kimś go spędzam czy nie.

Teraz to pewnie kupię paczkę tych małych i wyrzucę jedną za okno tak dla zasady B)

58815786.jpg

Opublikowano

No. Ja kupuję. W tamtym roku nakupowaliśmy z kolegami duuużo takich zwykłych, małych, tanich petard i rzucaliśmi gdzie popadnie i trochę takich wielkich, porządnych petard i wrzucaliśmy je do koszów, a jedną to do skrzynki na listy takich cyganów. Bogate prosiaki. I wiecie co się stało? Skrzynkę im rozerwało. Ale beka była. W tym roku napewno to powtórzę.

Opublikowano

Ja to w sylwestra wszystko przepierdalam na %'enty . Pozdro gimbaza zobaczyć fajerwerki i spać

Opublikowano

Ja mam na to wyjebane. Jak jest 0:00 wychodzimy na dwór i patrzymy xD

P.S

U mnie to już teraz puszczają :/

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Opublikowano

Ja to w sylwestra wszystko przepierdalam na %'enty . Pozdro gimbaza zobaczyć fajerwerki i spać

Co się dzieje, z tą młodzieżą.

14 latek przepierdala wszystko na procenty. A w dodatku sam jesteś gimbazem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...