Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kowal Bot Czy Wart ?

Molestaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A Wy dalej wierzycie jak ktoś z 1 - 10 postami daje tu "trade hacka,yang hacka,kowal hacka" itp..Żegnajcie się z kontami i tyle =)

\m/ \m/

GG: 9261310

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To że mam 6 postów nie znaczy że jestem noobem ... Wypraszam sobie dałem skan i wszystko niektórym działa niektórym nie ... I wirów żadnych to niema więc nie rozumiem czego sie czepiasz ... to że mam 6 postów nie oznacza że mozesz kozaczyc pozdro..

Opublikowano

A Wy dalej wierzycie jak ktoś z 1 - 10 postami daje tu "trade hacka,yang hacka,kowal hacka" itp..Żegnajcie się z kontami i tyle =)

lol a ty jak dołączyłeś na to forum to od razu miałeś 500+ postów?! chciał nam coś pokazać, a wy odrazy krytyka! Jak będziecie tak "przyjmować" nowych użytkowników to forum daleko zajdzie :) Zapewne dostane z 10 minusów, ale ciort z tym- nie mam zamiaru jakoś zabłysnąć na tym forum!

o.O.o dzięki za plusy ;)

bumcfksz :P

Opublikowano

Skana dałeś!!!!???

A otwierał ktoś tego skana??

PROSZĘ:

Plik ___ otrzymany ___

Obecny status: NIE ZNALEZIONO

Twój plik wygasł lub nie istnieje.

ZANIM COŚ OTWORZYCIE czytaj cie skany!!!

A Vir to trojan.SpyAgent.

Jednym słowem KEYLOGGER!!

Opublikowano

Taki hack moze istniec ale napewno nikt go tu nie wrzuci bo ten co kolega dal to fake.

Przecierz w bazie GF maja jakie sa szanse na ulepszenie przedmiotu i hack musial by sie do tej bazy wbic i zmieniac , wiec malo mozliwe zeby tu ktos go wrzucil

W moich kręgach już wielu odpadło !

Opublikowano
FART TAKIE COS NIGDY NIE POWSTANIE

Hmm..Czyżby? Napewno Kiedys Powstanie...Tak Samo Bylo Z Priv Servami Nikt Nie Wierzył Ze takie Cos Mozna Zrobic :P

2u6igkp.png

Trzeba Tam Być Żeby Poczuć Tą Atmosfere :-)

Gdzie Najlepsi Kibice W Polsce Są?...To Jest Na To Dowód:

Opublikowano

SP1 ? Powiem ci tak Service Pack ma gó*** do hacka... SP to zbiór poprawek w zabezpieczeniach i lukach, a nie jakieś niestworzone rzeczy, a po za tym skan nie działa...

P.s każdy kto wrzuca TH, YH, albo Kowal bota (czyli coś w co ludzie nie wierzą) nigdy nie da filmiku lub coś podobnego bo nie ma ich w mieście,,,

Chcesz wygrać gry na steam za free? Zarejestruj się

<<<TUTAJ>>> . Wszystko jest w 100% wiarygodne i legalne.

Pytania na PW

Opublikowano

Nie wiem czy komuś działa i jak to zrobił ale kowal mi spalił Bambusowe Butki z bonem 20% na yangi i spalił na +1 a nawet jeśli potrzeba service pack 1 to ja mam takie cuś :)

Microsoft Windows XP Professional wersja 2002

Service Pack 1 więc powinno mi działa a spalilo takie coś...Takie butki są od 9 lvla

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...