Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kowal Bot Czy Wart ?

Molestaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż dziś na internecie znalazłem kowal bota miał 1 wirusa ale myśle sobie i tak nic dobrego niemam zaryzykuje i nagle zrobilo mi wszystko co chcialem na +7++8+9 fart czy rzeczywiście działa ? Sami ocencie wrzucam go tu i skan też.

W instrukcji pisalo ze wlacza sie metka na windows mode potem się szło do kowala włączało kowal bota i stało nie ruchomo przy nim jak sie robilo itemki więc tak zrobiłem ale niewiem czy to fart czy kowalbot więc sami ocencie.

KowalBot_By_Sunavi

Skan

@Edit.

Nowa Wersja Kowal Bota podobno juz dopracowana w 100% .

KowalBot_by_Sunavi_v2

http://www.virustotal.com/pl/analisis/da069a847e12b046b2515954f6e6e6c9138e7a2763fdc990b6327afa91f06c6c-1266093165

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale czy wierzyć człowiekowi z 2 postami?

Ja myślę, że ściemniasz, ale powiem Ci "WART"

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Tam nei ma wirusów to jakis program ktorego nie zainstaluje

@up mam dobry antywirusowskie programy z 3 Gdata 2010 Avast i Avira cos

Ja zaufalem mu i ściągnąłem i nie bylo virusów tylko jakaś instalka

Tak to kowal hack ulepszylem na +8 szeroki :D

Opublikowano

Ja wam zrobie skan jego pliku a co do tego to nei key loger ani reboter compa czy cos to Kowal hack.

Pisalo ze Have a fun and Upradge items a do tego ulepszylo mi szeorkiego na +8 z +4

Opublikowano

zaaaraz lokne :D jak cos dam edit :D

P.s moda proszę aby skasował jednego mojego wyższego posta :) laga stronki miałem i 2 razy mi podało :D

RMCF

Opublikowano

ja sie dawno zalogowalem i ogolnie mam najwiecej postow w privie wiec nie jestem multi kontem

DObra to juz jest na 100% fake bo jak nie masz wlonczonego mt2 to i tak pisze ze zyczy dobrego ulepszania

Opublikowano

Mi jakoś działa jeżeli nie stosujecie się do instrukcji to już nie moja wina ^^. Tyle mam do powiedzenia i jeżeli chcesz razor nabijac posty to nie tutaj. Elo ja spadam , STOSOWAC SIE DO INSTRUKCJI A BĘDZIE DZIAŁAĆ !!!!!!!!......... a nie jak dzieci neo nie będe wymieniał nie czytają instrukcji tylko ściągają

Opublikowano

Heh działa :lol: Co +3 ulepszenia trzeba jeszcze raz włączyć i nie spaliłem Błękitnego do +6 i Tradycyjnego do +8 :) (dalej nie ulepszałem)

Opublikowano

Heh działa :lol: Co +3 ulepszenia trzeba jeszcze raz włączyć i nie spaliłem Błękitnego do +6 i Tradycyjnego do +8 :) (dalej nie ulepszałem)

Myślę że to tylko fuks ale trzeba sprawdzić!!! :)

Opublikowano

Pobrałem i niestety spalił 7x rzeczy na +5 a 3 na +6 nic na +7 A u patrzałem u starszej pani i mam normalne szczescie wiec albo bot nie działa albo yyyy.... bot nie działa !!! nie pobierać !!!

Chyba że 2x @UP ma racje to zobacze :D

Polska.Kraj którego 1/5 narodu żyje poza granicami kraju i w którym co 3 mieszkaniec ma 20lat. inżynier zarabia tu mniej niż przeciętny robotnik. Kraj, gdzie człowiek wydaje dwa razy więcej niż zarabia, gdzie przeciętna pensja nie przekracza ceny (!) trzech par dobrych butów Kraj, w którym cena samochodu równa się trzyletnim zarobkom, a mimo to trudno znaleźć miejsce na parkingu.

Opublikowano

News z ostatniej chwili Kowal Bot jest najbardziej stabilny pod service pack 1 pod win xp proffesional mój znajomy informatyk to sprawdził będę informować na bierząco z updatami strony.

Opublikowano
A może to działa tak że nie potrzeba ulepszaczy?

Potrzebuje, Potrzebuje :( Nie wiem jak wam ale mi działa ^^ Narazie nic nie spalił.

Opublikowano

Niestety nie działa ani tak ani tak :D sprawdziłem na ponad 10 itemkach max +6 mi sie zrobiłe :D hehe ^^ Jak chcecie to probojcie :D ale dzięki za wstawke zawsze licza sie checi

Polska.Kraj którego 1/5 narodu żyje poza granicami kraju i w którym co 3 mieszkaniec ma 20lat. inżynier zarabia tu mniej niż przeciętny robotnik. Kraj, gdzie człowiek wydaje dwa razy więcej niż zarabia, gdzie przeciętna pensja nie przekracza ceny (!) trzech par dobrych butów Kraj, w którym cena samochodu równa się trzyletnim zarobkom, a mimo to trudno znaleźć miejsce na parkingu.

Opublikowano

Kasiamoja jakiego masz windowsa i sp ? bo pod sp 1 win xp proff . jest najstabilniejszy a na innych roznie bywa niestety ;s bo na sp jakies pakiety specjalne sa a na sp2,3 dziala róźnie i to najgorsze jest ;s mi pod sp2 spaliło item a na drugim kompie zrobiło praktycznie każdy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...