Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]TarianMT2! - Jedyny taki! [EASY]

*TariaNMT2*

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mimo, iż gram bodym, muszę się wypowiedzieć o tych broniach. takie same bronie dla woja i sury? weźmy na przykład pvp bodego i BM'a. obie postacie mają taką samą epicką broń. ma ona 500-600 obrażeń i 200-300 obrażeń magicznych. BM nie ma najmniejszych szans. jeszcze jeden przykład na innym dmg. broń ta ma 500-600 obrażeń i 500-600 obrażeń magicznych. zanim BM walnie np. sferką, body mu walnie skila, np. szarże, 3/4 hity i BM pada. gdzie tu sens takiego zestawu broni? zero sensu. zróbcie system ulepszeń dla BM'a z szpona. + pełno błędów ortograficznych w prezentacji (ludzie, przecież podkreśla na czerwono wyrazy z błędami..) + serwer easy i bony 10, 15, 20? na chwile obecną podziękuję. ;P

Opublikowano

BBC37,

Nie znasz kompletnego systemu więc nie możesz na ten temat nic powiedzieć .
Błędy ortograficzne są dlatego , że nie jestem maszyną , która od razu je poprawia .
Każdy ma prawo popełnić błąd więc nie widzę w tym nic dziwnego oprócz wytykania tego palcem .

Pozdrawiam .

Opublikowano

BBC37 ma racje, ja gram zawsze Surą najpierw wp potem zmieniam na bm i na tym serwerze to nie ma sensu ... zróbcie ulepszanie z szpona bojowego i bd ok no i usuńcie ulepszanie broni na 75 nikomu to się nie podoba ,no i te kd śr 50? albo um 55? i pewnie będą w is... no ok ale zmieńcie je chociaż na 20 a nie 50... Poprawcie to bo szkoda serwa,jest naprawdę fajny a te rzeczy go psują.Naprawicie to zawitam z ekipą :))

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Dlaczego wszędzie piszecie NOWE... Pokażcie mi chociaż 1 NOWĄ fryzurę z tych, które oferujecie. Bo ja widzę tylko takie, które już 2 lata walają się po serwerach.

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Server wydaje się fajny i godny uwagi...

Ale zbroję... tylko one do mnie nie trafiają, bronie saą fajne mounty i w ogóle wszystko... ale zbroja masakra :(

Opublikowano

Zawsze ktoś ma jakiś Problem jak nie łuki to wachlaże to zbroje teraz KD heh z czego ten serwer ma się utrzymać ? jak wy chcecie wszystko wyjąć z IS ,ci co tak piszą ro uważają się za wielkich Metinowców a tak naprawdę to dzieci ale tak to bywa pożądny gracz nie pisze takich bzdór .

Opublikowano

No to się odezwał gracz doskonały ha ha. Każdy wyraża swoje zdanie po to jest forum.Jak nie zauważyłeś 'wielki graczu' to napisałem,że kd mogą zostać ale niech zmniejszą wartość i bd ok.Co do broni to chyba normalne ,że gdy gram surą to chce mniec równe szanse.

67ba115e66b3.png

Opublikowano

No to się odezwał gracz doskonały ha ha. Każdy wyraża swoje zdanie po to jest forum.Jak nie zauważyłeś 'wielki graczu' to napisałem,że kd mogą zostać ale niech zmniejszą wartość i bd ok.Co do broni to chyba normalne ,że gdy gram surą to chce mniec równe szanse.

JacekF ja grałem na extremie i 2 razy magia była w zbroi i jakoś sura se radził a wy tu zawsze macie problemy to nie pasuje temu znowu to i tak jak będziesz miaŁgrać to zagrasz a wypowiadanie to swoją drogą są i każdy ma szanse jak TarianMT2 się wypowiedział w temacie

Opublikowano

Z jednej strony zgadzam się zupełnie z wami : ) .
Pomyślimy co do waszych propozycji .
Do piątku mamy wiele czasu więc wiele może się zmienić .

Pozdrawiamy , serdecznie .

Opublikowano

wolek151-mi chodziło raczej o broń nie o zbroje :D przecież to nie problem dodać 2 set dla sury ,może mieć nawet taki sam wygląd tylko ,że bd się robić ze szpona i bd miał większe dmg magiczne.

67ba115e66b3.png

Opublikowano

no widze jesteś wielki znawca Metina no szacun wielki znawco :mellow: nie mam czasu się z tobą sprzeczać wielki zawco metina Pozdrawiam 8S

Opublikowano

Gram ;) . Ale jeśli można to poproszę o jakiś kontakt . Mam pewną propozycję dla was a myślę ,że jest bardzo korzystna :)

lo3wp5.jpg

Opublikowano

Zagram, tylko jedyne co mnie przeraża to KD UM 55 i SR 50 ;/ lekka przesada, ktoś wczesniej napisał żeby zmniejszyć do 20 i jestem tez za tym pomysłem, ogólnie serwer mi sie podoba :>

Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP również nie przepadam za takimi wymysłami jak nowe kd, jeszcze z takimi wartościami. Ale w sumie okażę się w grze jak to działa, może nie będzie tak tragicznie :D

Jak wam idzie praca? Piątek coraz bliżej.

Udostępnicie kilka dni wcześniej TS3 i forum? :>

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Gram ;) . Ale jeśli można to poproszę o jakiś kontakt . Mam pewną propozycję dla was a myślę ,że jest bardzo korzystna :)

gdzie się lexani z tym ts'em znowu pchasz.. <3 , serwer dość ciekawy, oby nie było 30 bugów na ''metr kwadratowy'' a na bank zawitam, powodzenia :)

Opublikowano

BS , Zupełnie zabroniony .
Dodam iż KD ( 55 , 50 ) zostaną obniżone ( SR: 50 , UM : 25 ) .
Również dodam , że wszystkie linki w piątek ts,klient 2 godziny przed !

Opublikowano

Te kamienie to max:

Statystyki-10

Um-5

Śr-5

Lub te sr i um usynąć.Jezeli są robione z myśla o pvm to dodac kd co daje na potwory lub dodać jakiś atrybut do expa co by wspomagał

Opublikowano

Było by dobrze abyście zainwestowali w reklame, było by pro i najważniejsza sprawa czy będzie serwer zabezpieczony(chodzi mi o to ze nie zrobi salta w tył po małym ddosie. Wiem ze nie da sie zadnego serwa zabezpieczyć przed atakami ddos,ale mozna zminimalizowac te ataki) gdyby było ok to zapowiada się dobrze

Beta już była?

Opublikowano

Te kamienie to max:

Statystyki-10

Um-5

Śr-5

Lub te sr i um usynąć.Jezeli są robione z myśla o pvm to dodac kd co daje na potwory lub dodać jakiś atrybut do expa co by wspomagał

hahaha srednie usunąc co ty nie powiesz synek pomyśl co ty piszesz ja tam wole jak średnie i um jest ty może niechcesz ale inni tacy jak ja i inni wolą jak to jest a kd napewno jest na potfory a jak nie umiesz bonować eq to twoj problema

Opublikowano

Witajcie , serdecznie !

Wielu graczy piszę kiedy start. Niestety musimy przenieść datę startu na jutro z dwóch przyczyn .
- Nasza maszyna jest z wyższej półki dlatego potrzebuję też trochę czasu na instalację .
- W tym momencie konfigurujemy systemy Anty-DDos , które zakupiliśmy .
- Niestety , ale maszyna miała przyjść dzień wcześniej a zawitała dzisiaj .

Przepraszamy was bardzo , zostaniecie wynagrodzeni od samego GA serwera .
Szykujemy niespodziankę , którą otrzyma każdy gracz na naszym serwerze .
Dodatkowo dostaniecie + 20 % SM do IS na start . ( Czyli : 85 SM . )
Oraz liczne eventy w dniu startu .

Jeszcze raz przepraszamy , przekładamy start na jutro na godzinę : 20:00 .
Bardzo przepraszamy graczy i pozdrawiamy serdecznie oraz gorąco !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...