Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] 2 polskie teamy w lcs?

rojdzonson1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli bez pełnej nazwy.. ok :)

A jeszcze jedno pytanie, grają oni tylko mecz z jedną drużyną i po wygranej mają miejsce w lcs'ach czy jak to jest?

Opublikowano

Czyli bez pełnej nazwy.. ok :)

A jeszcze jedno pytanie, grają oni tylko mecz z jedną drużyną i po wygranej mają miejsce w lcs'ach czy jak to jest?

jest bo5 (best of 5 trzeba wygrac 3 gry z 5) i po wygraniu tych meczy ta druzyna jest w lcs proste

­

Opublikowano

Wierzę w nich, ale MYMowi będzie na prawdę ciężko... obawiam się, że CW jest dla nich zbyt mocne w tym momencie. KMT ma raczej większe szanse, awans im się należy, mam nadzieję, że im się uda :)

Opublikowano

Znam Jankosa z KMT, mam też nadzieję że wyjdą bo na pewno zasługują (isu \m/).

Ty sie Vanoshek nie chwal bo wiesz kogo ja znam :D

Oglądałem KMT vs CW i.... wątpię w to czy wejdą. Wiem że MYM strasznie tryharduje żeby być na jakimś poziomie, z tego co mi wiadomo to była lekka nagonka teamu na Czaru żeby zmienił technikę grania.

MyM ostatnio wygrywał mecze na scrimach, w dodatku jest to drużyna która potrafi spiąć tyłeczki na decydujące mecze. Tylko trzeba zadać sobie pytanie, czy CW jest w zasięgu MyMu, ponieważ CW ostatnio gra baardzo dobrze, a MyM na turniejach podupada. Chciałbym żeby MyM przeszedł, ale kase postawiłbym na CW. KMT i NiP ostatnio grają dobrze. Overpow w formie, Xaxus stabilnie, cały team ładnie gra. Ciężki mecz. W tym 3 meczu nic nie wiem o SHC xD, więc stawiam na SK.

Overpow w formie? Ty oglądałeś ich ostatnio?

Opublikowano

@up no tak chodziło mi tylko o to czy grają wyłącznie z jedną drużyną.

No nic to tylko trzymać kciuki :)

tak grają tylko na 1 drużynę

Opublikowano

Oglądałem KMT vs CW i.... wątpię w to czy wejdą. Wiem że MYM strasznie tryharduje żeby być na jakimś poziomie, z tego co mi wiadomo to była lekka nagonka teamu na Czaru żeby zmienił technikę grania.

Cały team można powiedzieć że jest w formie, bo w końcu wyszli z grupy...

Opublikowano

Kogo?

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

MYM też na LCS wyszedł, zrobił pierwsze 5 gier i dalej w dupe dostał, to samo będzie z KMT bo Overpow odpierdala takie tryhardy że szkoda mówić.

Widzę że nie za bardzo wiesz o co mi chodzi. Chodzi mi o to że KMT jak na siebie gra bardzo dobrze, bo śledziłem wcześniej poczynania rozpadającego się jako organizacji exAnexis aka h2k itd.. To że oni w LCSach nie zajmą wysokich w miejsc to chyba z góry wiadomo -.-

@down Przypierdalasz się jak dziwki na krajówce

Opublikowano

MYM właśnie wygrał pierwszą grę z CW. Dobra gra ze strony MYM, widać że ostro trenowali.
W early jak i mid game zagrali bardzo dobrze. Schody zaczęły się w Late, jednakże poradzili sobie i z tym i wygrali!
Good Job! :D

siema.

Opublikowano

MYM właśnie wygrał pierwszą grę z CW. Dobra gra ze strony MYM, widać że ostro trenowali.

W early jak i mid game zagrali bardzo dobrze. Schody zaczęły się w Late, jednakże poradzili sobie i z tym i wygrali!

Good Job! :D

jaka dobra gra? mym grał to co zawsze. słaby late ,dobre early i mid

cw zagralo zle bo zignorowało mundo i nie zbanowali go (chyba ktos nie oglada ogn)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...