Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] 2 polskie teamy w lcs?

rojdzonson1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myslicie czy MyM utrzyma sie w lcsach i czy 2gi polski team KMT zakwalifikuje sie do nich? Ja mam nadzieje ze spotkamy na lcsach te 2 teamy ;P

Opublikowano

Pożyjemy zobaczymy. Aczkolwiek trzymam kciuki bo chciałbym by jeszcze raz dali avatary do sklepu. Mam MyM'ów tylko na Nordicu a kupiłbym sobie jeszcze na Wescie.

jp8p35.png
Opublikowano

Jestem ciekaw jak z formą MYM-u bo KMT z tego co wiem jest w wysokiej.

Kibicuje KMT bo to Polski zespół ale i tak jak bym miał wybierać co ja chce to wolał bym MYM w LCS :)

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

MYM w tym roku przejebało, więc jak już miałbym głosować to za KMT i zobaczyć jak oni grają i szczerze to mam wielka nadzieje że to oni wejdą na lcs, no chyba że też mym jak zmieni skład bo to co wcześniej to była tragedia.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Również bym chciał żeby były oba team'u,no i jeszcze by było świetnie gdyby utrzymywali się "długo" w turnieju ;)

Opublikowano

Znam Jankosa z KMT, mam też nadzieję że wyjdą bo na pewno zasługują (isu \m/).

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Cóż, słyszałem gdzieś że MyM ostatnio dość sporo trenował, mam nadzieje że przejdą, chociaż kto wie.

cd KMT to są dużo szanse że przejdą :D

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Fajnie by było !

Trzeba trzymać kciucki może MYM poprawie formę i będzie na środki Tabelki ;)

A co do KMT to się nie wypowiadam nie widziałem ich żadnej gry więc cięzko mi ocenić ich szanse ale miejmy co do nich dobre myśli.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Trzeba na nich liczyć, lepiej 2 niż 1.

Aczkolwiek chciałbym żeby chociaż jeden polski team znalazł się w LCS'ach.

Chociaż kto to wiem, ALE JAK NIE BĘDZIECIE TRZYMAĆ KCIUKÓW TO WAS ZJEM.

928011413476457403957.png

Opublikowano

CW przejdzie gładko może oddadzą jedną mapę

KMT bedzie miało trudny mecz bo nie bez powodu były te zmiany NiP'u i teraz to jest naprawdę silny team

będąc realistą sądzę iż nie będzie żadnej polskiej drużyny w LCS. nie lekceważmy przeciwników

­

Opublikowano

CW przejdzie gładko może oddadzą jedną mapę

KMT bedzie miało trudny mecz bo nie bez powodu były te zmiany NiP'u i teraz to jest naprawdę silny team

będąc realistą sądzę iż nie będzie żadnej polskiej drużyny w LCS. nie lekceważmy przeciwników

Nie lekcewazmy naszych drużyn ;)

Może sa w formie i rozniosą ich w pył :P

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Osobiście liczę na MyM, gdyż kibicuje im od dawna i wiem, że daliby sobie radę w LCS`ach. W poprzedniej edycji pierwsze 5 meczy zagrali na wysokim poziomie, jednak potem zaczęły się schody..

siema.

Opublikowano

Nie lekcewazmy naszych drużyn ;)

Może sa w formie i rozniosą ich w pył :P

MYM nie sądze może byli na bootcampie ale wszyscy już wiedzą jak oni grali a tak naprawdę farma tej drużyny zależy tylko od czara. dobrze gra czaru to reszta też coś robi. CW jest w formie nawet po zmianie adc i junglera

KMT dostało NiP który można zobaczyć co robią w soloq. nie ma co mocny team na mocny team. to bedzie ciężki mecz dla obu drużyn

­

Opublikowano

Takie pytanie z innej beczki.. Jeśli KMT wejdzie do tych lcs'ów czego gorąco im życzę.. to jak wygląda komentarz? Tzn w jaki sposób angielscy bądź też zagraniczni casterzy wymawiają nazwe teamu? Po polsku czy angielsku? :D Po prostu irytuje mnie to pytanie :>

Opublikowano

MyM ostatnio wygrywał mecze na scrimach, w dodatku jest to drużyna która potrafi spiąć tyłeczki na decydujące mecze. Tylko trzeba zadać sobie pytanie, czy CW jest w zasięgu MyMu, ponieważ CW ostatnio gra baardzo dobrze, a MyM na turniejach podupada. Chciałbym żeby MyM przeszedł, ale kase postawiłbym na CW. KMT i NiP ostatnio grają dobrze. Overpow w formie, Xaxus stabilnie, cały team ładnie gra. Ciężki mecz. W tym 3 meczu nic nie wiem o SHC xD, więc stawiam na SK.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...