Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To, że tak jest napisane to nie znaczy, że tak jest ;)

http://wiki.metin2.pl/index.php/%C5%9Alub_c%C3%B3rki
ZAWSZE jest 1.666 Yang i 2.000 EXP

http://wiki.metin2.pl/index.php/Lista_misji

a tu już 2,5k nie sugeruj się zawsze wiki bo tam jest wiele źle..

nie gram na pl od dawna ale może komuś sie bug przyda choć jest tylko przetlumaczony z innego forum.

@down sry z przyzwyczajenia napisałem inny wyraz niż chciałem ;s

sygna1.png

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://wiki.metin2.pl/index.php/Lista_misji

a tu już 2,5k nie sugeruj się zawsze wiki bo tam jest wiele źle..

nie gram na pl od dawna ale może komuś sie bug przyda choć jest tylko przetlumaczony z innego forum.

@down sry z przyzwyczajenia napisałem inny wyraz niż chciałem ;s

Wszystko okej, z tym, że sprawdziłem ile daje, 10x "zbugowalem" i mimo, ze pisalo, że daje 5k yang, 5k expa, 2,5k yang, etc. Zawsze dawało 1.666 Yang i 2.000 EXP, jak ktoś nie wierzy, może sam sprawdzić.

Opublikowano

Trzeba próbować robić to samo na innych misjach, na wyższy poziom, z lepszymi nagrodami. Nie wierzę, że to działa tylko w tym zadaniu :)

Opublikowano

Opłacalne jest jeśli wszystko wykonuje skrypt który jest odpalony na np. 20 okienkach z grą ;)

Faraonek, dzięki za pomysł lecz przestał mi ten skrypt działać

Bug działa jeśli wykonuje to ręcznie, lecz skrypt nie klika misji tylko wylogowuje się i tak ciągle. ;/

Opublikowano

Opłacalne jest jeśli wszystko wykonuje skrypt który jest odpalony na np. 20 okienkach z grą ;)

Faraonek, dzięki za pomysł lecz przestał mi ten skrypt działać

Bug działa jeśli wykonuje to ręcznie, lecz skrypt nie klika misji tylko wylogowuje się i tak ciągle. ;/

dokładnie, ktoś wykombinował coś z tym skryptem?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jutro będę kombinował, nie działa, gdyż nie klika w npcka tak?

tak, innym razem wyskakuje mi Messagebox i coś jest napisane, mogę kliknąć tylko OK nwm o co chodzi ;d

Hejo

Opublikowano

Ciężko powiedzieć czemu wam to nie działa.

U mnie wszystko jest ok.

Spróbujcie zrobić od nowa plik, albo pokombinować coś w stylu reinstalacji metina.

Opublikowano

Ciężko powiedzieć czemu wam to nie działa.

U mnie wszystko jest ok.

Spróbujcie zrobić od nowa plik, albo pokombinować coś w stylu reinstalacji metina.

Może masz jakieś pliki dodatkowe w folderze z modem, które pozwalają na działanie tego bota.

Po reinstalacji i zrobieniu nowego pliku nadal nic.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mały update. Zadziałało mi dwa razy w przypadku gdy kliknąłem na Octavio przed zmianą postaci samo wybrało mi odpowiednią opcję ale potem już nie dało się kliknąć nigdzie na mapie. Musiałem chodzić WSAD'em po restarcie wszystko w porządku ale skrypt nadal nie działa. Metin reinstalowany, skrypt wrzucany 3 razy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi wszystko pięknie śmiga tylko niekiedy wyskakuje błąd o treści "??????????????????..." . Wiecie może jak to naprawić, bo tak to nie można zostawić na noc np. bo wywala :(

Opublikowano

Mam opcję ale tylko na 1 metina bez skryptów itp na negrosie (stary solar) na początek dobra opcja chętni pisać pw

buttonRapideo.png
Opublikowano

Uwaga dzisiaj posypały się dwa bany na moje konta, zostawiałem na noc i jak jestem w szkole ghost mouse żeby klikał na Octavio(dość słabo to szło ale zawsze coś), przed chwilą przyszedłem i dwa konta na,których używałem tego buga zostały zablokowane.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a próbował ktoś z innymi questami robić? bo te 1666yang to troszku malo, nawet jeśli przez dzien sie zarobi te 30kk na kazdej postaci to malo to jest(no może poza tym serwem co solar był). Stojąc w mieście i patrząc po sklepach wiecej sie na innych serwach zarobi.

Opublikowano

aaach, tak daaawno tego nie widziałem:

h2292Kp.jpg

Kurde nie bugowałem nawet wiele ani nie logałem się, kiedy jakikolwiek gracz był w okolicy ;D

Przecież po logach ogarnąć to nie problem. Jakieś 100-200k yang zarobiłem pewnie nie więcej.

Hejo

Opublikowano

Powiem Tak... Lajka masz za dobre chęci :) ale szkoda mi czasu, żeby w to się bawić :P

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...