Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dejw, nie odzywaj się, bo głpi nie jestem i sobie policzyłem, dziennie jesli co 6 sekund klikaloby to 14,4kk expa dziennie, więc 43 lvl w 5,2 dnia masz. Nie wiesz to się nie odzywaj -.-

Opublikowano

Ten bug dziala tez na innych misjach ? :D

Działa tylko na tej misji, bo kwiat nie znika tylko masz go dalej :)

Tak BTW. zapłacę za zrobienie takiego bota :D

tenor.gif

Opublikowano

Działa tylko na tej misji, bo kwiat nie znika tylko masz go dalej :)

Tak BTW. zapłacę za zrobienie takiego bota :D

Sprawdzałem easyclickera ale na windows 8 nie działa save z tymi ruchami myszki ;/ ( nie ma opcji uruchomić tego jako admin )

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Sprawdzałem easyclickera ale na windows 8 nie działa save z tymi ruchami myszki ;/ ( nie ma opcji uruchomić tego jako admin )

Taskerem można, ale to tylko na jedno konto i wolno, pisząc bota w C++ klikałby co trzeba w 2-3 sekundy, +na wylogowanie i zalogowanie, to 10 sekund raz by dał rade, nie wiem czy pamiętacie zaprogramowanie EasyMetin2, jak klikał szybko w misję, gdy była jakaś na handlarce a on to wyłączał ;), w C++ coś takiego ogarnąć i można odpalać na 50 metkach nawet, ale zależy od mocy kompa, u mnie pewnie do 40 by weszło, u kumpla znowu 80.

Opublikowano

No ja zrobiłem to z easyclikerem no i działa ale jest mały kłopot bo czasem jest małe opóźnienie (czasem dłużej się loguje ) no i dupa system się psuje ;/ Może to przez kompa albo neta,niech ktoś inny spróbuje .

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Na misjach "Strony pamiętnika" też działa. Tylko trzeba wstrzelić się Wyloguj z opóźnieniem 10 sekund, bo u uriel trzeba aż 3 strony przełączyć żeby dało ;] kaski 50k daje, ale expa 1kk na 30lvl i na 40 2x po 2kk :] WARTO

Opublikowano

Na misjach "Strony pamiętnika" też działa. Tylko trzeba wstrzelić się Wyloguj z opóźnieniem 10 sekund, bo u uriel trzeba aż 3 strony przełączyć żeby dało ;] kaski 50k daje, ale expa 1kk na 30lvl i na 40 2x po 2kk :] WARTO

Czemu akurat w Wyloguj i z opóźnieniem 10 sekund?

Opublikowano

Czemu akurat w Wyloguj i z opóźnieniem 10 sekund?

bo u uriela masz az 3strony QUESTA i zanim klkniesz kontynuj kontynuj to troche minie i 3sekundy nie starcza; d

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

nie macie juz co robic swoich autoclickerow, botow itp :)

bug zostal zgloszony do polskiego teamu, gameforge, na forum oraz do SGM.

także niedlugo zostanie naprawiony

pozdrawiam uczciwych graczy a botom ch... w d

Opublikowano

Dlatego takie osoby jak Jerz powinny być banowane bo to forum które tyczy się takich bugów, a taki bożyszcze nastolatek zadowolony wejdzie w taki temat i snując plan zlikwidowania owego buga dostaje orgazmu sutkowego po czym zgłasza błąd gry do teamu Metin2 PL.

Żenada.

Opublikowano

eh, ma satysfakcje lizania dupy adminom i zgłosił

powini mu dać bana perma na tym forum

Mysli ze na pl zostanie za to GM albo dadzą mu wartościowy item albo 1kkk SM hahahha

smiech na slai

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

@Jerz Jerzy taki jesteś uczciwy? To powiedz co robisz na tym forum? A jak byś nie wiedział co robisz to jak lukam na twoje posty to widzę że sam wspomagaczy używasz więc co myślisz że jak zgłosisz buga to nagrodę dostaniesz? Wg mnie nie powinieneś dostać bana tylko zmianę nicku i avatara najlepiej na jakiegoś zje*a(którym jesteś) z napisem gnoić mnie :)

Opublikowano

a juz myslalem ze da sie zarobic zl na tym metinie jeszcze ale widze ze przez jednego przypala zabawa dlugo nie pociagnie

bez reklam serwerów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...