Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko się tak da :D nawet biologa :D

Tylko trzeba przekładać np certy na 2 konto i nie tracimy certa itp.

Wystarczy zamulić neta np: upamy na speedshare 2 pliki i net zamulony w chuj, wtedy mamy z 20 sekund aby klikac przekladac itp :D Wszystkie questy sie tak da. nawet na privach.

Opublikowano

Wszystko nadal ładnie działa. Sam stworzyłem sobie autoklikacza. Chętnie się z Wami nim podzielę. A o tuż nasz sposób.

W konfiguracjach metina ustawiamy rozdzielczość na 1280x720, windows mode.

Ustawiamy okno metina w prawym dolnym rogu. Dla bardziej zielonych, prawy dolny róg, ma się znajdować koło zegara. Ustawiamy się naszą postacią tak jak na obrazku: 787e91c27ccd4556m.jpg.

Następnie uruchamiamy nasz program Mouse Recorder 2 2.0..5.0, proponowany link to: http://www.sciagnij.pl/programy/p/Windows-Narzedzia-Automatyzacja-Mouse_Recorder_Pro_2/13832/1 , ja z tego źródła ściągałem. :)

Ściągamy programowanie myszki, które samo nam będzie klikało, to co na górze nam napisał autor. Zmień postać, Octavio, Ślub Córki itd. Link: http://sendfile.pl/123627/octavio.m2s

W programie klikamy File -> Project -> Open project, wybieramy nasz plik octavio.m2s i klikamy OK.

Radzę zmienić klawiszologię PLAY/STOP, w tym celu klikamy Edit -> General -> I zmieniamy PLAY/STOP KEY, w moim przypadku jest to CTRL + U.

WAŻNE, Klikacz jest zaprogramowany na pierwszą postać przy wyborze. Jeżeli postać znajduje się na 2, 3 bądź 4 miejscu, klikacz nie będzie działał poprawnie.!!

Napisane na szybko, więc nie miejcie żalu o małą estetykę :)

Bawcie się dobrze, klikacze! :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

E tam, w cały dzień byś dużo nie zarobił :)

13520668687720801740.jpg

Uliczni rajderzy na swoich rumakach, kaski na głowach, paliwo w bakach.

Opublikowano

ludzie, powiedzcie, gdzie są te pieprzone głodne nieb. alfa wilki? ;_; (Sinshoo)

/I chuj, poszedłem do staruszki w M2 i mi kwiaty znikły.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

działa jeszcze ? :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Da rade zarobić ok. 600k/h, bardzo dobry sposob jak ktos nie ma eq, a potrzebuje kasy. Dla ludzi z levelami +40-45 sposob nieopłacalny, bo więcej i szybciej moga zarobic w dt/metki na pustyni.

Opublikowano

Sama osobiście zgłosiłam ten błąd do supportu i nawet jeżeli widzę graczy, którzy non stop logują się przy Octavio, również ich zgłaszam. Skoro nie umiecie normalnie zarabiać to nie grajcie albo przenieście się na pirackie serwery stawiane na kradzionych plikach.

Gdyby ktoś pytał, po co mam tu konto, to już odpowiadam - po to, żeby zgłaszać wszystkie bugi tam, gdzie trzeba.

Opublikowano

Sama osobiście zgłosiłam ten błąd do supportu i nawet jeżeli widzę graczy, którzy non stop logują się przy Octavio, również ich zgłaszam. Skoro nie umiecie normalnie zarabiać to nie grajcie albo przenieście się na pirackie serwery stawiane na kradzionych plikach.

Gdyby ktoś pytał, po co mam tu konto, to już odpowiadam - po to, żeby zgłaszać wszystkie bugi tam, gdzie trzeba.

specjalnie dla ciebie doszukam się czegoś nowego piczko ;)

aFMA3pg.png

Opublikowano

Niech cie najlepiej spalą

Opublikowano

SlaiderX4 to jest YangBot ... On był w KamerModzie ... Chodzi w nim o to że na serverach prywatnych są czasami błedy ... Np kupujesz zbrojke za 5k a możesz ją sprzedać za 18k ... I w ten sposób zyskujesz 13k ... I ten bot robi to samo za Ciebie ... Kupuje sprzedaje itd.

2a0c2mq.png

Opublikowano

Co ty dałaś dziewczyno, wiesz wgl. o jakiej tematyce jest to forum?

Opublikowano

SlaiderX4 to jest YangBot ... On był w KamerModzie ... Chodzi w nim o to że na serverach prywatnych są czasami błedy ... Np kupujesz zbrojke za 5k a możesz ją sprzedać za 18k ... I w ten sposób zyskujesz 13k ... I ten bot robi to samo za Ciebie ... Kupuje sprzedaje itd.

Ale mi chodzi ze np. Wlaczam ten program daje start i tak ciagle loga i zarabia xD.

Opublikowano

Bug działa dalej, ale skrypt niestety niezbyt dopracowany. Jakby ktoś dopracował byłby dobry zarobek na start. Za misję dostaje się losowo od 1000 do 5000 yang :P

Opublikowano

Tworzycie plik pythonscript.py w folderze z grą i kamer modem, wrzucacie tam:

import event
import chr
import net

class Program():

def GetVIDByNameOfNpc(self,name): 
    		for i in xrange(10000): 
        		chr.SelectInstance(i)
        		if chr.GetName() == name: 
        			return i 
     		return 0

def Procedura(self):
		net.SendChatPacket("/phase_select")
		net.SendOnClickPacket(self.GetVIDByNameOfNpc("Octavio"))
		event.SelectAnswer(1,0)

Program().Procedura()

Odpalacie moda, ustawiacie reconnect i spammera, który co około 15 sekund będzie pisał /runpy na ogólnym czacie.

Oczywiście trzeba stać w pobliżu (nawet nie trzeba obok) Octavio i mieć niedokończoną misję.

Powodzenia :).

PS. Chętnie bym jeszcze przyjął pomoc w kwestii poprawy skryptu, żeby sam zarządzał logowaniem.

Opublikowano

Chcecie w pełni automatycznego bocika?

Napisałbym wcześniej, ale myślałem, że szybko poprawią tego buga...

Oczywiście że chcemy ;) Myślę że znajdą się osoby którym się przyda

Opublikowano

Ale mi chodzi ze np. Wlaczam ten program daje start i tak ciagle loga i zarabia xD.

No tak ... xD ... Taki bot to robi ... Kupuje i sprzedaje za Ciebie ... A ty se metka minimalizujesz :D

2a0c2mq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...