Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Potrzebna nam postać 7 lvl (wtedy jest misja z kwiatami "Ślub córki")
2. Idziemy do Octavio
3. Potwierdzamy misję
4. Zabijami Głodne Alfa Wilki
5. Zabijamy Głodne Nieb. Wilki
6. Zabijamy Głodne Nieb. Alfa Wilki
7. Powinniśmy mieć Kriwty Kwiat, Pomarańczowy Kwiat oraz Żółty Kwiat.
8. Idziemy do Staruszki w M1 potwierdzamy zdobycie kwiatów.
9. Idziemy do Staruszki w M2 robimy to samo (nie jestem pewien czy trzeba drugi raz w M2)
10. Idziemy do Octavio, ale(!):
Klikamy zmień postać, następnie na Octavio, oraz potwierdzamy zdobycie, dostajemy nagrodę i czekamy (nie klikamy ok!)
Po chwili przełącza naszą postać, wchodzimy na nią spowrotem, nagroda została nam przydzielona, a misja dalej jest dostępna (jak również mamy kwiaty na koncie).

Krótko pisząc, dostajemy nagrodę za misję w kółko.

Pozdrawiam: DrMagK2 ;)

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaka jest nagroda za tą misje?

• 2.000 EXP
  • 1.666 Yang
  • Broń +3 (zależna od klasy postaci)

Że Ci się chce bugi szukać.. :P

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Można by było zrobić bota, który wykonuje te operacje non stop i zostawić kompa na cały dzień :D like

Opublikowano

@UP i co zarobił byś 1kk? Gratki

Zmiana postaci to średnio 3 sekundy, lub 10, bot klikałby w Octavio i w tą misję w niecałą skekundę.

Średnio co 5-6 sekund by się wylogowywałi zalogowywał.

Co taje 1.666 yang na 6 sekund.

Na minutę daje 16.666 yang.

Na godzinę 999,96 yang.

Na 24h 23999,04 yang.

Na jednej postaci ;).

10 postaci = 239.990 yang dziennie.

@edit

@up

Zamiast "gratek za odkrycie" wolałbym lajka :P

Opublikowano

Ziomalmetin2, a może ktoś zaczyna grę i takie śmieszne pieniądze to dla niego poważny zarobek na początek gry. Ja tak własnie zaczynam, i przydał by się taki bonus na start :)

Opublikowano

Pragnę zauważyć że nie 1.666 yang tylko 2,5k yang i nie 2k expa tylko 1k expa. Czyli 36kk w dobę, policzmy że zbytnio taki bot by nie obciążył kompa, ponieważ stoimy w 1 miejscu przez co nie musimy zużywać zbyt dużo ramu. Policzmy że stoi 10 kont. W dobę masz 360kk a na Negrosie, można by z tym zrobić kupę forsy. Czy podjąłbyś się zrobienia bota DrMagK2. Naprawdę dostałbyś limit like, przez kolejny miesiąc ;)

Opublikowano

Naprawde fajny bug i przydatny dla nowych graczy.

Można zarobić na tym pare kk gdzie na niektórych serwerach są niskie ceny to i na bocie nawet nawet kaska by była po paru dniach i już można by kupić coś lepszego.Zawsze lepiej tak zarobić niż dropić o wiele szybciej by to była ale tylko i wyłącznie z pomocą bota bo jakim że wytrwałym człowiekiem trzeba by być aby to robić ręcznie.

mojasygnan.png

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie ale jeśli DrMagK2 zrobiłby takiego bota to w ciągu 125 godzin mielibyśmy 43 lvl i 187,5kk yang, chyba not bad jak na taki czas? Co za tym idzie w ciągu miesiąca 62 lvl i 1,116kk. Na 2 konta nie zamulając kompa, zużyłbyś trochę energii lecz miałbyś 2x konta 62 lvl (np. Buff+główna postać) i 2,232kkk. Na negrosie miałbyś pro konto i pro buffa, z zajebiaszczym eq , lecz slabe skille :/

Opublikowano

faktycznie dziala :)))
Na Andros nie wiem czy by sie to przydalo kamol w granicach 9-11kk aura 2.5kk

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie ale jeśli DrMagK2 zrobiłby takiego bota to w ciągu 125 godzin mielibyśmy 43 lvl i 187,5kk yang, chyba not bad jak na taki czas? Co za tym idzie w ciągu miesiąca 62 lvl i 1,116kk. Na 2 konta nie zamulając kompa, zużyłbyś trochę energii lecz miałbyś 2x konta 62 lvl (np. Buff+główna postać) i 2,232kkk. Na negrosie miałbyś pro konto i pro buffa, z zajebiaszczym eq , lecz slabe skille :/

Z każdym poziomem zwiększa się ilość wymaganych punktów doświadczenia, więc tego 43 czy 62lvl nie dałoby rady wbić.

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Dobra robota za :

- Przetłumaczenie ;)

Tylko troche Ci to zajeło czasu ;]

Dodaj źródło :

http://www.metin2trhileindir.com/2013/12/metin2-yeni-yang-para-bugu-hilesi.html

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

No i tak dam mu like bo nie każdy by to znalazł a tak na start bardzo super sprawa :) dzięki ;p

Ps.A może jak by uzyć do tego programu który powtarza czynność ,np EasyCliker ??

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

No i tak dam mu like bo nie każdy by to znalazł a tak na start bardzo super sprawa :) dzięki ;p

Ps.A może jak by uzyć do tego programu który powtarza czynność ,np EasyCliker ??

A można easyclickera odpalić np. 5/6 razy żeby all chodziły w tle? ;d

@Edit.

Dajcie linka do easyclickera i wytłumaczcie mi jak działa xD

Daje like ;d

2662114216934981012447.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...