Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[OTWARTE][1.7] ♦ MC.HAPPY-HARD.PL ♦ Unikalny serwer RPG,Survival,PvP | Autorskie skrypty/pluginy | Nowe bronie/moby/bossy/questy | Wierzchowce ! |

Tiestooo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomysl dobry ale wykonanie slabe:

sa 3 podstawowe bronie(1 dla kasy) od startu a mialy byc juz dawno nowe

mozna zdobyc tylko skorzana zbroje

nie ma sklepu

za drogie rzeczy

nie ma miasta

Opublikowano

Refresh.

Na naszym forum odbywa się konkurs. Do wygrania są m.in. rangi VIP, monety itp. Więcej informacji pod komendą /konkurs.

Opublikowano

white dal mi bana za to ze mu powiedzialem aby wylaczyl gm
Dal mi unbana,jak wbilem to go zabilem(gral se z eminoxem)
a ten znowu dal perma
wiec moze niech sie ogarnie

I mutowal wszystkich co mowili cos o mnie,banowaniu lub o nim

(wypowiedz zostanie usunieta jezeli dostane unbana a white straci stanowisko/ogarnie sie)

Opublikowano

Pan Mr_White (admin) Jest jakiś poryty nwm skąd wy go wzięliście ale naprawdę rozdaję itemy oraz zabija wielu graczy co można się spytać o to wiele osób . Mnie Akurat chyba z 10 razy zabił po czym widziałem jak daje zrodełko wody jednemu z graczy. Miałem dostać niby bana na 1h , ale sie on rozmyślił lecz po chwili jednak go ujrzałem co mnie ciekawi .. . A i mnie jeszcze Zmutował bo sie wkurzyłem że mnie zabił . Pozatym ogarnijcie te moby co biją na spawnie zróbcie jakąs flage bo to naprawde denerwuje zeby na spawnie cie zabijały moby ... ( widze ze to nie 1 skarga na whita więc myślę ze cos z tym zrobicie) 

Jeszcze tu wrzucam przykładową sytuacje http://www.iv.pl/images/22075307064744938874.png           A no i zapomniałem dodać że bawił się komendą /nuke

Opublikowano

Nom potwierdzam i dodaje do tego ze:

Zrobil dzialke (50x50 lub 100x100) helperowi i dawal mu itemy nie do zdobycia

Co do pytania up to chyba ze zlomowiska

Opublikowano

Jakiej czcionki czy też generatora użyliście do stworzenia prezentacji?

Czcionka to grinched, jeśli dobrze pamiętam ;)

Opublikowano

Co tu więcej gadać - serwer zajebioza.

Dziwi mnie tylko to, że ma mało graczy, lecz może to wina godziny, nie wiem.

Opublikowano

Wicie ? juz 3 skargi na adminow napisane,odkad ja zaczalem "wojne " z white

wiec nie grajcie tam bo predzej czy puzniej dostaniecie perma

cytuje slowa admina:

Tiesto ma graczy w dupie

Opublikowano

Stasznie nie ogarnieta administracja, tiesto robisz dobry serwer a administracja dzieciaki po 10 lat, admin mr3white czy jakos tak na gm bije, wyuzywa na czacie graczy, a jak zapytalem sie ile ma lat zbanowal mnie. Naprawde nie polecam serwera..

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Stasznie nie ogarnieta administracja, tiesto robisz dobry serwer a administracja dzieciaki po 10 lat, admin mr3white czy jakos tak na gm bije, wyuzywa na czacie graczy, a jak zapytalem sie ile ma lat zbanowal mnie. Naprawde nie polecam serwera..

Dobrze, porozmawiam z nim ;)

Opublikowano

Tak porozmawiasz...

pol serwa przez niego nie gra.

a ty mu nic nie zrobisz.

Jak odbanujecie wszystkich ktorych zbanowal i straci  range to wtedy napewno bedzie duzo osob gralo

Opublikowano

Jak odbanujecie wszystkich ktorych zbanowal i straci  range to wtedy napewno bedzie duzo osob gralo

Nie będzie unbana. Pokazałeś już na co Cię stać, więc następnym razem pomyśl zanim coś zrobisz.

Jeśli chcesz coś wyjaśnić pisz na PW, nie tutaj.

Opublikowano

Serwer pod względem technicznym jest wykonany świetnie.

Dziwię się tylko, że pomimo tylu skarg Tiestooo nic nie zrobił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...