Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[OTWARTE][1.7] ♦ MC.HAPPY-HARD.PL ♦ Unikalny serwer RPG,Survival,PvP | Autorskie skrypty/pluginy | Nowe bronie/moby/bossy/questy | Wierzchowce ! |

Tiestooo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NIE POLECAM ADMIN NIEOGARNIETY<JEST DUZO BOGOW<DA SIE WYJSC POZA SZKLO<MOZNA TAK DUZO WYMIENIAC ALE NIE MA PO CO

Gorąco nie polecam.

i traz coraz mniej graczy gra przez adminow

Opublikowano

@up Nieogarnięty, to najwyżej jesteś ty, ponieważ wciąż męczyłeś wszystkich, aby Ci coś dali bo zginałeś i wyzywałeś ich. Już jednego unbana otrzymałeś, ale teraz nie będzie zmiłuj. Miłego dnia :)

PS: Jeżeli, ktoś z Was ma problem z wejściem na serwer przez podane ip, możecie użyć tego: 185.38.248.209:5048 :)

Opublikowano

Tieesto a zróbcie całą mape a nie te szkło głupie bo to naprawde zabiera wam mape i nie ma gdzie chodzic na spawnie i troche dalej same drzewa nie ma zadnych dungeonow a te gildie to smieszna sprawa poczekam az skasujecie szklo i dodacie claima i wiecej terenow to zawitam (zróbcie zwykły survival z waszymi modami i pluginami bez zadnego szkła a te lvl mobow nic im nie daja tylko zombiaka bo maja eq a pajaki 80 lvl sa takie jak te 1 ;(

ps jezeli to zrobicie to przeniescie serwer na 1.7.x bo sa lepsze biomy ;3

Opublikowano

Ja nie ogarniety?

zginalem przez bugi serwera,nie moglem chodzic bo mnie cofalo i jak moglem uciec na non pvp?

Ty nie ogarniasz serwa i sie ludzisz ze bedzie dlugo,wedlug mnie szybko padnie bo nie ma nic ciekawego,tak jak kolega up powiedzial,

Opublikowano

@up Wina komputera ? ;) Nie będę prowadził z tobą żadnej kłótni, pa, pa !

@2up Dziękuje za propozycje :) Postaram się to wszystko zrealizować :)

Opublikowano

Zrobiliście juz moje rady ? bo pusto i wszystko nudne narazie nie wchodze na serwer CZEKAM ! bo projekt super ;

Właśnie zająłem się tworzeniem nowej większej mapy :)

Opublikowano

TIli wlasnie nie zaczyna sie,lewele nic nie daja,moby z lvl maja tylko np szkielet moc 3 i eq jakies skorzane a nie wlasne stety typu 30hp 10dmg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...