Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[OTWARTE][1.7] ♦ MC.HAPPY-HARD.PL ♦ Unikalny serwer RPG,Survival,PvP | Autorskie skrypty/pluginy | Nowe bronie/moby/bossy/questy | Wierzchowce ! |

Tiestooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytałam raczej o fabułę, questy, miasta w jakimś stylu. Jeśli chodzi o eq, to całkiem normalne.

Właśnie podsunąłeś mi wspaniały pomysł ;) A Questy powinny być dodane jeszcze dzisiaj :D

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie podsunąłeś mi wspaniały pomysł ;) A Questy powinny być dodane jeszcze dzisiaj :D

To powinno być już dawno zrobione, w momencie gdy pojawił się pomysł na nazwanie serwera RPG. Questy to nie jest 5 min. roboty, postawienie 2 NPC'ów w mieście nie czyni serwera RPG. Sama się kiedyś tym zajmowałam i żeby to miało ręce i nogi trzeba napisać dobre zadania i porozrzucać NPC'ów po mapie.

Opublikowano

@ref ;)

Od 31 grudnia do 1 stycznia na serwerze będzie aktywny drop szampanów. Zdobyć je można podczas zabijania potworów oraz kopania surowców. Po otwarciu szampana możemy otrzymać dużo ciekawych prezentów xD

Opublikowano

@ref ;)

Już niedługo, wielka aktualizacja serwera :) Zostanie zmieniona mapa, wersja serwera na 1.7.x, zostaną naprawione klasy (punkty siły, umiejętności), bronie dla każdej klasy, więcej bossów, własne wierzchowce (unikalne konie: Zombie, Szkielety), dużo ciekawych questów (zadań), nowe tekstury, nowy system jedzenia/życia, więcej potworów, handlarze z ekwipunkiem, jedzeniem i miksturami, podróże między miastami/wioskami itd...

Jeżeli macie jakieś naprawdę ciekawe propozycje to zachęcam do zgłaszania ich do mnie na pw. (Każda propozycja zostaje nagrodzona) ;)

Więcej informacji na temat serwera dowiecie się wkrótce w tym temacie.

Temat zamykam, żeby nie było żadnego spamu !

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@Refresh.

Tiestoo dodajcie że się jakieś dungeony spawnują komendy /tpa , losowy teleport x / y , mape survival a nie sg nie rozumiem tego szkła wgl.

Skasujcie tego ducha po śmierci T_T

Odkrywca
Opublikowano

Widzę że będę grał :3.Może zgłoszę się jak będzie rekrutacja i mam jeszcze parę pomysłów co można wprowadzić ;) jak chcesz się dowiedzieć pisz na PW

pikachunv6.png

Pikachu zachwilę cię porazi :).Jeśli nie zostawisz lajka

Opublikowano

Gdzieś to już widziałem.

Gdzie ? ;)

Widzę że będę grał :3.Może zgłoszę się jak będzie rekrutacja i mam jeszcze parę pomysłów co można wprowadzić ;) jak chcesz się dowiedzieć pisz na PW

Propozycje możesz napisać na naszym forum (pewnie się domyślisz jaki jest adres), albo napisz do mnie na PW, bo jestem zbyt leniwy, aby do Ciebie napisać :D

Opublikowano

Pewnie niedziela 17:00

Dobra ważna sprawa czy wprowadzicie frakcje lub cuboidy - zamki,osady , bo latanie po mapie i expienie srednio jest ciekawe a takto można pobudować z ekipą.

I więcej ludzi wbije :D

Nick w mc: Wiedzmin14   Założyciel gildii: Biale Wilki / Stronghold

Założyciel severa Imperial Lands I /II /III

Opublikowano

Pewnie niedziela 17:00

Dobra ważna sprawa czy wprowadzicie frakcje lub cuboidy - zamki,osady , bo latanie po mapie i expienie srednio jest ciekawe a takto można pobudować z ekipą.

I więcej ludzi wbije :D

Bedą gildie oraz będzie możliwość założenia własnego cuboida poprzez postawienie wymaganego bloku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...