Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przed wcisnieciem Wlacz/Aktualizuj wchodzisz w opcje i tam masz taka magiczna linijke

Ram amount (MB) i w polu wpisujesz liczbe ram w mb ktora chcesz przypisac.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@UP

Wejdz w /NazwaUzytkownika/.cmflauncher/TekkitSerwer/ i wyslij mi plik ForgeModLoader-client-0.log

1390144171-U592769.png

Opublikowano

dlaczego luncher mi nie działa?

mam 3gb ramu a w luncherze ustawiłem 1024mb i jak włączam to aktualizuje się i wyskakuje logo Mojang i nic nie włącza się dalej

@dałem 1536mb ramu to wyskoczyło logo mojang po czym luncher się wyłączył 

Opublikowano

Szkoda mi tego serwera admini ci sami wszystko dla vipow. ciezki kontakt z administracja typowy serwer "kasa vipy kasa" Nie polecam*

Szkoda mi tego serwera admini ci sami wszystko dla vipow. ciezki kontakt z administracja typowy serwer "kasa vipy kasa" Nie polecam*

ale zato brawo za laucher :D dobre wykonanie

Opublikowano

ale zato brawo za laucher :D dobre wykonanie

Kontakt z administracja najczesciej masz poprzez teamspeak :)

Jak nie chcesz VIP'a to nie kupuj.

Jak chcesz grac to mozesz grac for free. Nie musisz za nic placic. A maszyne za cos trzeba utrzymac.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Kontakt z administracja najczesciej masz poprzez teamspeak :)

Jak nie chcesz VIP'a to nie kupuj.

Jak chcesz grac to mozesz grac for free. Nie musisz za nic placic. A maszyne za cos trzeba utrzymac.

Nie lubię takich serverów.

Nie polecam ,nawet nie wejdę ocenić to gówno za przeproszeniem ,gdy server jest nastawiony pod PA$JE

http://www.lolking.net/summoner/eune/41603982

Chcesz 1 vs 1 do 1 towera/ first blooda? Pisz na nick podany na lolkingu.

Opublikowano

Dla mnie serwer super te automatyczne dzialki <3:D tylko denerwują mnie zbugowane tekstury gregtecha i ten hard 1 wood to 2 planki :D

Edit

Tekstury nie sa zbugowane tylko to na prima aprilis chyba :D ale mnie rozwalaja te trol face wszedzie

Opublikowano

@UP

Gregtech 1 kwietnia ma co roku taka niespodzianke dla graczy:)

Jutro juz bedzie normalnie z teksturami:)

@2UP Jak chcesz to postaw swoj serwer. i sam oplacaj maszyne z wlasnej kieszeni. zycze powodzenia;)

U nas nie jest tak jak za granica, ze dla "dobrego" serwera Polacy beda dawac Donate za "nic" ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@UP

Wejdz w /nazwa_uzytkownika/.cmflauncher/TekkitSerwer

I wyslij mi plik ForgeModLoader-client-0.log

oraz zobacz czy masz folder /crash-resports/ jezeli masz to wyslij mi takze crashreporty ;)

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...