Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakaś strona internetowa ;p?

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zróbcie launcher lite:

zamiast NEI craft guide i zan minimap na rei mini map;d

Zrobie ale jak wroce (tzn 2-3 styczen)

Jakaś strona internetowa ;p?

Teoretycznie jest a praktycznie bedzie dzis udostepnione :) Gdyz musze skonczyc wszystko ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

dlaczego po włączeniu opcji włącz/aktualizuj w nowym launcherze nic się nie dzieje? tzn. klikam włącz/aktualizuj, ładują się pliki, pisze launching minecraft po czym wyłącza się launcher a minecrafta nie ma :(

Ten sam blad, tyle ze mi crashuje na logu Mojang'u.

Untitled.png

Opublikowano

Mam to samo, i mój kumpel też.

Wlaczasz przez nowy launcher?

Jak mozesz to wejdz w <nazwauzytkownika>/.cmflauncher/TekkitLiteServer/ i wyslij mi plik ForgeModLoader-client-0.log

1390144171-U592769.png

Opublikowano

czekać się nie da bo wywala wogole minecrafta. ramu przypisane było 2 gb,a w chwili obecnej launcher znika po sprawdzeniu patchów i minecraft sie nie odpala nawet

@edit: po przyznaniu 512 mb ramu odpalił mi, wbijam na serw:P

Opublikowano

Gra się bardzo przyzwoicie, lagów nie ma.

Tylko te crashe co jakiś czas denerwują i jeżeli to poprawia to będzie doskonale.

Polecam.

Pomoglem? Daj Lubię To. To nic nie kosztuje a wynagradza za pomoc.

Opublikowano

Jeśli to będzie coś podobnego do starego nanocrafta to zostanę na dłużej. Admin widzę ten sam więc powinno być dobrze. Pomimo to, że nie wszedłem jeszcze na serwer mogę polecić go w ciemno.

Opublikowano

Nie działa ten wasz luncher, włącza się włącza, nagle się wyłącza i tak w kółko. Nie polecam ;f IP byście podali a nie, niedziałające lunchery dajecie...

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano

No tak, próby ustawienia jakichkolwiek innych wartości niż te domyślne w launcherze spełzły na niczym i tyle pograłem na techpacku. Out Of Memory all fuckn time.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...