Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rząd - Wypierdzielmy ich wszystkich

SwerQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Asparte

To co twoim zdaniem należy zrobić, żeby podnieść Polskę z kryzysu? Co do tej mentalności społeczeństwa, to bym się się nie zgodził, bo jest masa ludzi, którzy chcą pracować, ale za godną pensję, bo wyżyć za 1800 zł w Polsce jest po prostu ciężko.

Opublikowano

Średnia półka istnieje ale jest jej mało. Teraz dużo osób idzie na humana bo myślą że wylądują w księgowości lub zostaną prawnikami a tam już nie mam miejsca ( 90% biurw to łapówkarze). Teraz w polsce brakuje ludzi którzy by chcieli zostać np. informatykiem lub robotnikiem (nie mówie o sprzątaniu ulic tylko robotnikiem który pracuje na budowie) a na takie zawody istnieje popyt ale ludzie nie chcą nimi zostać bo to tego trzeba albo się dużo uczyć albo po prostu ciężko pracować.

PS.

http://www.zegardlugu.pl/

a nasi politycy zadłużają nas coraz bardziej.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Nie chodzi o strajki ale o uświadomienie polskiej młodzieży bo to my jesteśmy przyszłością tego ktraju że jeżeli będziemy głosować na złodzieji to nam będzie się żyło gorzej jak i innym (oprócz polityków).

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Autor tematu zapewne nie skończył gimnazjum, a już strajki mu w głowie.

I powiedział to szesnastolatek liżący "Lamborghini", jakbyś zadał sobie tyle trudu żeby wejść w mój profil to zobaczyłbyś że mam 19 lat.

Nie chodzi o strajki ale o uświadomienie polskiej młodzieży bo to my jesteśmy przyszłością tego ktraju że jeżeli będziemy głosować na złodzieji to nam będzie się żyło gorzej jak i innym (oprócz polityków).

Genialna wypowiedź, my jesteśmy przyszłością i nie możemy głosować na Tuska, Kaczyńskiego i innych kłamców ( a w przyszłości pewnie i tak będą nowi i inni)

Opublikowano

I powiedział to szesnastolatek liżący "Lamborghini", jakbyś zadał sobie tyle trudu żeby wejść w mój profil to zobaczyłbyś że mam 19 lat.

Genialna wypowiedź, my jesteśmy przyszłością i nie możemy głosować na Tuska, Kaczyńskiego i innych kłamców ( a w przyszłości pewnie i tak będą nowi i inni)

Ale od Lambo wara.

#kolkowzajemnejadoracji

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Cześć, przeciętny polak zarabia około 1500 , do tego 500 zł podatku to zostaje około 1000zł na życie + woda , prąd gaz itp i zostaje około 300zł na życie a za to trzeba kupić jedzenie , środki czystości, ubrania itp! To jest okropne! A wszyscy w rządzie siedzą i dupę grzeją za nasze pieniądze! Trzeba z tym skończyć!

Zróbmy wielką akcje tak jak było z "ACTA" wyjdźmy przed pałac prezydencki i zakończmy to!

Chcemy normalne zarobki tak jak w Holandii, Niemcach!

Ten kto idzie piszę w poście - biorę udział i rozsyła to po całych "internetach". Z zaborami daliśmy radę, z ACTĄ daliśmy radę to i z tym damy radę! Polacy, jednoczmy siły!

- zapewne uznacie że robię z siebie głupka, bo przecież gimbusy nie mają nic pojęcia jakie jest życie, ile trzeba zarobić żeby wszystko utrzymać, póki jesteście na utrzymaniu tak wam dobrze. Gdy skończycie 18 lat, albo zabraknie wam bliskich (odpukać) to przekonacie się jak trudno jest w Polsce. A TO WSZYSTKO WINA TUSKA

Z grami komputerowymi ci nie wszyło to teraz na kraj się rzucał ?

Człowieku w Polsce DA się zarobić! Tylko trzeba myśleć!

Opublikowano

Z grami komputerowymi ci nie wszyło to teraz na kraj się rzucał ?

Człowieku w Polsce DA się zarobić! Tylko trzeba myśleć!

Tak? To pokaż nam jakie sukcesy osiągnałeś i ile zarobiłeś, chyba że nawet dorosły nie jesteś i nie wiesz na czym polega praca w Polsce.

Kto powiedział że SZ2D nie dokończę? Tak jak powiedziałem 15 grudnia premiera

Opublikowano

Tak? To pokaż nam jakie sukcesy osiągnałeś i ile zarobiłeś, chyba że nawet dorosły nie jesteś i nie wiesz na czym polega praca w Polsce.

Kto powiedział że SZ2D nie dokończę? Tak jak powiedziałem 15 grudnia premiera

Tak pokaże ci wszystko razem z dowodem tożsamości i nauczę cię żyć...

Skoro ty pracujesz ciężko parę dni nad grą i uważasz, że już możesz ją opublikować to nie chce nawet wiedzieć jak szybko chcesz zarobić pieniądze.

Zauważ, że jedyne co zrobiłeś to napisałeś temat na forum z średnią wieku 14 lat. Nawet motto nie ma.

Ciesz się tym co masz bo możesz i to stracić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...