Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Soraka mid? co sądzicie?:D

gewelman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej zagrałem pare razy 5 v 5 soraką na midzie i dobrze mi szło ( staty na + ) to przypadek (wylosowało mi słabego przeciwnika) czy soraka na midzie dobrze sobie radzi?: p

32984651300858722438.png

Opublikowano

masz zjebanego junglera i adc to już gówno zrobisz soraka na midzie pod ap jest usseles wystarczy złożyć berło otchłani i morellicon i soraka nic nie zrobi

Opublikowano

Mojim zdaniem soraka jest bardzo op ale na dżungli. Szypko niszczy blu i reda i ma dużo hp cały czas bo sie leczy swojim czarem. Gangi na linie ma pro no bo ma E kture gasi czary przeciwnika a przy okazi morze uleczyc swojego sojósznika. Wystarczy budować jom pod culdowny zeby szypko mogla uleczac swoih sojusznikuw i bedzie pro, niom wyszlem z bronzu piontego i jestem juz w czelendżerze

Opublikowano

Jak coś to AD,a tak na serio to i tak z dobrym feed'em nie będzie miała szczególnego DMG,zostańmy przy supportcie ;)

Opublikowano

Bardzo kontrowesyjny pick, szybko zakupione butki, wymaxowany silence i przegrałem z nią linię vladimirem jak gówno... Ale to nie zmienia faktu, że i tak nie ma dmg w tf'ach a mocna jest tylko na linii przeciwko niewielu championom

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Slience i heal czyni ja jedna z top midderow, masa dmg z ulti, polecam

Masa dmg z ulti które leczy ciebie i sojuszników mądre.

@Topic

Szczerze to można sobie nią poradzić, ciężko jest raczej ginąć nią na linii dzięki silence + heal. Natomiast jeśli chodzi o dmg to tu się właśnie soraka na mida nie nadaje, nigdy nie zada takich obrażeń jak pozostali miderzy :) Lepiej nie kombinować i grać nią na supporcie

Opublikowano

Grałem raz z Soraką na midzie i zaoraliśmy. Ale pewnie dlatego że ja grałem fiddlem i ona nie musiała miec dmg + 2x silence.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

jest dobra na midzie tyle że pod ad xD

jak ją robie na Full AP i gdy skończe 3 itemy to już nawet pod AP jest kox xD ( Adc rozwale sam ) 2 trupy też pójdą ( zależy vs kto :D )

32984651300858722438.png

Opublikowano

Moim zdaniem jest to bardzo dobre na mida bo ma tego

silenca. Kupuje troche AP/Many pokeuje z tego a potem tylko jak

Karthus/Fizz/Diana lub Orianna cię zaczynają atakować to już pozdro.

Play safe soraką?

Farmisz, wracasz do bazy, wbijasz na lane z 60-80 AP

Fizz Dive=Silence+AutoAttack

Wieża zrobi swoje.

Moim zdaniem jest to dobry pick ale tylko na poziomy

Bronze i Silver, wyżej to już nie zadziała.

Opublikowano

Nie najgorszy pick, na pewno lepszy od takiego Urgota :D

Soraka Ap kosi, zobaczcie Filmik na youtube, Najlepszy Champion Soraka-Dlaczego? Bo leczy...

Btw. Wesołych Świąt :p

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Na braz 5 moze i dobra.. ogolnie od np syndry/fizza 1 combo i leży nawet nie użyje skila.. a wy piszecie ze niszczy.. Papier,słaby dmg 1 focus i lezy to tyle.

Jak już to polecam lich bane, i mejai 20 staków inaczej nic nie zrobicie.

Opublikowano

Na braz 5 moze i dobra.. ogolnie od np syndry/fizza 1 combo i leży nawet nie użyje skila.. a wy piszecie ze niszczy.. Papier,słaby dmg 1 focus i lezy to tyle.

Jak już to polecam lich bane, i mejai 20 staków inaczej nic nie zrobicie.

ja na niej składam :

Klepsydra Zhonyi

Kapelusz Rabadona

Buty Maga

Uścisk Serafina

Różdżka Wieków

Zmora Licza

i zwykle mi dobrze idzie z tym Buildem :D

( nie składam tego w tej kolejnosci :D )

32984651300858722438.png

Opublikowano

1v1 może dawać radę, lecz wystarczą dwa ganki na mida od junglera (na pierwszym spalony flash) i po tobie. Za mała mobilność i burst.

Koreańcy grali nią w dziwny sposób na supporcie. Mikael + normalne ap itemki. Sprawdzała się świetnie, olbrzymie heale i zbijanie mresów przeciwnikom. W taki sposób możecie grać =)

fb.com/myrodj

Opublikowano

Heh co może ci soraka zrobić?

Zrobi jak się ją nafeeduje albo coś takiego.

Albo grając takim miderem jak diana-talon harrasować i nie dopuszczać do farmy soraki + ganki na nią = soraka na midzie jest jedzona na rankedach.

Ale na normalach może uciągniesz lecz nie koniecznie.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...