Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dobra / Najlepsza postać 1 na 1

cf2Rekin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem zed bo masz nim latwa farme, harras, mozliwosc ucieczki oraz ladny dmg

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Bierz veigara, zjedziesz ich wszystkich. Walniesz combo e + q + w + r i biedak leży.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

Nie bierz nic co Ci pisali.... Tylko Nasus.

Grałem wiele turniejów 1vs1 tych oficjalnych jak i nie, tak samo grałem pojedynki MPC i miałem 7:0 (7 win 0 Lose Nasusem).

Ma dmg AD jak i AP, wiele dróg budowania więc możesz składać i armor i m.resist. Jedynym Core to Iceborn Gauntlet (1vs1 nigdy nie bierz trinity) reszta budujesz sytuacyjnie (czyli jak jest AD to jakiś armor itp).

Nie wiem czy ktoś z was grał jakieś poważne 1vs1 bo jak czytam o Zedzie czy Riven to myśle o brązach...

Zed - po złożeniu botrk jesteście nie do dobicia. shadow>ult>botrk>E>Q>ignite ;)

Ahri

Kassadin - od ulta jesteście nie do pokonania. Sam wygrałem 3 turnieje 1v1, właśnie Kassą.

Nasus szmaci Kassadina, powiedź mi co zrobisz Zedem Nasusowi? Pogłaszczesz?

Opublikowano

Bierz maina bo jak kupisz postać odrazu pójdziesz nią na turniej nie grajac nia wczesniej to zapewne przegrasz

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Pasjonat
Opublikowano

Zed - po złożeniu botrk jesteście nie do dobicia. shadow>ult>botrk>E>Q>ignite ;)

Ahri

Kassadin - od ulta jesteście nie do pokonania. Sam wygrałem 3 turnieje 1v1, właśnie Kassą.

No chyba nie, kiedyś jak był lepszy to może, a teraz ma 0 mr. Kiedyś na eslu rozjebałem ad rammuserm kassadina i potem jakiś gimbus się popłakał ;d

.

Opublikowano

Nasus, battlelet ma racje :) sam nim zeszmaciłem wszystkie osoby wyzwane tutaj :) (5:3 z czego 4 win nasus, 1 win syndra 3 lose emmmm zed ? to jest najsłabsza postaćna 1 v 1 - zed).

Opublikowano

Yorick jest najlepszy

vs Trynda easy .

+ lifesteal z e

+ duszkami harrasujesz jak ma low hp to nei dajesz mi farmić i win ;d

+ PRO

+ PRO

+ PRO

+ PRO

Opublikowano

Spróbuj Masterem Yi jak gram to wpadam w 3-4 typa z ulti i ich nie ma. na 1 też swietnie sobie radzi

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Trundle vs ad , a jeżeli vs ap to bierz syndre ;) zed gowno bierzesz kayle i gowno robi , nawet klepsydrą idzie go skontrolować ... Riven mocna , ale asha jej nie da do siebie podejść , instal slow i stun ;) , nidalle nie powinno być w grze , jedno wielkie useless ...

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...