Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dobra / Najlepsza postać 1 na 1

cf2Rekin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jaka jest waszym zdaniem dobra , bądź najlepsza postać 1 na 1 na obecną metę , Nie długo robimy klasowy turniej 1 na 1 w lola a mam do wykorzystania 8k ip i nie wiem co kupić lub czym grać , doradzicie mi czegoś ? :)

Opublikowano

Kup Riven, na pewno zownisz innych na 1v1. :-)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ja bym wziął cait,postać łatwa,a przeciwników rozwalisz spokojnie 1v1(przez wysoki range),do tego masz harass oraz dobitke.

Opublikowano

Dziwne :O Jak dla mnie to tryndamere jest najlepszy na 1 v 1

Heal

Slow

Dash/Ucieczka

No i nieśmiertelność ...

Opublikowano

caitlyn i riven jeszcze nie grałem 1 na 1 więc wypowiedzieć się nie moge , grałem tryndą i powiem wam że on jest dobry z tym swoim ultem . A co powiecie na Teemo / Kayle ?

Opublikowano

Moim zdaniem Riven, Ahri oraz Caitlyn. Ahri razem z riven mają bardzo dobrego escape oraz świetny dmg. Caitlyn ma świetnego rage i dobry poke.

"Posadziłem dziś miętę w doniczce na balkonie. Może jak przyjdziesz, coś poczujesz."

Opublikowano

Nie zapomnijcie ,że aby wygrać wystarczy mieć 100 creepow szybciej niz przeciwnik, więc uwazam ze postacie z dobrym pushowaniem ,pokeowaniem i last hitowaniem.Mysle , ze najlepszymi będą:

1.gragas

2.lux

3.ziggs

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

Według mnie najlepszą postacią 1v1 jest Caitlyn z powodu bardzo dużego zasięgu (650), boostu do AA (pasyw), escape (E) oraz dobre ulti gdy biedak ucieka ®.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Może Lux/Nidale? Duzy dmg na 1vs1.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Rengar, Zed, Riven ^^ Najlepsze postacie na solo to AD a nie AP, bo one się hilają i mają duży dmg z autoataków, a taki apc to wyładuje w cb kombo i gówno zrobi, a ty się hilniesz i go rozwalisz bo będą jemu spele się respiły :P a jeżeli do tego czasu twój turniej się nie rozpocznie to kup YASUO :)

Opublikowano

Zed - po złożeniu botrk jesteście nie do dobicia. shadow>ult>botrk>E>Q>ignite ;)

Ahri

Kassadin - od ulta jesteście nie do pokonania. Sam wygrałem 3 turnieje 1v1, właśnie Kassą.

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...