Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz mojej gry][Starożytne zwoje 2D][Darmowa][Premiera 15 Grudzień]

SwerQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Ale tym razem nie jest to żadne ścierwo, nad tym projektem ciężko pracuje już od kilku dni "

Serio masz poczucie humoru :)

Jak mnie wkurwiają ci ludzie co tylko zrzędzą i go krytykują. Sami nic nie robią, a tutaj do niego sie rzucają. W przeciwieństwie do was ON PRÓBUJE I SIĘ UCZY...

Chyba sami doszliście do tego, że człowiek próbując, popełniając błędy i tworząc krapy w przyszłości może w końcu ZROBIĆ JAKIŚ SUPER ZAJEBISTY PROJEKT.

Przykładem jest Wernher von Braun. Jak by ktoś nie wiedział projektant rakiety V2. Próbował, lata pracy i w końcu udało mu się stworzyć działającą poprawnie, niszczycielską broń. Przez okres kilku lat nie był w stanie jej tak ogarnąć, aby działała.

ps. a ja mam wasze komentarze gdzieś i zagram. Zagram, bo chcę zobaczyć jego twórczość i zapewne dostanie ode mnie łapkę w góre. W końcu coś innego niż cały czas LoL, który jest plagą XXI wieku .

Tak... tylko, że on jest na poziomie małej dziewczynki która nalewa wyimaginowaną kawę do plastikowej filiżanki.

"Ale tym razem nie jest to żadne ścierwo, nad tym projektem ciężko pracuje już od kilku dni "

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak... tylko, że on jest na poziomie małej dziewczynki która nalewa wyimaginowaną kawę do plastikowej filiżanki.

"Tak... tylko, że on jest na poziomie małej dziewczynki która nalewa wyimaginowaną kawę do plastikowej filiżanki."

I mówi to dzieciak publikujący swoje żenujące serwery do minecrafta.

Opublikowano

"Tak... tylko, że on jest na poziomie małej dziewczynki która nalewa wyimaginowaną kawę do plastikowej filiżanki."

Tak wystawiłem własny serwer Minecrafta na forum więc jestem żenującym dzieciakiem.

Jeżeli któraś z twoim gier stała by się sławna i ludzie reklamowaliby własne serwery na forach to też zacząłbyś ich wyzywać od żenujących dzieciaków? Ostatnio grałem w Lego Marvel +7 zadowoli cię to?

Bronisz się pisząc "ale ja przynajmniej coś robię, a nie siedzę objadając się cipsami".

Więc wszyscy zacznijmy robić gry komputerowe! Może schudniemy!

"Hejterzy myślą, że kreatory do gier to gówno"

Sam w sobie kreator nie jest "gównem" ale to co w nim robisz jest "gównem".

"To ty pokaż, że coś potrafisz i zrób taką grę"

To ty ułóż kostkę rubika lub złóż origami z 4000 trójkątów i "chuj" mnie obchodzi, że tym się nie interesujesz.

Twoje wymówki są intrygująco śmieszne i czasami wolę wejść na forum i przeczytać parę twoich postów niż dowcipy o Jasiu.

Opublikowano

Która to już twoja gra Pev? 10? Po co je robisz skoro i tak żadnej nie opublikowałeś?

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Tak. Makin gra w minecrafta, nazwiesz go dzieciaczkiem? Twoi rodzice będą grać w minecrafta, nazwiesz ich dzieciaczkami? Spoko, tylko wiedz, że może on nawet jeżeli jest tym dzieciaczkiem, to inteligencją cię przewyższa, Pevie.

Opublikowano

Nadal twierdzicie że grafika z tibii?

Tak, tylko porównujesz tutaj gniota z klasykiem. Twoja gra, która jeszcze nie wyszła z Tibią która wyszła w 1997roku. Co najwyżej to my możemy Cię poraportować za dublowanie postów, których nagminnie używasz, na Twoich wcześniejszych kontach na MPC też tak robiłeś, a IP da się sprawdzić bo GM ma taką możliwość, lecz nie wiem jak można oszukiwać samego siebie ;-P bo my akurat mamy 101% że to Ty, panie Pevie?

Opublikowano

Tak, tylko porównujesz tutaj gniota z klasykiem. Twoja gra, która jeszcze nie wyszła z Tibią która wyszła w 1997roku. Co najwyżej to my możemy Cię poraportować za dublowanie postów, których nagminnie używasz, na Twoich wcześniejszych kontach na MPC też tak robiłeś, a IP da się sprawdzić bo GM ma taką możliwość, lecz nie wiem jak można oszukiwać samego siebie ;-P bo my akurat mamy 101% że to Ty, panie Pevie?

@report za to że nazwałeś mnie pevem. Proszę bardzo niech GM sprawdzi moje ip... Nie mam nic do ukrycia.

Nie porównuje "gniota z klasykiem" (wypraszam sobie, moja gra to nie gniot. Twoja stara może być ew gniotem ale to jak wolisz) chodziło mi o grafikę.

Opublikowano

@report za to że nazwałeś mnie pevem. Proszę bardzo niech GM sprawdzi moje ip... Nie mam nic do ukrycia.

Nie porównuje "gniota z klasykiem" (wypraszam sobie, moja gra to nie gniot. Twoja stara może być ew gniotem ale to jak wolisz) chodziło mi o grafikę.

Już na starą xD XD widać team pełen profesjonalizm nie ma co :D

Opublikowano

Ta gra to gniot i nawet nie muszę w nią grać żeby to stwierdzić.

Zapraszam do tematu za jakieś 4 lata, o ile autor poświęci na to przynajmniej godzinę-dwie dziennie. Wtedy będzie można mówić o grze a nie kilkugodzinnej zabawie w edytorze "dla idiotów".

Poziom intelektualny twórcy nie stoi na zbyt wysokim poziomie, więc czego też się można spodziewać po tym pseudo projekcie gry.

Opublikowano

2rp47dk.png

moja gra zrobiona w paincie prawdaż, że aż czuć smak profesjonalizmu ?

Troche o fabule: Stick o imieniu Pev chce zabłysnąć swoja jak że zajebistą twórczoscią oraz wiedzy o językqach skryptowych. Zbierasz punkty które to są "Mózgi" im więcej punktów tym inteligentniejszy będziesz musisz uważać na bardziej inteligentych od siebie przeciwników .

Gra zostanie wydana 15 grudnia 3254 roku.

Opublikowano

2rp47dk.png

moja gra zrobiona w paincie prawdaż, że aż czuć smak profesjonalizmu ?

Troche o fabule: Stick o imieniu Pev chce zabłysnąć swoja jak że zajebistą twórczoscią oraz wiedzy o językqach skryptowych. Zbierasz punkty które to są "Mózgi" im więcej punktów tym inteligentniejszy będziesz musisz uważać na bardziej inteligentych od siebie przeciwników .

Gra zostanie wydana 15 grudnia 3254 roku.

Huahahahuehaheuahehaheuahahueha, wyjdź

@report

Opublikowano

Nie Ty dyktujesz regulamin tylko administracja forum, bo jeszcze bardziej się ośmieszasz tymi "reportami'. Nie życzę sobie obrażania mojej rodziny, już napisałem Ci kiedyś w innym Twoim temacie litania, więc nie mam zamiaru tu tego powtarzać. Postaram Ci się znaleźć miejsce na kwejku.

Opublikowano

Nie wdaje się już w dyskusję - każda obraza mnie od teraz czy nazwanie mnie "pevem" kończy się reportem

(post dla modów)

PS: poprawiłem grafikę :

zivp.png

No, według mnie już lepiej ;) Nadal widzę rażącą wadę... wielkie pustki na mapie :/

@edit Elder Scrolls mówi Ci to coś? :D

Opublikowano

Pevie, być może masz zmienne ip, lub używasz TOR'a. Wiedz, że porównując tą twoją "grę", jeżeli można nazwać to grą, do tibii, to jesteś śmieszny. Tibia może i nawet ma gorszą grafikę, ale samą fabułą, grywalnością, rozmaitością, graczami, przebija te twoje kacze opowieści zwoje

Zacząłeś jechać po rodzicach, też się ośmieszasz.

Myślę, że te twoje 19 lat, ustawione w profilu, to 19 - 9, w prawdziwym życiu.

Czekam cztery dni, zobaczę tą twoją gierkę i zobaczymy, czy zmarnowałem te 2 godziny, czy nie. Lecz sądzę że zmarnuje.

Opublikowano

Nie wdaje się już w dyskusję - każda obraza mnie od teraz czy nazwanie mnie "pevem" kończy się reportem

(post dla modów)

PS: poprawiłem grafikę :

zivp.png

Ej Pev... wypad z tego forum bo jedyne co potrafisz to kopiować inne projekty.

u4gm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...