Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz mojej gry][Starożytne zwoje 2D][Darmowa][Premiera 15 Grudzień]

SwerQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ta gra jest tworzona w RPG Makerze?Jeśli tak to buuuuu.

Jeśli w programach typu java,c++ itd. to ok.

nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pev, najlepiej wyłącz komputer i idź z kolegami pograć w karty.

Napewno wersja piracka RPG makera. Przestań każdy wie ze 99,9% gier w 2d jest robiona w takowych gotowcach, Zrób gre w 3D to będzie wyczyn.

Zresztą, jaki szanowany twórca gier publikuje swoje dzieła na forach CHEATERSKICH.. Żaden.

Jeśli ktoś podziela moją opienie moźe nacisnąć przycisk "Lubie to"

P.S. Potencjalnym zjadaczem chipsów to jesteś ty. Siedzę już kilka lat w webmasterce i programowaniu.. Tworze projekty od zera, nie pierwszy raz próbowałem robić gry dla znajomych w 3D.

Znajome mi języki programowania: Java, C++, CheatEngire, no ewentualnie AutoIT choć nie przypadł mi do gustu.

Znajome mi języki webmasterskie: MySQL, javascript (jQuery) (x)HTML, PHP.

Więc jeśli masz zamiar nazwać mnie potencjalnym zjadaczem chipsów, prywatnie moge ci udostępnić "kilka" linijek kodu danej gry (Java)

Ale zresztą po co, korzystasz z gotowców, więc pewnie takowych języków nie znasz.

Oczywiście nie mam prawa cie hejtować przed opublikowaniem projektu, ale taka jest moja opinia co do ciebie.

Drogi PEV.

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Wiemy, że to ty Pev. Tylko ty piszesz, ile będzie trwać ta gra, oraz to ten styl pisania.

A JA DALEJ CZEKAM NA TEN SYMULATOR PIŁKARZY!!

Opublikowano

Nie nazywam siebie programistą, gdzieś tak powiedziałem? A ty jakie masz sukcesy? Może zrobiłeś jakieś gry chociaż w makerze, nie?

To siedź cicho i wpierdalaj czipsy.

Tworzyłem w gotowcach już około 20 gier, ale teraz uczę się javy i mam zamiar wydać grę wyścigową, a czipsy to ty możesz z matką jeść, coś jeszcze?
J7kTLRS.jpg?1
Opublikowano

2 dislike na yt? , nie rozumiem , człowiek się stara robi animacje a mogłem poprostu tu wrzucić zwykłego screena.

Ale to nic.. tak jak powiedziałem dokończę ten projekt żeby tym co mnie hejtują że jestem pevem to gały odpadną.

Pozdro, gra już prawie gotowa

Opublikowano

2 dislike na yt? , nie rozumiem , człowiek się stara robi animacje a mogłem poprostu tu wrzucić zwykłego screena.

Ale to nic.. tak jak powiedziałem dokończę ten projekt żeby tym co mnie hejtują że jestem pevem to gały odpadną.

Pozdro, gra już prawie gotowa

Widziałeś żeby komuś wypadły gały bo zrobieniu gry, której silnik jest za darmo i ma go każdy, na dodatek gra w 3D, bo ja nie.

Gra już prawie gotowa? Czyli widać ze będzie to dupny projekt..

Ale można to łatwo sprawdzić, jeśli używasz pirata RPG Makera to prawie zawsze w nawiasach danego języku (np php, C++ //) Komentarz z informacją o autorze, który program zakupił.

Juź mi gały odpadają(sens negatywny)jak czytam twoje posty, zapewne nie tylko mi.

Opublikowano

Widziałeś żeby komuś wypadły gały bo zrobieniu gry, której silnik jest za darmo i ma go każdy, na dodatek gra w 3D, bo ja nie.

Gra już prawie gotowa? Czyli widać ze będzie to dupny projekt..

Ale można to łatwo sprawdzić, jeśli używasz pirata RPG Makera to prawie zawsze w nawiasach danego języku (np php, C++ //) Komentarz z informacją o autorze, który program zakupił.

Juź mi gały odpadają(sens negatywny)jak czytam twoje posty, zapewne nie tylko mi.

Gra nie jest już prawie gotowa, jest ukończona w około 35%, zarwę parę nocek w weekend i jeszcze tydzień i będzie git.

Nie mam pirata ;) używam wersji angielskiej

Opublikowano

Gra nie jest już prawie gotowa, jest ukończona w około 35%, zarwę parę nocek w weekend i jeszcze tydzień i będzie git.

Czyli jednak sam sie przystajesz do używania RPG Makera? No dobra a pisałeś ze nie używasz, czyli ufać ci nie można PEV'ie.

35% a sam pisałeś posty wyżej ze gra jest prawie gotowa. Ja nadal czekam na Synulator Piłkarzy, oraz Full wersje strzelanki w 3D

Opublikowano

Czyli jednak sam sie przystajesz do używania RPG Makera? No dobra a pisałeś ze nie używasz, czyli ufać ci nie można PEV'ie.

35% a sam pisałeś posty wyżej ze gra jest prawie gotowa. Ja nadal czekam na Synulator Piłkarzy, oraz Full wersje strzelanki w 3D

Gdzie napisałem że nie używam RPG Makera? I nie bd już odpowiadał na twoje posty bo mnie krew zalewa jak widzę w trakcie czytania postu "pev"

Opublikowano

Gdzie napisałem że nie używam RPG Makera? I nie bd już odpowiadał na twoje posty bo mnie krew zalewa jak widzę w trakcie czytania postu "pev"

Pev.

Pirackiej wersji, lecz czego? Windowsa, Pasjansa? A może Firefoxa?

Opublikowano

Kolejne gówno z fabryki peva. Myslisz, że zrobisz projekty jak np. blizzard ?

A ja dalej czekam na assasyna, symulator piłkarzy i kill robots.

Opublikowano

Pierdolcie się wszyscy idzie report dla każdego kto napisał pev.

A dla ciebie za obrazę, PEVIE. Dziękuje dobranoc miłego dnia słodkich snów.

Opublikowano

kozak w necie cipa w świecie ^^ nawet wieku swojego nie możesz podać na profilu bo Ci mamusia zabroniła

Dziękuje bardzo, za ten komplement, wezmę go do serca, Pevie.

Już nie będę udzielał się w temacie, bo nie chcę dostać warna, dziękuje dobranoc dobry wieczór.

Opublikowano

Jak mnie wkurwiają ci ludzie co tylko zrzędzą i go krytykują. Sami nic nie robią, a tutaj do niego sie rzucają. W przeciwieństwie do was ON PRÓBUJE I SIĘ UCZY...

Chyba sami doszliście do tego, że człowiek próbując, popełniając błędy i tworząc krapy w przyszłości może w końcu ZROBIĆ JAKIŚ SUPER ZAJEBISTY PROJEKT.

Przykładem jest Wernher von Braun. Jak by ktoś nie wiedział projektant rakiety V2. Próbował, lata pracy i w końcu udało mu się stworzyć działającą poprawnie, niszczycielską broń. Przez okres kilku lat nie był w stanie jej tak ogarnąć, aby działała.

ps. a ja mam wasze komentarze gdzieś i zagram. Zagram, bo chcę zobaczyć jego twórczość i zapewne dostanie ode mnie łapkę w góre. W końcu coś innego niż cały czas LoL, który jest plagą XXI wieku .

9368_gold.png

Opublikowano

Jak mnie wkurwiają ci ludzie co tylko zrzędzą i go krytykują. Sami nic nie robią, a tutaj do niego sie rzucają. W przeciwieństwie do was ON PRÓBUJE I SIĘ UCZY...

Chyba sami doszliście do tego, że człowiek próbując, popełniając błędy i tworząc krapy w przyszłości może w końcu ZROBIĆ JAKIŚ SUPER ZAJEBISTY PROJEKT.

Przykładem jest Wernher von Braun. Jak by ktoś nie wiedział projektant rakiety V2. Próbował, lata pracy i w końcu udało mu się stworzyć działającą poprawnie, niszczycielską broń. Przez okres kilku lat nie był w stanie jej tak ogarnąć, aby działała.

ps. a ja mam wasze komentarze gdzieś i zagram. Zagram, bo chcę zobaczyć jego twórczość i zapewne dostanie ode mnie łapkę w góre. W końcu coś innego niż cały czas LoL, który jest plagą XXI wieku .

Tylko, że Wernher von Braun zrobił to i pokazał publiczności a SwerQ (czyt Pev.) żadnego projektu nam nie dał przetestować bo obiecywał i ciągle nowy projekt robił i żadnego się nie doczekaliśmy.

Opublikowano

Tylko, że Wernher von Braun zrobił to i pokazał publiczności a SwerQ (czyt Pev.) żadnego projektu nam nie dał przetestować bo obiecywał i ciągle nowy projekt robił i żadnego się nie doczekaliśmy.

Nie jestem żadnym kurwa pevem , 15 grudnia się o tym przekonasz i jak wypuszczę to proszę mnie przeprosić..

Opublikowano

Omek, ja rozumiem że próbuje. Ale kurwa... raz pokazał "swoją" grę zrobioną w 80% z gotowych assetów.

będąc twórcą indie, gry często robi się miesiącami albo latami (chyba że podejmuje się wyzwanie) inaczej nie jesteś po prostu wstanie zrobić czegoś sensownego jeśli nie masz już jakiejś dłuższej praktyki. A zmiana systemu walki na kilka dni przed premierą pokazuje tylko że on nie bierze tego na serio. Ten czas powinien być przeznaczony na łatanie gry i dopracowanie jej, oraz jakikolwiek PR (kurwienie i wyzywanie innych nie jest dobrym sposobem).

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Bez skryptów? Nie, jest około 50 skryptów i grafik. Piracka? Skąd wiesz? Jak jesteś taki mądry to sam zrób grę która trwa 2h a nie tylko siedzisz przed monitorem i hejtujesz.

Proszę Cię RPG Maker to program dla laików :P Większe projekty wymagają wręcz oryginalnej wersji ;) Co do projektów, to nie tworzę w RMVXA od +/- 2 lat.

No i skąd czerpiesz grafiki? :D Bo sam na 90% nie tworzysz. Dodatkowo na filmiku widzę, że nawet shaderów nie zastosowałeś ... to, te 50 skryptów cóż takiego robi ? :D

Opublikowano

Proszę Cię RPG Maker to program dla laików :P Większe projekty wymagają wręcz oryginalnej wersji ;) Co do projektów, to nie tworzę w RMVXA od +/- 2 lat.

No i skąd czerpiesz grafiki? :D Bo sam na 90% nie tworzysz. Dodatkowo na filmiku widzę, że nawet shaderów nie zastosowałeś ... to, te 50 skryptów cóż takiego robi ? :D

Zapewnie 1 plik tesktowy skopiowany 49 razy + ten plik = 50 w którym nie znajduje się żadna treść. Chętnie poczekam na tą grę zobaczę co w niej takiego nadzwyczajnego.. Ależ się nie doczekam bo zaraz szanowny "Pev" zrobi nowy temat z nowym projektem..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...