Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DOWNLOAD] Metin2 - Free page

KomputeromaniaK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

KROK 3

Tabela users już istnieje

Tabela news już istnieje

Tabela event już istnieje

Tabela down już istnieje

Nie mozna polaczyc sie z baza danych

Bł?d:

Darmowy Hosting CBA.PL

WTF????????

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

taaaa a mi wyskakuje pod koniec ze nie moze sie polaczyc z NAvicat a IP mam przypisane z DHPC i wpisuje 192.168.1.x bez konc .100 i z i dupa

Opublikowano

jest chyba blad w skrypcie zauwazylem to w wersji bez hostingu w /install/ config nie wszedzie wchodzi ip i haslo po zmianie smiga tam pewnie tez cos jest dlatego ale co to nie wiem mam te same bledy co wyzej

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Już usunąłem folder install, nie chce mi sie od nowa instalować, ale error był, że wystąpił błąd podczas dodawania administratora czy coś takiego ;p

PS. Reje, ranking gildi, ranking chodzą.

Opublikowano

Hmm... Mi wszystko śmiga chodź nie mam serwera, ale mam układ tabelek i baz w mysql identyczny jak na serwerze, a zresztą na swoim serwerze wszystko dokładnie testowałem! Hmm, zobacz czy w bazie danych (baza account, tabelka users) masz kolumnę "user_dostep"

No jest jeszcze jedna rzecz ;p

Otwórz plik add_acc_admin.php (głównykatalog strony->admin)

Odnajdź linijkę:

$ins = @mysql_query("INSERT INTO users SET user_login='$user_login', user_haslo='$user_haslo', user_dostep='$user_dostep'");

i usuń @ z przed mysql_query.

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Opublikowano

Mam to samo co Wojtus. Moze teraz zadam glupie pytanie, ale jak sprawdzic jakie mam haslo do Navicata. Jak robie ta stronke w xampie i wpisze haslo 123456 to dziala, ale na cba.p juz nie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak utworzyly sie poprawnie, mam admina, tylko, ze nie moge newsow dodac...

EDIT: Teraz widze ze nie moge dodać także nic do downloadu....

Opublikowano

nic fajne

923355450.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Podczas instalacji wyskakuje:

Ustawienia administracji.

Błąd nastąpił błąd w dodawaniu nowego użytkownika do administracji.

A wczesniej pisze ze plik config zostal utworzony, ale jak wchodze przez total comandera na strone to teych plików ( config i config2 ) nie ma

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

miał ktoś taki problem Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES) in C:\Program Files\VertrigoServ\www\install\config_admin.php on line 7

Nie mozna polaczyc sie z baza danych

Bł?d: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES)

z tym nowym szablonem

dzięki KomputeromaniaK za stronkę i Anielską cierpliwość

PS jak to naprawić z góry dzięki .poprzednia wersja działa

Opublikowano

Bylo już 100 razy, podałeś złe dane do mysql, i dlaczego host jest "localhost"? Jak ma być IP serwera

Sory mój błąd!, Usuń plik config_admin.php i config.php, bo ja jak robiłem to nie usunełem, za chwile wystawie poprawione

Teraz jak pobierzesz to powinno wszystko śmigać ;>

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Opublikowano

KomputeromaniaK, ja z kolei mam problem, bo w ogole nie tworzy mi sie po instalacji config.php i te inne rzeczy. help!

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...