Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DOWNLOAD] Metin2 - Free page

KomputeromaniaK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naprawde na wstepie troszke naspamilem jest juz najnowszy szablon pare nowych opcji tyle ze na nowym szablonie zapraszam

Pobrac

www.speedyshare.com/files/21742187/metin2_new.rar

Prosze o komentowanie

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Opublikowano

KomputeromaniaK Ikona

*
   * MPC User III
   * PipPipPipPip 

* Dodaj jako znajomego
   * Wyślij prywatną wiadomość

* Grupa Members
   * Postów 440
   * Rejestracja 24-lipiec 09
   * Interests:Metin2 php>mySQL>Html 

Napisano 10 kwiecień 2010 - 10:08
Pomyślę, teraz nie mam zbytnio czasu, jeżeli znajdę coś czasu zrobię system newsów i edycję całej strony.

Mój ostatni post.

Poplop, neistety nie uda mi się to ponieważ ja nie zapisuję nicków tylko numery. A mam ich tak dużo, że nie da rady... Nie pamiętam wszystkiego ;( Nawet nie pamiętam czy mi na GG pisałeś. Możesz teraz napisać na 3718535. Strepsils powiedz coś, bo ja sobie sam nie poradzę. Powiedz mi jaki miałeś numer na GG (jeżeli pisałeś) to Ci wyśle archiwum. To jest chyba twój numer, ale nie jestem pewny: 538194

Konto odzyskałem :)

Opublikowano

Potwierdzam, Komputeromaniakowi hackli konto z tego co mi mówił, i jako że znam go od dawna na pewno mogę powiedzieć, że tak się chłopak nie zachowuje! Sądząc nawet po jego poprzednim poście, po stylu pisania można stwierdzić, że to nie KomputeromaniaK! Nie ściągajcie jego pliku! KomputeromaniaK jest bowiem osobą bardzo uczciwą i doprawdy, w tym ani w żadnym innym przypadku nie kłamie! Być może widzieliście już na MPC forum przejawy naszej serdecznej znajomości, więc możecie być pewni, że i ja nie kłamię!

Przepraszam za spam, musiałem! Chamstwa nie toleruję!

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Wiem, że spamie ale teraz chcę aby temat się wysoko utrzymał i aby ktoś się tym zainteresował...

Od kiedy moja stronka waży 500kb? Za chwilę skanuję i wrzucam skana...

Mhm... Sory. Zapomniałem, że moja wersja (nowa) jest bez obrazków do IS. Jeżeli ktoś chce jeszcze innego dowodu mogę wysłać screeny mojego xamppa (i całego folderu htdocs) gdzie znajdują się wszystkie foldery stron które robiłem.

A Ciebie złodzieju zapytam o coś, jak zwracam się do Strepsilsa? Jak się wygłupiamy itp. To będzie też jakiś dowód.

Opublikowano

Ten z moja grafiką?

sygagnypek.png

Chcesz to daj -, chcesz to daj +, mnie to nie obchodzi ;/

Opublikowano

Mój boże... Wy se tu piszecie, a ja konta nie mam o_O. Nie no nie mogę... Kurwa tyle pracy i wszystko stracić, zapewne nikt mi nie uwierzy ;(

Straciłem reputację, konto, i cząstkę mnie. Jak tak można? Ja włożyłem w naukę prawie 2 lata, a jakiś za przeproszeniem PEDAŁ ukradł mi konto i straciłem gdzieś pół roku prac nad szablonem.

Jeżeli masz choć trochę honoru to powinieneś się przyznać i zwrócić konto. Już nie będę walczył, to nie ma sensu. Administracja nie chce odpisać, ani żaden z global modków. Jedynie arabb się pofatygował, ale on nic nie może zrobić. Pamiętam jak się namęczyłem aby odzyskać zbanowane konto, ale tutaj raczej nic nie poradzę. Moja wina w tym, że dałem zbyt łatwe hasło.

Dodam jeszcze jedno, słyszałem że Kamer nasz kochany kradnie konta... I mam jeszcze podejrzenia do jego moda... Wszystko robi po angielsku? Po co? Bo to kopiuję i nie umie spolszczyć?

Mniejsza o to, następny raz się z wami żegnam, ale zapewne na stałe. I Ty, któryś ukradł me konto, jesteś zapewne zwykłym dzieckiem, które nauczyło się trochę hacku, lub czegoś podobnego i zdobyłeś me hasło. I teraz jesteś szczęśliwy z tego, że możesz się chwalić czyjąś praca? Żadnej z tego satysfakcji...

Jeżeli źle się wysłowiłem lub coś podobnego, to trudno. Ja już siły nie mam do n3o i wkurwiam się już prawie o każde głupie słówko praskniętę przez niewychowane dzieci...

Opublikowano

Nie podmieniłeś pliku ;p

Linia 455 w moim pliku:

<td><input type="text" name="answer1" value="<?php echo $answer1; ?>" > </td> <td><?php echo $info_txt_answer1; ?>  </td>

A w twoim:

<td><input type="text" name="answer1" value="<? echo $answer1; ?>" > </td> <td><? echo $info_txt_answer1; ?>  </td>

Rożnica jest w tym:

<? echo $answer1; ?>

musi być:

<?php echo $answer1; ?>

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Opublikowano

ej, a natej stronie demo, w bazie mysql masz INFORMATION_SCHEMA?

bo mi sie wydaje ze nie...

Pliz fast odp!!

Opublikowano

co jest jak biorę instalacje takie coś mi się pokazuje

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111 in /var/www/sites/yoyo.pl/w/w/wwwmt2/install/config_account.php on line 17

Nie mozna polaczyc sie z baza danych

Fehlermeldung: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111 [/size

IP dobrze wpisane i hasło

adam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...