Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 110ND

Minkin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ja bym kupił :P na avalonie 7,5/8kk a ostatnio bylo po 8,5kk :)

ale nawet za te 7,5kk jest dobrze bo 2 pudla to 15kk :)

lub perfumy , ostatnio na avalonie byly po 65k/szt a 205nd to ababababa xD 5x50piorek czyli 250piorek czyli 16,5kk xD

a z holka +0 go przyjma do famek 55+

do dobrej famki go nie przyjma jak ma 55-70 lvl wiec lepiej nie pisz o dobrych famkach bo raczej juz nie grasz od dawna w nostale i teraz siedzisz w elsword a kiedys bylo inaczej ;p teraz bez znajomosci na niskim lvl nie przyjma Cie do dobrej famki , do famek 55lvl przyjma z holakiem +0 bo dzieci lod i ktos musi ich helac :)

@up z holka i jobem ?

em 0expa poza lod , na posie mozna na jaszczurach dropic piorka lub na kremie po prostu

holka to gunwo , juz lepiej sam jobke na holce wbij 21 i upnij sam na +5 i bedzie git

@down

w sumie co ja poradze ;p sluchaj sie klausa ktory nie gra w nostale tylko elsword , no tak ;p

1359121200-U261555.png

Opublikowano

Dobra, kupię jednak holke +9 99j za 16kk bo mam ofe. Wielu przeze mnie pytanych odpowiadało, że holka to podstawa.

Temat uważam za zamknięty!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...