Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 110ND

Minkin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam pewien dylemat dotyczący ND. Na dniach będę miał 110 ND. Gram na Avalonie. Co dobrze będzie kupić, aby się dorobić? I ile mniej więcej zarobie? Daje like :D

Opublikowano

Ja zawsze byłem za perfumami, ale dużo osób poleca eliksiry inicjalizacji punktów. W zależności ile czego kupisz i w jakiej cenie będzie aktualnie na rynku.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

@up Mam poziom 26, moze na sp jakies zbierac?

@Edit jak dobrze pójdzie będę miał 205 ND

Na małym poziomie nie przyda Ci się za bardzo krzak.

Najlepiej zacząć od inwestowania w postać (eq, sp), a potem w krzaki, pojazdy, itp. ;).

Opublikowano

No dobra, jednak udało mi się uzyskać 175 ND. Kupiłem pudło sp i 3 eliksiry inicjalizacji. Ile uda mi się za to wyciągnąć kk? Co z tymi kk mam zrobić?

(Dodam jeszcze, że mam latający dywan, to może kupić perełkę i go też sprzedać i będzie dosyć sporo kaski?).

Opublikowano

@up No dobra, dzięki, ale uzyskałem połowę odpowiedzi na moję pytanie :/

@Topic Co zrobić z tym hajsem $ ?? Kupić eq? jak tak to jakie? Kupić sp? Jakie i dokąd będzie sięgała cena?

Opublikowano

Mag (Tamten łucznik ma już wk +8 więc go sobie odpuśćmy). 26lvl

Z moich skromnych obliczeń wychodzi (razem z dywanem) ok. 16/17kk w kieszeni.

Opublikowano

Jak Mag, to holka z SP.

Z eq to Magiczna różdżka taka, aby Ci starczyła na robienie reda i Legendarna Różdżka. Na późniejsze poziomy kupisz później.

Ze zbroi to Szata Oświecenia i Żywiołowa Szata. Następne także kupisz później.

Miotacz nie potrzebny, bo do DG daleko.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

W magazynie miałem Tajemniczą Różdżkę +5 więc myślę, że raczej wystarczy. Itemy na mniejszy lvl też pokupuje. W tej cenie 16kk + ile kupię holkę?

Opublikowano

Nie potrzebujesz na tym poziomie takiego ekwipunku. Najlepiej inwestowac w sp i zostawic sobie kase na rozdzke 45+ lvl . Za 16 kk zakupisz holke +9 , a jak dobrze sie wytargujesz to i 99j . Potem zajmij sie misjami/ zabawa w cp 26. Warto tez zainwestowac w wrozke swiatla 40+ %.

Nie ma co robic red maga, chyba ze bardzo chcesz. To zalezy , czy wbijesz tego joba teraz, czy kiedys kiedys. Ja bym wbijal teraz i mial super zabawe na 30 lvl . Mow co tam sie dalej dzieje ,ja pomoge :#

1385975953-U914647.png

Opublikowano

@up No mam 27lvl i 13 jobe ;/ Nie wiem gdzie tak szybko ją wbić, aż do 35 ;o Może jakieś pomysły?

Opublikowano

@up Ale mi jest potrzebna 35 joba na sp2 ;o

@Topic Opłaca się kupić Wr. światła 50% za 1 kk?

Opublikowano

@Topic teraz tak myślę czy czasami nie kupić perły zwierzaka zamiast pudła. Pudło 7,5kk Perła 8,5kk.

Co o tym sądzicie?

Opublikowano

po co Ci holka ?

do expa gowniana do pvp gowniana ...

beka z klausa ze powiedzial zebys holke kupil

nadaje sie tylko do hilania ludzi na LoD , rajdach :)

dywanu nie sprzedawaj xD bez pojazdu to jak bez reki

na LoD wbijesz jobke :P a do 55lvl z misji Ci poleci 35j

nie wydawaj hajsu na tak zbedne itemy na ten lvl :)

lepiej zaoszczedzic , pozbierac (z misji itp) z 5kk i na lepszy lvl kupic juz eq/sp

na maga polecam vc lub posa (fajne sp do expa i do pvp)

@up

nie kupuj pely zwierzaka bo Ci zejdzie w rok :p

1359121200-U261555.png

Opublikowano

No szkoda, że dzięki holce zarobi sporo kasy (nie tylko rajdy, chociażby w lochu shanera może dropić piórka), a do fam chętnie go przyjmą.

Jakby się uparł, to nawet wbije 80+ samym LoD.

Do dobrej fam się nie dostanie bez holki, więc jak ma tam jobke dobić? Holly to podstawa u maga i tego powinien się trzymać.

Co do joba, to wbijaj teraz 35, a potem na LoD zrobi się resztę.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...