Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi - co to ma być?!

UnnammeD.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na EUNE teraz znowu lagi.. Riot zamiast wypuszczać 124124124 skinów i champów powinien ogarnąć podstawowe rzeczy..

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja dzisiaj też miałem i mam ciągle lagi od godziny 14:00, napisałem już do supporotu, ciekawe co mi odpiszą.

Opublikowano

Te lagi są chore. Najlepsze jest to że jak grałem rankeda, były lagi, a infa brak. Oczywiście że przegrałem, straciłem punkty z winy riotu, no ale kogo to obchodzi, hej nie długo nowe skiny.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Te lagi są chore. Najlepsze jest to że jak grałem rankeda, były lagi, a infa brak. Oczywiście że przegrałem, straciłem punkty z winy riotu, no ale kogo to obchodzi, hej nie długo nowe skiny.

Pegas mówił że już kupuje, bo zrobił przelew na 2k RP.

Opublikowano

Lagi są od wczoraj, szkoda tylko że RIOT nie daje sobie z tym rady.

Dzisiaj grałem rankeda o 14:00 i oczywiście lagi nie dawały mi i innym graczom spokojnie sobie zagrać.

Napisałem również dzisiaj do supportu w tej sprawie, ale znając ich podejście do graczy to oleją moją wiadomość bo przecież najważniejsze są nowe skiny.

Opublikowano

Kurwa znowu pierdolone lagi, gg jebany riot tylko hajs licza ile wydajecie im na skorki a w pizdzie maja serwery. Wydawajcie wiecej kasy na skorki cwele.

Vanosh nie ma lagow bo to sponsor riotu ( kazdy skin do kazdej postaci).

Opublikowano

Jest sens pisać do tych śmierdzących i leniwych kurw z Riotu o zwrot RP za XP Boosta?

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Jest sens pisać do tych śmierdzących i leniwych kurw z Riotu o zwrot RP za XP Boosta?

Nie oddadzą RP. Powiedzą, że trwają prace nad naprawieniem....i oni nie mogą oddać bla bla...

Zbieram LIKE

dla Ciebie 1 kliknięcie,

a dla mnie tak wiele

1294477714-U1.png

Opublikowano

Taa zajebiste lagi postacie teleportują mi się po ekranie zamiast biegać >.< Nie wspomnę już o o używaniu skillów, które reagują po 3-4 sec. Totalna porażka ze stronu riotu, a jako rekompensatę pewnie dostaniemy wyprzedaż skinów fck yeah ... Żałosne jest to wszystko :(

Opublikowano

Tak samo jak wy mam już kurwa dosyć tych jebanych lagów ... co 3 min próba odnowienia połączenia, a jak nie to lagi po 300-400msc i chodzic nawet nie moge... Ale oczywiście ten jebany riot ma wszystko w piździe

Logo.JPG

Opublikowano

Kurwa, znowu. Od jakoś 15 do 17 grałem rankedy bez lagów. Dobra, zacząłem następnego i co? Lagi takie, że jak waliłem z Q Karthusa to dopiero po 2 sekundach zadawało dmg (jeśli w cokolwiek trafiłem).

Nie polecam grać wieczorami, ja chyba też przestanę.

Opublikowano

Ostatnimi czasy Riot niekontroluje stabilności. Przynajmniej nie widać takowych efektów..

Występują liczne bugi, zwiechy, skille zaskakują dopiero po 2 sekundach. Mówię w tej chwili o serwerze EUNE.

Mam 300 FPS, ping 35, lecz serwer zachowuje się jakbym miał 300 pingu.

Postacie, które były zabite, nad ich głowami pojawiała się regeneracja HP, skille nie trafiały w przeciwników. Ogólnie - porażka.

Mam nadzieję, że naprawią bugi i ustabilizują serwery.

Opublikowano

Wczoraj gram z 3 noobami eee kumplami rankeda trójeczkę co się dzieje? od 5 minuty zaczyna się lagowanie. Sprawdzamy, każdy ma po 30 pingu, a lagi są okropne, a kolege nawet na pare min wyrzucilo i wtedy powrocil.... CHUJNIA Z PATATAJNIĄ jak to mówią, ale dziś się uspokoiło i znów można grać :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...