Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi - co to ma być?!

UnnammeD.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest nie sprawiedliwe że nie wszyscy mają te lagi.

Pisałem do supportu w odpowiedzi wynika że to z ich winy i żadnej rekompensaty nie będzie!

Pamiętam jakiś czas temu też były takie ścinki to dali dopalacz Pz na 4 wygrane a teraz od tygodnia nie da sie grac i lipa nic nie dostaniemy.

Jezeli ktos sie chce przyjebac i napisac ze to wina mojego internetu to niech sie pierdolnie w leb!

Przykładowo grając dzisiaj Nidalee rzuciłem Q które poleciało po 5 sec;) oczywiście przeciwnik juz zdążył się teleportować...

A tu odpowiedź od riotu na rekompensatę.

Choć nie jestem w stanie dyskutować na temat tego dlaczego wydajemy rekompensatę w przypadku konkretnych problemów które dotykają naszych graczy, muszę Cię poinformować, że zdecydowaliśmy się nie wydawać takiej rekompensaty w tym przypadku.

Dzięki za cierpliwość i zrozumienie. Życzę Ci powodzenia w dalszej grze.

-Barthosh

Quality Control Coordinator, Riot Games

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Osoby które piszą że nie mają lagów, to chyba jakieś kurwy podstawione i opłacane przez Riot, wystarcz popatrzeć na reddita co się kurwa dzieje, Riotowi lizodupcy, co nimi kurwa kieruje...

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Osoby które piszą że nie mają lagów, to chyba jakieś kurwy podstawione i opłacane przez Riot, wystarcz popatrzeć na reddita co się kurwa dzieje, Riotowi lizodupcy, co nimi kurwa kieruje...

no sry mówie jak jest miłem czasami ścinki ale lagów nie było na 3 mecze jakie dziś grałem

­

Opublikowano

Ja gralem dzisiaj to mialem z 4 - 5 x sciny nie wiecej a wczoraj to masakra byla nie dalo sie grac wiec cos robia

Opublikowano

Jak dla mnie na eune nie da się grać cały czas skoki pingu ;/

Może to przez wiatry w polsce xD

(nawet mpc mi laguję a mam neta 20MB/s)

928011413476457403957.png

Opublikowano

@UP Wyluzuj chłopie

@Top Gram na NE i przy pingu 40 przez cały dzień co chwile grałem jak bym posiadał ponad 1000. Często zacinało grę i odlagowywało ją po 20 sekundach... Polecam nie grać rankedów, gwóźdź do trumny dla niektórych :D

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Ostatnio przegrałem przez lagi , mnie i moj team wywaliło z gry , kiedy dołączyłem jeszcze przez 2 minuty mój team był na spawnie , w tym czasie enemy spushowalo turrety i rozwalili nexusa niedługo po tym -.-

Opublikowano

Powinni dać jakąś rekompensatę lub chociaż zwrócić LP... Napisałem do supportu, ale jak wiadomo nic nie dostaniesz, ani zwrotu LP. Kit, że każdego wywaliło i musiał każdy wlączać grę od nowa, to po tym jeszcze grę ścinało i ping 120+...

Opublikowano

Powinni dać jakąś rekompensatę lub chociaż zwrócić LP... Napisałem do supportu, ale jak wiadomo nic nie dostaniesz, ani zwrotu LP. Kit, że każdego wywaliło i musiał każdy wlączać grę od nowa, to po tym jeszcze grę ścinało i ping 120+...

Nie każdy grał rankedy więc te osoby które graly normale i inne tryby też powinny dostać rekompensatę. Sam w sumie wątpię byśmy dostali coś ponad 520 rp.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Ludzie lagowało może 5 godzin a wy już płaczecie żeby wam rp dawali , znajdzcie sobir inna gre i jak beda lagi to w nią grajcie, albo najlepiej wyjdzcie na dwór.

Zachowujecie sie jak dzieci metina poleci Ddos na serwer i gorum już pełne

Gra jest darmowa 50% osob pewnie nawet 1zł nie wydała na gre. Riot i tak już pewnie sporo zarobił i mógłby wyłączyć tą gre.. no ale macie szczęście że oni chcą więcej.

Opublikowano

Ja tam żadnych lagów nie miałem, może to przez Twojego BoLa. xD

nie jestem takim zerem zeby grac na bolu jak te pierdolone zera :)

Opublikowano

Nie każdy grał rankedy więc te osoby które graly normale i inne tryby też powinny dostać rekompensatę. Sam w sumie wątpię byśmy dostali coś ponad 520 rp.

Ci co grali rankedy powinni mieć zwrot LP + zapobiegnięcie porażki jak reszta.

Czy tak ciężko wyłączyć rankedy gdy są problemy z serwerami?... RIOT PLS.

Opublikowano

No się wkurwić idzie. Gram rankeda wygrywamy 32/6. Nagle wszystkich wyjebało no więc wchodzę do gry "Defeat" -21 LP. Oddać tak łatwo wygraną i jak tu sie nie wkurwić.

jp8p35.png
Opublikowano

Ja wczoraj miałem gre Jaxem że nie mogłem używać ani skilli ani summoner spelli ale na szczescie hity zostaly :). Dzisiaj nie mogłem używać jedynie summoner spelli na szczęscie. A no i jeszcze nie widziałem swojej postaci xD. Ping stale 70...

a11176.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...