Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi - co to ma być?!

UnnammeD.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakos do 17 lagowalo w Chuj serwery cale, teraz jest git :)

Btw. Wesołych Świąt.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Nie ma lagow ? hahah ... Są i to zajebiste ^^

I nie pierdolcie ze to wina kompa, bo mam calkiem dobrego.

Grac się kurwa nie da ... Nawet zabic mobka nie moge bo takiego laga lapie zesrac sie mozna :)

Niech wkoncu Riot cos z tymi lagami zrobi !

Opublikowano

Nie wiem fo ten riot odpie***a, ale te lagi doprowadzaja do szału, rankeda nie do przegrania przegrałem przez te kur***kie lagi, w chodze w krzaki po 10 sekundach nagle jest wielkie jebut i oczywiście wąchamy kwiatki. Mogli byc cos z tym zrobić, albo stracą wielu graczy.

cj552_14mxpnc.jpg

Opublikowano

EUNE między godziną 16-18 (nie pamiętam) zagrałem z kolegą jednego rankeda to mieliśmy lagi, które przekładały się na przynajmniej 5 sekund opóźnienia,a ping miałem w normie 52. Odczuwali je wszyscy obecni w grze.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

To nie wina jego neta, mialem 60 pingu a lagi jakbym mial 20k, jak walnolem lee kulke, to tyle czekalem, zeby zobazyc czy trafilem, ze juz nei moglem skoczyc. East ma jakies problemy.

Opublikowano

Lagów ciąg dalszy. Coś strasznego co się tam dzieje. Goście z DOTY chyba ich odwiedzili.

Opublikowano

Nautilus stoi przy blue i po sekundzie pojawia się na topie-,- Lagi lagi lagi,na eune,ale co poradzić-nie sądzę,żeby to biła wina neta

Opublikowano

Na EUNE są teraz lagi, ping był mały, lecz postać się nie ruszała, teraz postać stoi w miejscu od 5 minut i 500 pingu, radzę teraz nie grać

Zbieram LIKE

dla Ciebie 1 kliknięcie,

a dla mnie tak wiele

1294477714-U1.png

Opublikowano

A bo dobry miałem przypadek biliśmy wieże zbywało jej zdrowia, a nasze postacie jakby stały (nie było animacji).

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

napisałem wczoraj do supportu w sprawie lagów i kiedy ustabilizują serwery :)

dostałem tylko taką odpowiedź

Witaj, Przywoływaczu

Przepraszam za ostatnie problemy z naszymi serwerami. Problemy tego typu są denerwujące dla wszystkich, zarówno dla graczy jak i dla nas, i nie odzwierciedlają one poziomu usług 
jaki chcemy zapewniać naszym graczom. Jesteśmy zdeterminowani by zapewnić najlepsze możliwe wrażenia z gry dla tych, którzy przyczynili się do naszego sukcesu: dla Ciebie i naszej społeczności. 
Wraz z naszym rozwojem jako firma i jako społeczność, jakość naszych usług oraz wrażenia z gry również będą rozwijać się równie dynamicznie.

W dalszym ciągu będziemy zajmować się tymi problemami: zarówno na forum jak i za kurtyną. Nasz dedykowany zespół jest gotowy o każdej porze dnia i nocy by rozwiązywać wszelkie pojawiając
e się problemy ze stabilnością, tym niemniej problemy te zwykle wymagają poświęcenia chwili na zbadanie, co było ich przyczyną. Czasami może potrwać to trochę czasu, dlatego też staramy 
się informować graczy na forum o naszych postępach. W tym momencie mogę jedynie przeprosić za wszelkie problemy jakie mogły wystąpić w grach, w których brałeś udział.

Niestety, nasz system nie pozwala mi na usunięcie opuszczeń czy też przegranych gier oraz na modyfikowanie statystyk rankingowych. Został on stworzony w ten sposób by uniknąć potencjalnych nadużyć.
 „Odpuszczona przegrana”, która czasem pojawia się w historii gier, jest przyznawana tylko w przypadku globalnych problemów z serwerami i nie można „przyznać” jej indywidualnie już po fakcie. 
Robimy co możemy by zapobiec przegranym w momentach niestabilności serwerów, jednak niestety czasem nie jesteśmy w stanie dotrzeć do wszystkich graczy.

Wiem, że niestabilne czy też niedziałające serwery są niezwykle denerwujące, oraz, że zwykłe powiedzenie „pracujemy nad tym” nie jest lekarstwem na te problemy. Tym niemniej, nawet
 jeżeli ciężko w to uwierzyć, nieustannie pracujemy nad poprawą stabilności i mamy nadzieję, że efekty naszych prac będą odczuwalne.

Daj mi znać jeżeli masz jeszcze jakieś pytania lub wątpliwości związane z League of Legends.

Pozdrawiam "

Do not fear death. The best part of you will live on!"

Regards,
    DarkIneferno
    Player Support Riot Games

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...