Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój Boże co to jest ?!

Teach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy jest jakieś sensowne wytłumaczenie na to..

Btw; zgadzam się z tym z góry ^^

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

To mi wygląda na zwykły fake lub jakąś dużych rozmiarów maskote (bardzo dużych) .

To jest to! Przecież maskotki tak wyglądają i chodzą w nocy po ścianach bloków...

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Przed chwilą widziałem to na Kwejku, gdy zobaczyłem ten temat od razu pomyślałem o tym. Pewnie ktoś robi sobie żarty. Czy to ma jakiś sens? Czy ty nagrywasz inne budynki w nocy? Niby jak to jest możliwe że ktoś nagrywał budynek a tam nagle stworzenie nie z tej ziemi przechodzi po budynku.

Opublikowano

Wątpie aby to był fake, bo nagrywał z telefonu, jak mógł przerobić :).?

Ty tak na serio?

Nie wiem, może gdzieś uciekło ci kilkanaście lat życia... ale dla twojej informacji - mamy rok 2013.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

To jest to! Przecież maskotki tak wyglądają i chodzą w nocy po ścianach bloków...

Może ma zamontowane sznurki , a w górze jest helikopter , który tym kieruje ?!

?????

Opublikowano

Ten drugi link... to stworzenie było widziane w Hiszpanii, zdjęcia wyglądają realistycznie.

Ale to kurwa jest masakra, takie bydle ;_: zawału bym dostał, jakbym zobaczył takiego na ścianie bloku.

Opublikowano

Może ma zamontowane sznurki , a w górze jest helikopter , który tym kieruje ?!

Może zmień dilera, albo bierz mniejsze dawki.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Mnie to wgl. nie przestraszyło ;/ Widziałeś SA Wardęgę przebranego za Slendermana ? Też był duży :D

@Up. to był żart nawiązujący do Rosji :C

?????

Opublikowano

Mnie to wgl. nie przestraszyło ;/ Widziałeś SA Wardęgę przebranego za Slendermana ? Też był duży :D

Ale, ale Slenderman ma garnitur ;____: i jest elegancki, a ten patyczak to ja jebie...

Opublikowano

O kur*a to mój ojciec.

@ A tak na powazne,moze to przerosniety patyczak ? xD XD xD XD

Opublikowano

@Up. to był żart nawiązujący do Rosji :C

A ten się przebrał za patyczaka i posmarował końcówki klejem co nie^^?

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Awesome! aliens are coming! :D ciekawe co to może być hhe slenderman's z kosmosu do nas przylecieli ! ciekaw czego chcą od takich głupich istot jak my

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...