Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jazda bez uprawnień motocyklem 125ccm 5km od domu

Eraken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A skąd Ty wiesz jaki policjant czym jeździ?

Ojciec znajomego jest policjantem, mieszka na wsi i jeździ GSX-R 600.

P.S. Na 125 możesz zmienić dopiero za 4 lata. Pamiętaj, że legalnie 50'tką dopiero za 2 lata możesz jeździć :*

Zgadzam się z tobą w 100% :D

@topic

Kup se rower i naklej naklejki nsr 25, mało który policjant jeździ rowerami i się nie zorienuję że to ma moc 13koni nogowych xD

PMK3yt4.png

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak sobie czytam te posty i myślę: kurwa, what the hell ? Mam 17 lat i jezdze chinolem o pojemnosci 70 i na moje potrzeby jest idealny. Ty Eraken, chcesz kupic tego potwora bo koledzy z 6 klasy kupili ? Srsly ? Jestes tak bardzo typowym gimbem... Btw jak pokonujesz typkow z 3 gim to masz zajebistą szkołe - wszyscy muskulatura jak Tadzik z "Miodowych lat".

Opublikowano

Tak sobie czytam te posty i myślę: kurwa, what the hell ? Mam 17 lat i jezdze chinolem o pojemnosci 70 i na moje potrzeby jest idealny. Ty Eraken, chcesz kupic tego potwora bo koledzy z 6 klasy kupili ? Srsly ? Jestes tak bardzo typowym gimbem... Btw jak pokonujesz typkow z 3 gim to masz zajebistą szkołe - wszyscy muskulatura jak Tadzik z "Miodowych lat".

Hehe, nie jestem gimbem ;). Nie piszę, że koledzy kupili to ja też. Po prostu z nimi bym chciał polatać po wsi tak jak to robiłem na simsonie. Mam simka po tacie, po ponad 5 letnim postoju bez przepalania wyremontowany silnik za 500 zł ;p. Denerwuje mnie w nim jednak to, że jest zbyt wolny dla mnie. Kolegom na tzr 50 trudno dotrzymać tępa... Do tego te wibracje - to przez łańcuch, to przez opone... Zmiana - i od nowa wibracje. Nie mam już do niego siły i chcę coś większego i mniej awaryjnego niż ten mój simson.

Nie wiem czemu tak jest, ale jak na mój wiek to siłę mam zajebistą.... Może dlatego, że jestem lekko napakowany, mam jakieś dziwne geny. Nie wiem. I ci gimnazjaliści, z którymi dają radę, kładą osoby z mojej klasy bez problemu. Nie wspominając o mnie vs moi koledzy...

21515.jpg

Opublikowano

Na twoim miejscu wziąłbym derbi sende 50.

Dla ciebie będzie wręcz idealny. Na tym 125 może ci czasem odwalić, korci zapewne przycisnąć czasem więcej i to sie może źle skończyć dla ciebie.

To jest troche dziwne... Ostatnio zrobiłeś temat w którym pytasz userów co kupują na święta rodzince. Napisałeś że chcesz sobie kupić Kawasaki ninje 300. Teraz honda nsr 125. Co będzie teraz :p

Opublikowano

Który to juz twój temat z kolei? Jak dla mnie lepiej sobie kupić 50'tke na silniku am6 do remontu. Wsadzasz 6stówek i ci pojedzie jak cbr125 i bez przypałowo..

12 lat i napakowany, już sobie to wyobrażam :D Weź ty się zastanów nad sobą bo młody i napalony jesteś..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...