Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie kupuj GiftCode na allegro

▒Kiszka▒

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Potwierdzam na allegro są oszuści lecz po to zrobili oceny. Gdy ja kupowałem minecrafta !Na Allegro! nadal działa, zwracałem uwagę na Komentarze i opinie. Widziałem takich po 50 % pozytywów. Trzeba patrzyć co się kupuje. Przy okazji sprawę można skierować do sądu podobnie jak mój sąsiad. Pozdrawiam ;)

PS: sąsiadowi zwrócili pieniądze a konto okazało się skradzione ( szczerze ? lepiej nie kupować i oszczędzić sobie nerwy )

Opublikowano

ja kupiłem premke jakieś 3-4 lata temu na allegro i do dziś działa,lecz widzę,że już się nie opłaca,gdyż oszustów się panoszy na allegro jak karaluchów... -,-

na pewno są jacyś uczciwi sprzedawcy na allegro,ale wątpię że za pierwszym razem na takiego traficie,więc mogę wam tylko życzyć powodzenia na kupienie premki na allegro ;D

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

Ja dwa swoje, pierwsze dwa konta premium kupiłem na allegro (gift coda) jak chciałem kupić komuś na prezent, to okazało się, że nie mogę kupić ponieważ nie ma już tego sprzedawcy gdyż został zawieszony za jakieś oszustwa. Kiedyś było tak, że fejki kupowało się do 70 bo sprzedawali KONTO a nie GIFT CODE. Kiedy ja sprawdzałem to teraz nawet za 90 zł możesz dostać już konto a nie gift code. Jeżeli nie macie karty kredytowej to rodziców poproście. Żeby wam je zakupili :) Tak najbezpieczniej :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja jednak kupiłem gift'a jakieś 2 lata temu na allegro za 90zł, nie bardzo umiałem wtedy przelać tam w euro a na allegro wystarczyło wypełnić blankiet i na pocztę więc kupiłem.

Do teraz działa mi premium więc nie każdą aukcja jest oszustwem.

Może teraz tak, takie czasy, lecz kiedyś nie było aż tyle oszustów ;)

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Opublikowano

Na allegro i na tablicy, bo na tablicy jeszcze więcej oszustów :P

Polska...

Wiadomo o co chodzi :) Jak ja szukam czegoś, to allegro, gdyż więcej ofert, ale bym tygodniami to robił, gdybym miał wypisać wszystkie portale handlowe jakie istnieją, a allegro jest najpopularniejszy, więc napisałem akurat o nim.

Jednak tu przyznaję ci rację, tablice i inne tego typu również oszukują w większości.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Ja tam mam konto z eBay do teraz (kupione podczas bety za 20 zł) i nie narzekam.

Na allegro nigdy kodów żadnych nie kupuje, bo Polska to kraj buraków i oszustów.

Odradzam kupowanie tam czego kol wiek związanego z kodami do steam i indywidualnych gier.

Najlepiej kupować na stronie producenta.

eBay też nie jest złym rozwiązaniem, ale tam was gift code wyjdzie więcej niż na minecraft.net

Opublikowano

Błedy... Pacząc ? I inne literówki, nawet nie chce mi się wymieniać

3587513.png

Potrzebujesz pomocy? Pisz śmiało na PW/Skype/Gadu-Gadu!

(albo napisz na forum... ^.^)

Opublikowano

a czyżby aby nie dało się teraz kupić Mc'ka przez paysafecard? podobno taka możliwość została dodana. a niektórzy chcieli kupować przez allegro w marcu ;d

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Opublikowano

Hm.. Padłem podobnemu oszustowi... wydałem bodajże 30 zł potem okazało się, że nie ma on giftcode, kase zwrócił, lecz byłem w plecy 15zł przez transakcję. Dwa tygodnie później kupiłem gift-code za 40zł i działa do dziś. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...