Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info][E-sport] Kontrowersyjna umowa dla graczy LCS w S4.

EXPIKxMETIN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak będą streamować to nie mogą w to grać, jeśli aktualnie grają w LOLA tak? ale jeśli np zmieni na Heart stone granie i będzie w to tylko grać to może tak?

Opublikowano

@UP

Bez przesady, jeszcze pracują nad tą grą, spokojnie. HotS będzie pewnie grą porównywalną do LoL'a. Stawiam, że rozbudują ją 10x bardziej. Pożyjemy zobaczymy.

@Topic

Mogą grać na streamach, ale tylko w LoL'a żeby nie reklamować konkurencji.

Opublikowano

@UP

Bez przesady, jeszcze pracują nad tą grą, spokojnie. HotS będzie pewnie grą porównywalną do LoL'a. Stawiam, że rozbudują ją 10x bardziej. Pożyjemy zobaczymy.

@Topic

Mogą grać na streamach, ale tylko w LoL'a żeby nie reklamować konkurencji.

Beta już dawno jest, grałem i stwierdzam że to nie ma szans (stwierdzam jako gracz, nie fanboy lola). Ta gra ma przeznaczenie dla casuali, co nie oznacza że odniesie sukces rynkowy bo jak mówiłem wszyscy się rzucą żeby zagrać Diablo czy Lich Kingiem. Ja mówię że ta gra to niewypał i nie ma co porównywać do LoLa jako gra esportowa, to jest moba dla gimbów/noskilli/casuali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...