Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hamachi]ErionMT2-PvP

XxErionxX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niby baza danych ma zostać (jak mówił erion, serwer przenoszony na inne pliki) ale ja tam średnio to widzę... już jedno eq straciłem

The past has gone

Opublikowano

dopoki nie rozwiaze problemow coz ale bedzie off ale dzis powinien byc online

tak samemu nie jest latwo wszystko robic ludzie nie wymagajcie odemnie nie wiadomo czego... ;]

(nie konta nie znikna ani eq)

8999514546913221016689.png

Opublikowano

XxErionxX - No to sobie poczekamy na naszego kochanego Famira...

Tak ma w sieci napisane więc sądzę że dziś nie będzie włączony :(

Dodam iż to jest jego drugi serwer bo tamten padł więc mogą być kłopoty :O

Opublikowano

Ja mysle że już wgl nie zagramy bo ja znam te ich ''przenosiny na pliki 2013'' a jak sie współpracuje z takim tepakiem jak Famir to tak jest

Pozdro Eagle !

qhnkxc.jpg

Opublikowano

XxErionxX - No to sobie poczekamy na naszego kochanego Famira...

Tak ma w sieci napisane więc sądzę że dziś nie będzie włączony :(

Dodam iż to jest jego drugi serwer bo tamten padł więc mogą być kłopoty :O

po pierwsze nie slyszalem by poprzedni moj serwer padl ?

nic nie padl wylaczylem bo brak graczy pliki z tamtego serwa nadal mam...

;]

Ja mysle że już wgl nie zagramy bo ja znam te ich ''przenosiny na pliki 2013'' a jak sie współpracuje z takim tepakiem jak Famir to tak jest

Pozdro Eagle !

Eagle juz mnie wkurfiasz ;] ty myslisz troche ze za duzo mozesz na tym serwerze.

Tyle ode mnie za jakis czas bedzie online nie pisac mi na hamachi bo nie moge odp i tak

Opublikowano

Ja cie wkurfiam hahah xD ja ci tylko pisze to co mam na mysli i prawdę nie jaki ''famirszaman'' ci napisze to to ty to robisz i nie pi3rdol ze tak nie jest a ja mogę na tym serwerze wszystko co gracz może i mogę ci pisać co robisz zle a co dobrze więc nie ucz mnie co moge robić ty też za dużo robisz bo edytowałes mój temat na forum który ja załozyłem i ja na nim panuje a ty tylko rangi rozdajesz .

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Ja cie wkurfiam hahah xD ja ci tylko pisze to co mam na mysli i prawdę nie jaki ''famirszaman'' ci napisze to to ty to robisz i nie pi3rdol ze tak nie jest a ja mogę na tym serwerze wszystko co gracz może i mogę ci pisać co robisz zle a co dobrze więc nie ucz mnie co moge robić ty też za dużo robisz bo edytowałes mój temat na forum który ja załozyłem i ja na nim panuje a ty tylko rangi rozdajesz .

Mozesz robic wszystko co grasz moze wiem alee nie musisz mowic co mam robic bo naprawde czasem mam tego dosc.

nie pamietam zebym robil wszystko co mi powie famir...

hmm jestem adminem na swoim forum wiec mam prawo do edytowania tematu jak jest blad a ze zabroniles szamanowi leczenia uzywac to tym bardziej poprawilem to...

"ty tylko rangi rozdajesz" ty mi mowisz co ja mam robic ?

Koniec klotni najlepiej i nie dochodz do 2 sieci kazdy moze byc w 1 sieci ! bo widze sporo osob jest po kilka razy w roznych sieciach;]

Opublikowano

Kur7a pisałem z toba na hamachi i napisałem ci ze albo leczenie zakazuje albo skreslam famira z listy ty napisałem zakaz więc kto tu niezle robi w uja co nie?

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Kur7a pisałem z toba na hamachi i napisałem ci ze albo leczenie zakazuje albo skreslam famira z listy ty napisałem zakaz więc kto tu niezle robi w uja co nie?

z tego co tutaj napisales wynika ze zabrobiles leczenia poniewaz famir gra postacia z ''leczeniem'' bo nikt inny nie gra tak naprawde ta klasa ...

napisalem zebysmy nie nabijali bez sensu postow na mpcforum (klotnia)

no i pozwolilem ci usunac famira z listy zwiekszylem hp na serwerze to tym bardziej leczenie powinnlo byc wgl nie zabronione w temacie na forum.

(jak masz jakis problem zapraszam na ts'a lub skype bo ja sie nie bede bez sensu tutaj klocil z toba !)

Opublikowano

Erion- ale to nie chodzi tylko o to leczenie ale każdy wie że np na ninjy miał wh może ty jesteś ślepy i nie odróżniasz ale my głupi nie jesteśmy .

warto grać !

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

Kiedy będzie start? nie mogę się doczekać.

I napraw te odrzucanie bo jak ninja bije to nie da sie wstać i rzuca po całej mapie/

Opublikowano

No dobrze ,zobaczymy(oby eq zostało bo 3 raz nie chce robić) . Pozdro BM.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

No dobrze ,zobaczymy(oby eq zostało bo 3 raz nie chce robić) . Pozdro BM.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...