Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hamachi]ErionMT2-PvP

XxErionxX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ninja i Szaman w PvP nie istnieją Sura tak średnio, a z wojem nie da się wygrać... zmieńcie to żeby było równo

i może jakieś nowości? Bossy w M1 z których lecą perły na ulepszanie czegoś, czy coś...

@EDIT, teraz ninja bije ze skilli po 7k, sura ze strefy po 5k, woj duchowe 12k, szaman skowyt 4k

The past has gone

Opublikowano

Ninja i Szaman w PvP nie istnieją Sura tak średnio, a z wojem nie da się wygrać... zmieńcie to żeby było równo

i może jakieś nowości? Bossy w M1 z których lecą perły na ulepszanie czegoś, czy coś...

Kurw sory ale teraz to juz mnie wkurfiles ;p

ninja nie ma szans ? od kiedy jak widze ze ninja ma kurfa i to normalne szanse w pvp !

da sie z wojem wygrac normalnie sory ale jak nie masz dobrego eq to nie wygrasz chyba normalne ??

blagam cie serw stoi 3 dzien wczoraj byla taka nowosc ze bronie dodalem i juz chcesz nowe nowosci ;] ? przeciez nie bede codziennie nowych rzeczy dodawal

hmm nikt nie gra szamanem to nawet nie wiem czy ma szanse czy nie

Tyle ode mnie heheszky ;]

8999514546913221016689.png

Opublikowano

Kurw sory ale teraz to juz mnie wkurfiles ;p

ninja nie ma szans ? od kiedy jak widze ze ninja ma kurfa i to normalne szanse w pvp !

da sie z wojem wygrac normalnie sory ale jak nie masz dobrego eq to nie wygrasz chyba normalne ??

blagam cie serw stoi 3 dzien wczoraj byla taka nowosc ze bronie dodalem i juz chcesz nowe nowosci ;] ? przeciez nie bede codziennie nowych rzeczy dodawal

hmm nikt nie gra szamanem to nawet nie wiem czy ma szanse czy nie

Tyle ode mnie heheszky ;]

poprawiłeś DMG ninji, sam pisałeś na serwerze tak. Czyżbyś jednak sam wątpił, że ninja jest za słaby? W ogole te dmg broni są dziwnie zrobione, kto wie jeszcze co jest inaczej w cliencie a co inaczej w bazie w item_proto

a eq mam wszystkie itemki wymaxowane 5 bonów...

i bez spin, sam robiłem serwer i wiem jak trudno jest dopracować wszystko a najgorszym zadaniem jest wyrównanie wszystkich klas

AHA i te tarcze... jaki jest sens tych nowych tarcz skoro na 61 dają 20%absu a nowe tylko 10% na ludzi (tzn um)

The past has gone

Opublikowano

poprawiłeś DMG ninji, sam pisałeś na serwerze tak. Czyżbyś jednak sam wątpił, że ninja jest za słaby? W ogole te dmg broni są dziwnie zrobione, kto wie jeszcze co jest inaczej w cliencie a co inaczej w bazie w item_proto

a eq mam wszystkie itemki wymaxowane 5 bonów...

i bez spin, sam robiłem serwer i wiem jak trudno jest dopracować wszystko a najgorszym zadaniem jest wyrównanie wszystkich klas

AHA i te tarcze... jaki jest sens tych nowych tarcz skoro na 61 dają 20%absu a nowe tylko 10% na ludzi (tzn um)

Wymaxowane 5 bonów.. Boże.. co za tępota się szerzy.

Ja mam EQ wojenne i klasowe, dokładniej jestem w trakcie robienia, na ninje dagger.

Klasowe moje składa się z 35 itemów perf + wojenne. Też masz takie EQ? To się nie wypowiadaj o klasach.

A co do tarcz, to nie wpadłeś na to, że opłaca się lecieć nimi - nie zawsze - na wojny? Bo masz ABS na wszystkie klasy?

123

Opublikowano

Wymaxowane 5 bonów.. Boże.. co za tępota się szerzy.

Ja mam EQ wojenne i klasowe, dokładniej jestem w trakcie robienia, na ninje dagger.

Klasowe moje składa się z 35 itemów perf + wojenne. Też masz takie EQ? To się nie wypowiadaj o klasach.

A co do tarcz, to nie wpadłeś na to, że opłaca się lecieć nimi - nie zawsze - na wojny? Bo masz ABS na wszystkie klasy?

Właśnie co za tępota która nie potrafi czytać ze zrozumieniem i sama sobie manipuluje faktami, bądz sama je sobie wymyśla jeśli czegoś brakuje pod posta. Także widzimy tutaj tępote w tym użytkowniku w jak najlepszej okazałości. Dzisiejsze dzieci !

4 mieczyki na kazdą klase z 5 bonami pod odpowiednią, 2 zbroje pod postacie magiczne i ręczne i reszta każdego itemku w sztukach przynajmniej po 2.

Uświadom sobie tępa strzało, że mi nie chodzi iż moja postać jest słaba i przyszedłem tu płakać ! Nie tylko ja na serwerze zwracałem Erionowi uwagę o to by zrownoważyć postacie w pvp. Bo właśnie o to chodzi... Proszę Cię, nie wymyślaj więcej już faktów tylko dlatego, że jakiegoś Ci brakuje żeby zgrywała Ci się cała "wypowiedź"

Jooe sory ale to co powiedzialem wtedy jednak zmienilem i nie zwiekszylem ... ! ;]

Jednak zmieniłeś i nie zwiększyłeś? Brzmi logicznie

The past has gone

Opublikowano

Właśnie co za tępota która nie potrafi czytać ze zrozumieniem i sama sobie manipuluje faktami, bądz sama je sobie wymyśla jeśli czegoś brakuje pod posta. Także widzimy tutaj tępote w tym użytkowniku w jak najlepszej okazałości. Dzisiejsze dzieci !

4 mieczyki na kazdą klase z 5 bonami pod odpowiednią, 2 zbroje pod postacie magiczne i ręczne i reszta każdego itemku w sztukach przynajmniej po 2.

Uświadom sobie tępa strzało, że mi nie chodzi iż moja postać jest słaba i przyszedłem tu płakać ! Nie tylko ja na serwerze zwracałem Erionowi uwagę o to by zrownoważyć postacie w pvp. Bo właśnie o to chodzi... Proszę Cię, nie wymyślaj więcej już faktów tylko dlatego, że jakiegoś Ci brakuje żeby zgrywała Ci się cała "wypowiedź"

Jednak zmieniłeś i nie zwiększyłeś? Brzmi logicznie

Nie napisałeś "tępa strzało", że masz klasowe. Chociaż w sumie Ty go nie masz, bo naszyjniki, buty i zbroje po 2? To śmiech, a nie klasa.

Zrób EQ na maxa i wtedy gadaj, a nie udzielasz się, gdy nawet nie masz wszystko, co jest możliwe, "tępoto" ;)

123

Opublikowano

@up

Tępy to jesteś ty zapraszam glador pokaze ci klasowe eq zrobione z dropienia nie na hamachi a co do joe pisze prawde dmg klas jest nie rowne

qhnkxc.jpg

Opublikowano

@up

Tępy to jesteś ty zapraszam glador pokaze ci klasowe eq zrobione z dropienia nie na hamachi a co do joe pisze prawde dmg klas jest nie rowne

Może i jest nie równe, ale to że nie ma perf eq klasowego, to też prawda. ;)

123

Opublikowano

Może i nie prawda, ale pokaż mi te twoje 35itemkow perf klasowych

Nie dzięki, nie mam zbytnio ochoty pokazywać ludziom, jak robię EQ. ;)

123

Opublikowano

Nie napisałeś "tępa strzało", że masz klasowe. Chociaż w sumie Ty go nie masz, bo naszyjniki, buty i zbroje po 2? To śmiech, a nie klasa.

Zrób EQ na maxa i wtedy gadaj, a nie udzielasz się, gdy nawet nie masz wszystko, co jest możliwe, "tępoto" ;)

"reszta każdego itemku w sztukach przynajmniej po 2"

Jezuuuu ale Ty jesteś żałosny..."przynajmniej dwa" a nie powiedziałem, że naszyjnika butów czy kolczyków mam po dwie pary oczywście tępa strzała musiała sobie zamanipulować faktami... Nie widziałeś mojego eq nawet, nie widziałeś ile tego mam ale jednak doskonale wiesz, że nie mam klasowego, oczywiście przecież można sobie zmyślać bo tak jest przecież wygodniej.

Może nie siędze na 5 kontach z BS'em i nie mixuje kilkunastu itemków na raz, ale przynajmniej potrafię czytać ze zrozumieniem. Gadałem też z innymi graczami, jakie eq mają, w czym się aktualnie biją i nie tylko ja sądzę, że postacie na tym serwerze nie są zrównoważone.

Po za tym trzeba grać "po omacku" niektóre przedmioty mają inną wartość faktyczną niż pokazuje client, np kd witala czy ostatnie bronie... Zaczaj w końcu o co mi chodzi bo nie wiem czy się śmiać czy płakać nad Twoim rozumowaniem, bardziej żałosnej osoby tu nie spotkałem która tak zaciekle brnie ku swojej tępocie.

Powtórzę po raz ostatni, może dotrze... Nie chodzi mi o to, że mam słabą postać etc itd itp... Chodzi o to, że postacie odstają od siebie, mając po 60% absów na miecze body może Ci bić po 2,5k z hita (jeśli masz eq) w tym samym momencie przy zrobionych absach na Surę czy Szamana najmocniejsze magiczne skille biją ledwo trzykroć tego co wyciąga wojownik z hita... Oczywiście biorę tu pod uwagę PvP postaci z maksymalnymi bonami klasowymi.

A zanim zaczniesz wykładać nam wszystkim jaki to zajebisty nie jesteś bo wiesz jak zrobić eq, bony etc, zaglądnij tutaj i zobacz jakie bony, gdzie na co i jak działają.

http://wiki.metin2.pl/index.php/Bonusy

The past has gone

Opublikowano

tak? tylko ze ja jestem topowym graczem i wiem jakie eq sie robi i w chuy ze mna nie lec bo moze ledwo masz 1itemek perf wiec wyjdz i nie pi3rd0l glupot ludzia

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Lvl zostal podniesiony do 105 ! ;] (dostaje sie na start)

droszki dropimy z pieskow najlepiej dropia po 5 szt ! yangi dostajemy od kapitana to samo z ranga !

Konta zostaly usuniete przepraszam wszystkich ;] ale inaczej sie nie dalo nie wiadomo co to za blad byl :D

Serwer ciagle On-Line zapraszam do grania w jinno ;]

Opublikowano

Całe eq poszło się bawić, wchodzę dziś i ani jednego ani drugiego konta nie mam... Nie polecam skoro tak to ma wyglądać

The past has gone

Opublikowano

Sa problemy ktos ddosuje serwer i dlatego tak wyszlo trzeba to przeczekac a ja kombinuje jak to zrobic by dzialalo poprawnie :D

Opublikowano

Całe eq poszło się bawić, wchodzę dziś i ani jednego ani drugiego konta nie mam... Nie polecam skoro tak to ma wyglądać

Tępa strzała, może pierw poczytaj i dowiedz się, co się stało, a nie lamentujesz nad swoim EQ. W końcu to straszne, wszystkim nam jest bardzo przykro, bo w końcu tylko Ty straciłeś swoje wspaniałe itemy.

Nie chcesz, to nie graj, tępa dzido, nikt Cie nie zmusza, ale zanim wydasz opinię, to zapoznaj się z faktami - tym co się stało, geniuszu.

123

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...