Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hamachi]ErionMT2-PvP

XxErionxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tępa strzała, może pierw poczytaj i dowiedz się, co się stało, a nie lamentujesz nad swoim EQ. W końcu to straszne, wszystkim nam jest bardzo przykro, bo w końcu tylko Ty straciłeś swoje wspaniałe itemy.

Nie chcesz, to nie graj, tępa dzido, nikt Cie nie zmusza, ale zanim wydasz opinię, to zapoznaj się z faktami - tym co się stało, geniuszu.

Boże Twoją tępota nie zna granic... W tym temacie chodzi o to żeby rozmawiać i wymieniać opinie z graczami. Już ponad godzinę temu gadałem na hamachi z Erionem i mówił, że są ddosy, a wczoraj miał błąd z plikami. Fakty są takie, że konta poszły się paść ale oczywiście ja o tym nie mogę napisać... Bo tępa strzała odbierze to jako lament. Ja tylko się wypowiadam na temat serwera co do potencjalnych nowych graczy... może nie każdemu może się podobać, że co parę dni będzie tracił konto.

Aleee ciicho, nie można nic napisać na forum o stracie kont -,-

co za dzieci są teraz w tym kraju...

The past has gone

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Boże Twoją tępota nie zna granic... W tym temacie chodzi o to żeby rozmawiać i wymieniać opinie z graczami. Już ponad godzinę temu gadałem na hamachi z Erionem i mówił, że są ddosy, a wczoraj miał błąd z plikami. Fakty są takie, że konta poszły się paść ale oczywiście ja o tym nie mogę napisać... Bo tępa strzała odbierze to jako lament. Ja tylko się wypowiadam na temat serwera co do potencjalnych nowych graczy... może nie każdemu może się podobać, że co parę dni będzie tracił konto.

Aleee ciicho, nie można nic napisać na forum o stracie kont -,-

co za dzieci są teraz w tym kraju...

Myślałem, żeby tylko zacytować Twoją wypowiedź, bo sam w sobie jest tak tępa, że nie potrzeba jej nawet komentować. Dobra, skończmy, bo już mi się nie chce z Tobą użerać.

123

Opublikowano

Które łatki mam pobrać i w jakiej kolejności mam dodawać?.

Po 2 prosiłbym o klienta bo nie wiem gdzie dać launcher.

@edit sam launcher wystarczy?

Opublikowano

Pobierasz klienta moze byc najlepiej pl: i ten launcher co pobierzesz stad wklejasz do launchera i tyle odpalasz glowa sury ;]

8999514546913221016689.png

Opublikowano

Serwer zaje*isty nie ma wyzywania, żadnych lagów, bony dobrze się robi wojenne zrobiłem w 1h całe a na zwykłym serwie zajeło by z 10h.

Polecam serwer jak najbardziej zapraszam wszystkich!

Opublikowano

Jest tylko jeden problem bs prawie połowa go ma i ma max abs.

Jak robisz jakąś przerwe to powiadamiaj.

Myślałem że mi kompa rozwaliło :D

Opublikowano

Jest tylko jeden problem bs prawie połowa go ma i ma max abs.

Jak robisz jakąś przerwe to powiadamiaj.

Myślałem że mi kompa rozwaliło :D

Przeciez ja napisalem ze bedzie reboot i reset kompa wiec was lognie nastepnym razem czytaj uwaznie :)

Serwer ONLINE

8999514546913221016689.png

Opublikowano

Nie wiem co jest mam full eq klasowe i walą mi po 20k a ja im 5 czemu?

Pokazywali mi eq identyczne a wale im znacznie mniej.

Pomocy :D

Opublikowano

Serw naprawde spoko,zapraszam:))

Ps> Będzie trzeba odnowa postać i eq robić?

Pozdro BM :*

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...