Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nerfy oraz zmiany na PBE & Nadchodzi mapa FirstBlood

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R.I.P fiddle? jaja sobie robicie. Te gówno powinno dawno dostać nerfa. Fear 3 to za dużo... vayne na 9 poziomie z łatwością upierdoli enemy carry, nawet na leonę...

Opublikowano

Ohh, znerfiony fiddle, nie no nie wiem co was ta postać denerwuje, co prawda ma feara, ale wystarczy wbić w niego zanim rzuci ulti, i papa :)

Jestem trochę zdziwiony zmianami w Lucianie, nigdy nie widziałem tej postaci żeby była za dobra, a teraz jeszcze ją nerfią :O

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Ohh, znerfiony fiddle, nie no nie wiem co was ta postać denerwuje, co prawda ma feara, ale wystarczy wbić w niego zanim rzuci ulti, i papa :)

Jestem trochę zdziwiony zmianami w Lucianie, nigdy nie widziałem tej postaci żeby była za dobra, a teraz jeszcze ją nerfią :O

gram na platynie i tam są w 3/4 gier bany albo instalocki luciana...

Opublikowano

Właśnie też zauważylem ze po patchu na poziomie platyny/diamentu grają lucianem - ale dlaczego? co zostało w nim polepszone że w takim okresie czasu został tak grywalny? Wg. mnie znacznie lepszym pickiem od luciana jest np. Draven <3 który coś robi w late, nawet, jezeli przegra linie. jezeli ktos potrafi mi to wytlumaczyć to proszę :)

Opublikowano

gram na platynie i tam są w 3/4 gier bany albo instalocki luciana...

Ja nie wiem co ludzie w nim widzą, słaby damage z ulta, nie lubie tej postaci.

Doublelift napisał że jest on jednym z najlepszym ADC po preseason patchu, ehh. Pora spróbować nim grać ;-;

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

To jest chore.. Gralem dzisiaj 2 mecze i 2 przegrane. Diamond V skonczyl z 2/16/20 i na aramie Platyna III 2/13/10. Ich powinni banowac za to ze ktos ich carryuje.

Opublikowano

Nerf dla fiddlesticka, wreszcie <3 Chociaż nadal powinien być grywalny. Nie wiem po co nerf dla Luciana, i tak był bardzo słaby.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...