Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nerfy oraz zmiany na PBE & Nadchodzi mapa FirstBlood

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

taric tez odczuje to bardzo

Ta.. dobrze że mój support nauczył się ostatnio grać Leoną bo jej nie ruszają, a Taric sam w sobie obecnie był OP. ;)

Jeszcze mi luciana znerfili, dobrze że nie tak ostro.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Wreszcie Fiddlesticks tego feara ma słabszego trochę. W SoloQ to było za mocne...

Opublikowano

Nerf dla luciana ? Nie wiem czy słuszny on jest :D.

Wreszcie fiddlestick dostał nerfa, ten jego fear był zbyt "op" ^^. Szkoda troszkę mi tarica, to jeden z moich ulubionych supportów ;).

Opublikowano

Ciekawe jak odbije się to na ostatniej popularności Luciana.

Grać nim nie przestane bo to nie jest duży nerf. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

A co za różnica 3 sekundy, a 2 sekundy z kawałkiem? Tak czy siak poleci fear na APC/ADC i go nie ma.

Czekam na tą mapę.. ale wydaje mi się, że to będzie trochę lipne bo np ktoś weźmie maszynki do farmy np Karthus i Riven to te 100 creepów zrobią szybko i mają wina..

Opublikowano

Najbardziej podoba mi się nerf Fiddlesticka. Przecież, gdy on użył Q na ADC w TF'ie to było już po nim :D

Szkoda, że Lucka nerfią, ostatnio nim zacząłem grać.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Czy te ikony przywoływaczy bedą za rp ? W ogóle te nowe ikony spelli jakoś nie przypadaja mi do gustu ;_;, zdecydowanie wole nasze dobre stary ikony ^^.

Opublikowano

fiddl jak fiddl, a mój rammus biedny teraz jest w sumie bezużyteczny bo prócz mocarnego tauntu nic mu praktycznie nie pozostaje ;(

Opublikowano

Grałem w obu trybach. Powiem tak.

Tryb 2v2 słabe, gra trwa max 5min. Bez sensu.

Tryb 1v1 ch**owe, totalna porażka, niewypał jakich mało, miniony nie biją siebie na wzajem tylko wieżę, najgorszy tryb ever made, długoś gry max 3min.

Kapi757_eune_92_3_nozg.png

Opublikowano

Hejo, z tej strony Ryuozaki (ten normalny xD)

Nie chcę zakładać nowego tematu na koncie które miało służyć jedynie do odwołania ws. bana, ale jest jedno ciekawe info. Mianowicie:

ŚWIĄTECZNE SKINY DO WARDÓW! <3

Opublikowano

Kurwa witamy fiddla w least popular Champions.Fidel jest pickany tylko po to żeby dac q przeżyć dac q i tak w kółko. Nie dość ze jest papierowy to ledwo się do jungli nadaje. Faktem jest ze to najlepszy champ 1v1 pod względem stój i walcz

Opublikowano

Tryb 1v1 ch**owe, totalna porażka, niewypał jakich mało, miniony nie biją siebie na wzajem tylko wieżę, najgorszy tryb ever made, długoś gry max 3min.

Bo przecież o to chodzi? 2vs2 i masz zamiar bić się 30 minut?

Opublikowano

To że miniony biją tylko wieże to bug który usuną ASAP.

6434527732.png76561198021029824.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...