Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co jeść żeby mieć bica?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co mam "źreć" żebym miał bajcepsa wiekszego?

Coś słyszałem, że jakieś białka itd..

A drugie pytanie - są jakies maści/tabletki na bica?

Zapraszamy

userbar_1_srv-12244.png

Serwer Counter-Strike 1.6 IP-78.46.58.205:27044 [bF2/DD2 Only]+[s/NS]

Opublikowano

żałośni jesteście xD

@UP, odpowiadaj na temat :)

Zapraszamy

userbar_1_srv-12244.png

Serwer Counter-Strike 1.6 IP-78.46.58.205:27044 [bF2/DD2 Only]+[s/NS]

Opublikowano

także polecam to co kolega Mariusz-K.1992 :D

Nie da się wyrzeźbić tylko 'bica' , jak już rzeźbisz to całe ciało. Polecam jakieś forum o tematyce sportowej, a jeśli chcesz mieć idealnie wyrzeźbione ciało, bez siłowni to zapraszam na forum: uliczny-trening . pl jednak będziesz musiał liczyć się z tym, że w street workout jest deczko trudniejsze od siłowni, bo my rzeźbimy za pomocą kilku rurek odpowiednio połączonych :D

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

także polecam to co kolega Mariusz-K.1992 :D

Nie da się wyrzeźbić tylko 'bica' , jak już rzeźbisz to całe ciało. Polecam jakieś forum o tematyce sportowej, a jeśli chcesz mieć idealnie wyrzeźbione ciało, bez siłowni to zapraszam na forum: uliczny-trening . pl jednak będziesz musiał liczyć się z tym, że w street workout jest deczko trudniejsze od siłowni, bo my rzeźbimy za pomocą kilku rurek odpowiednio połączonych :D

Ciekawo jak chcecie rzeźbić , nie mając wcześniej przygotowanej masy mięśniowej ?

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

chcesz miec mięśnie to na silke a nie wpierdalac jakies bialka czy chuj wie co i ci chuj odpadnie :)

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

Zrób najpierw masę mięśniową, zależnie od wzrosku. Dieta, białko i węgle. Potem rzeźbisz cale ciało, a nie tylko bica - wyobraź sobie porobiony biceps, a olane przedramiona czy triceps. Potem robisz redukcje masy.

A jak chcesz na szybko to kup sobie keratynę, tylko to robi wodę z mięśni i wszystko ci zejdzie jak przestaniesz ćwiczyć.

Opublikowano

Ćwiczenia, ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia. To jest najważniejsze. Co do jedzenia, to w ogromnej mierze nie zależy od tego, jeśli nie wcale. Nie polecam 'faszerować' się tymi preparatami, które mają powiększyć. Często mają swoje skutki uboczne i są dla organizmu niezdrowe.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Bez treningu i diety hmmmmmm, jest taki olej zwie synthol wstrzykujesz go sobie w mięsień i on wnika między włókna i rozpycha je przez co mięsień staje się optycznie większy.

Ta, a potem jak będzie miał 70 lat to niezłe zwisy będzie miał, polecam.

Zacznij zapierdalać.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Ćwiczenia, ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia. To jest najważniejsze. Co do jedzenia, to w ogromnej mierze nie zależy od tego, jeśli nie wcale. Nie polecam 'faszerować' się tymi preparatami, które mają powiększyć. Często mają swoje skutki uboczne i są dla organizmu niezdrowe.

Wyobraź sobie, że to dieta jest najważniejsza.

Ta, a potem jak będzie miał 70 lat to niezłe zwisy będzie miał, polecam.

Zacznij zapierdalać.

Nie zauważyłeś ironii w tamtym poście?

Opublikowano

Nie chcę mi się czytać wszystkich tych wypowiedzi "wielkich sportowców", dlatego napiszę Ci tylko jedno... ułóż sobie dietę bogatą w proteiny - rozłóż sobie ją na początek tak:

-2,5 g białka na kilogram masy ciała,

-1,5 g tłuszczów na kilogram masy ciała,

-3,5 g węglowodanów na kilogram masy ciała.

Z czasem zwiększ do 3g białka na kg oraz 4,5g węglów na kilogram masy ciała oraz zmniejsz do 1g tłuszczu na kg. Jak ustalić dietę? Odsyłam Cię do głównych tematów na SFD / KFD, które znajdziesz bezproblemowo w Google. Gdy już ustalisz sobie jadłospis, to go tutaj pokaż, a ja postaram się go ocenić i ewentualnie poprawić. Nie zaczynaj od początku z żadną kreatyną, BCAA, spalaczami, odżywkami itp., bo w pierwszych 2-3 miesiącach wydasz tylko pieniądze w błoto. Napisz mi też swoje wymiary, tj. wzrost, waga itp.

LEAVE ME ALONE, I HAVE MY OWN WORLD.

Galeria Tekstów

Opublikowano

Bez ironii. Kup sobie kilka whiskasów (tanio), podgrzej na patelni z cebulką i zjedz. Naprawdę dobra dawka wszystkiego co będzie Ci potrzebne. Powtarzaj ćwiczenia na mięśnie dwugłowe (biceps) przy użyciu hantli, czy sztangi. Jeżeli masz czajnik z filtrem to go usuń, zagotuj wodę i pij ją normalnie. Jeżeli opcja odpada, to gotując makaron, lub ryż, wlej tą wodę do bidonu i też popijaj. I najważniejsze. Nieważne czy Ci się chce, czy nie. Czy Cię coś boli, czy masz inne sprawy. Seria jest najważniejsza!

a4yfzc.png

Shut the fuck up!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...