Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Serwera ErosMu exp:1000 Drop:60%

iQual1ty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak Nie będzie S3Ep1 ponieważ mi bardzo spodobała się wersja 1.02K oraz jest jak dla mnie najlepsza wiec i na niej postanowiłem postawić serwer :) wiec nie piszcie że inny Sezon bo zdania nie zmienię :D

Co do startu to sam jeszcze nie wiem kiedy będzie ponieważ jak wiecie każdy ma swoje zycie prywatne i kazdy ma swoje sprawy do załatwienia tak samo jest ze mna i tak poświecam dużo czasu na ustawienia serwera oraz na wszystko niż powinienem misuałem też zaliczyć pare sprawdzianów ponieważ w liceum nie jest tak łatwo jak sie to wydaje i też przez dwa dni nic nie zrobiłem z serwerem w weekend postaram się uwinąc z robotą aby przyspieszyć start serwera :)

Proszę nie piszcie że jestem dzieciakiem kótry sobie chce nabić posty po prostu chce aby serwer był przygotowany prawidłowo by nie było cały czas off że to naprawiane czy tamto tylko chce aby wam się przyjemnie grało na serwerze wiec jeśli jesteś cierpliwy to zobaczysz że zanim się obejrzysz to serwer będzie już online pozdrawiam i mam nadzieje że będziecie wyrozumiali ja nie wypuszczę serwera który jest nie przygotowany jak dosyć czesto jest publikowane kilka serwerów że stabilny że nie padnie a po 2 tyg serwer z niewiadomej przyczyny off ja jak coś robie to porządnie

UPDATE

Dodaliśmy drugi Subserwer Non-PvP

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano

no ale możesz nam powiedzieć na czym stoisz i wgl , jakiś przewidywalny start lub Twoje przypuszczenie , np za 5 dni bo jeszcze nad tym pracuję , chyba to nie jest aż takie trudne :) pozdrawiam i czekam na jakieś info od Admina .

Opublikowano

Więc dla tych co są niecierpliwi prawdopodobnie Testy serwera odbędą się 3 stycznia ponieważ zbliżają się święta i muszę przygotować się z dziewczyną wiec dałem taką date ta data może się jeszcze zmienić i postaram się aby jeszcze na świeta by serwer był pozdrawiam was :)

Opublikowano

Łapcie stronę serwera mam nadzieje że będzie działać ona się zmieni ona jest po to abyście nie myśleli żę sobie z was jaja robię nad serwerm pracujemy

LINK WWW:http://89.78.13.229/WebMu/

Opublikowano

Strona Off ponieważ będzie zmieniana dziś jeszcze wam podam link do strony :D

Opublikowano

troche głupota zapowiadać serwer 1 miesiac przed startem ^^ moim zdaniem , pozdrawiam

ma ktoś jakąś stronkę co publikują serwery nowe ? lub jakiś nowy serwerek bo jest prze cywa ..

Opublikowano

Zrobiłem zapowiedz dlatego tak wcześnie ponieważ chciałem aby wszyscy się zapoznali z ustawieniami oraz żebym miał czas na swoje sprawy a nie siedzieć cały czas przy serwerze

Opublikowano

haha to żeś dojebał ^^ to napisz jeszcze raz zapowiedz 2 dni lub dzień przed starem ^^ cze

Nie pasuje? Wyjdz i zamknij za soba drzwi.

Szczerze co do tego startu tez mi doj*** :D sadzilem ze masz dane etc. gotowe :P No ale trudno, nie zapomnij przed startem serwera postawic na wszystkich forach publikacji!! Tak zeby stala ona przynajmniej 5-6 dni, nie chce grac na pustym serwerze :s

Opublikowano

ale wy macie na srane w tej głowie nie podoba się nie pisz .. i nie czekaj masz inne servery nie musisz tutaj grać czy zawitać na nim ..

To do mnie?... Jezeli tak to pier*** sie w leb bo w mojej wypowiedzi nie ma ani 1 slowa krytyki.

Opublikowano

Przy aktualnych serwerach, warto moim zdaniem poczekać, może ten będzie chociaż w 50% dopracowany (w moim mniemaniu). Od razu piszę do hejtujących, że sam lepiej serwera bym nie zrobił, lecz pamietam wstecz serwery na których bardzo miło się grało, a to co powstaje teraz to zazwyczaj syf.

Opublikowano

Witam was jestem z informacjami otóż chcę wyjaśnić dlatego się nie odzywałem w temacie pierwsze to nie było mnie w domu i nie miałem dostępu do kompa druga sprawa nie miałem bardzo czasu by się zając serwerem oraz ustawieniami bo jestem tylko człowiekiem a jak każdy człowiek no może nie każdy jest leniwy więc ze mną też tak jest ale to nei znaczy że serwer nie ruszy serwer ruszy niebawem teraz poświecę trochę czasu ustawieniom serwera ale też nie za długo ponieważ zbliżają się święta i jak każdy wie lub nie trochę pracy jest przed świętami ale postaram wyrobić z testami aby na wigilię były testy otwarte dla was :) ale to jest tylko moja taka proponowana data i jak wiadomo z doświadczenia nie zawszę się sprawdza w 100% więc przepraszam was że nie dawałem znaku życia ale wyszła taka sytuacja jeszcze raz przepraszam i mam nadzieje że się nie rozmyślicie co do mojego serwera bo naprawdę uważam że mój serwer będzie przynajmniej w 75% dopracowany i przyjemnie się będzie wam grało :)

Opublikowano

tego nie wiem zależy jak szybko ekipa będzie pracowała :)

Opublikowano

Witam all. Przegladalem rozne fora no i wpadlem tutaj ;D widze ciekawy serverek. Mam kilka propozycji co do ustawien, nagrod itd. Bardzo dlugo gralem na podoobnym serverku i proponowal bym zrobic zeby staty zostawaly po kazdym rr ;p to jest tylko moja propozycja. Gr zrobic na 80rr np i za 1gr zeby wyszly 1/2 itemy pvp. W miare szybko by sie zdobylo te eq i potem pvp. Zadnego donate ani vipow. Jedynie vipki by mogly byc za np 2 gr i tam zrobic wiekszy % pralki, wiekszy drop itd, wiecie jak to bywa na roznych serverach. Tak zeby wyszlo na plus wbicie tych przykladowo 2gr i kupic vipa. Odrazu mowie ze jezeli mniej wiecej takie ustawienie by byly to wpadam tutaj ze spora ekipa ;D gramy juz razem pare lat i tak skaczemy tak po serverach. Takze myslec, ustawiac i startowac. Pozdro.

Opublikowano

Witam all. Przegladalem rozne fora no i wpadlem tutaj ;D widze ciekawy serverek. Mam kilka propozycji co do ustawien, nagrod itd. Bardzo dlugo gralem na podoobnym serverku i proponowal bym zrobic zeby staty zostawaly po kazdym rr ;p to jest tylko moja propozycja. Gr zrobic na 80rr np i za 1gr zeby wyszly 1/2 itemy pvp. W miare szybko by sie zdobylo te eq i potem pvp. Zadnego donate ani vipow. Jedynie vipki by mogly byc za np 2 gr i tam zrobic wiekszy % pralki, wiekszy drop itd, wiecie jak to bywa na roznych serverach. Tak zeby wyszlo na plus wbicie tych przykladowo 2gr i kupic vipa. Odrazu mowie ze jezeli mniej wiecej takie ustawienie by byly to wpadam tutaj ze spora ekipa ;D gramy juz razem pare lat i tak skaczemy tak po serverach. Takze myslec, ustawiac i startowac. Pozdro.

Ciekawa propozycja napewno zostanie wzięta pod uwagę

tym czasem prace na ukończeniach jeszcze kilka dni i zostana wprowadzone testy serwera :)

Opublikowano

Więc tak forum będzie podane niebawem :D

Jeśli chodzi o to Forum to z tego nie korzystamy już

http://www.erosmu.jun.pl/

Jutro wam podam link do forum już które będzie do serwera :)

Opublikowano

/Move kosz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...