Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Serwera ErosMu exp:1000 Drop:60%

iQual1ty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

/Move Kosz

temat zamkniety prosze o usunięcie

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano

Niewiem czy to nie masło maślane

Czy staty maja zostawać

Punkty po resie zostają ?

A jak nie to sprecyzuj bo nie rozumię ;D

Opublikowano

Więc tak chodzi nam mianowicie o to czy staty które wbijesz w grze czy maja zostawac czy się kasować

Punkty po resie to chodzi o te czy po kazdym resie punkty które wbijesz do rozdania maja zostawać czy nie bo jak nie to po każdym rr mozecie dostawac 500pkt do rozdania 2 rr 1000 i tak dalej mam nadzieje że rozumiecie :D

Opublikowano

Ja sie ogolnie nie znam na balansie postaci, w ogole sposoby dzialania statystyk dla mnie pozostaja czarna magia, ale dlaczego dk i dw maja 4 punkty za poziom, elf i mg 5, a dl 6?

Opublikowano

Jeśli chodzi o testy podamy prawdopodobnie jutro date przewidianych testow

Opublikowano

Więc tak przegadałem z Administracją o wprowadzeniu WebShop'u oraz CRD za rr i niniejszym się zdecydowaliśmy że to zostanie wprowadzone :)

pewnie zapytacie się ile crd za rr więc od razu wam mówię że to nie będzie duża ilość ustaliliśmy że za rr będziecie dostawać 5 crd może mi się uda namówić na 10 ale to zależy więcej informacji niebawem :)

Opublikowano

Ja tam proponowalbym 1gr=1itemek WYBRANY. Piszesz na 4um, admin Ci dodaje. I aby mozna je bylo wymieniac np. odkupie od kogos w grze helm suna (z gr), a interesuje mnie drg, wiec pisze na 4um a H@ wymienia mi itemek na np. buty drg. Sadze ze to moglaby byc git opcja wtedy mialoby sens zbieranie setow, robienie na 13 i sprzedawanie za 1 itemek GR :) Pomyscie nad tym :)

Opublikowano

Ja tam proponowalbym 1gr=1itemek WYBRANY. Piszesz na 4um, admin Ci dodaje. I aby mozna je bylo wymieniac np. odkupie od kogos w grze helm suna (z gr), a interesuje mnie drg, wiec pisze na 4um a H@ wymienia mi itemek na np. buty drg. Sadze ze to moglaby byc git opcja wtedy mialoby sens zbieranie setow, robienie na 13 i sprzedawanie za 1 itemek GR :) Pomyscie nad tym :)

Słuchaj ty masz dobry pomysł pomyślimy nad tym bo może zamiast crd wprowadzimy że za 1gr 1 itemek Fo wydaje mi się to bardziej lepszym pomysłem

Opublikowano

zrobcie dobry serwerek stabilny gdzie puunkty po rr sie nie cofają i reset mozna zrobic w grze bez wychodzenia. Zróbcie też żeby za gr był 1 item FO Wybrany i serwerek będzie śmigał ;) a co do punktów statystyk polecam zostawić standard czyli dw/dk/elf po 5 a mg i dl po 7 ..

Opublikowano

"po gr 1 item FO (cashshopu)" - takie same ustawienia jak na War Of glory mu :P wiec nie wiem czy fajnie tworzyc znowu taki sam serwer :) nawet staty te same :P tylko wersje maja wyzej i sezon.

Ja bym w ogole nie robil cash shpu, tylko serwer VIP, zeby sie sam utrzymywal, ale bez cash shopu, lepiej sie jarac tym co sie dropnie a nie kto ile resow nabije lub afkuje.... tak byloby najbardziej sprawiedliwe, zalezy od szczescia a nie afk... dobry maly drop i jazda,,,

Opublikowano

Weźmiemy to pod uwagę przy edycji :)

wszystkie info będzie ukazywało się tu :D

Opublikowano

s3 jest w pizdu zbugowany. Macie wgl nasrane w glowach z tymi "wysokimi" sezonami.

Stary, dobry poczciwy s2 malo jest juz takich serwerow, a sadze ze jest wiecej takich ludzi jak ja ktorzy maja gleboko w dup*e "wysokie" sezony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...