Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nastał Grudzień!

Istny Diabel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wredna i Miszczu już mają prezenty hehe. Ten Mikołaj to tylko chwyt. Założę się, że żaden random nic nie dostanie - no chyba, że perma.

Ci co zasłużyli to dostali. Nagroda nie będzie aż tak trudna do zdobycia. Trzeba czekać na Mikołaja. :)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Ci co zasłużyli to dostali. Nagroda nie będzie aż tak trudna do zdobycia. Trzeba czekać na Mikołaja. :)

Ja napisałem o unbana i sie go nie doczekam i tak.

Powód mojego bana to multi z kretynami, których nigdy na forumku nie widziałem. Pisałem do Ciebie i zawzięcie pisałeś, że Ty masz racje.

Czym zasłużyła Julietta? przyznaje fajna dupera ale tyle co ona robi to tylko grafika. Skoro za wszystko dajecie prezenty to dajcie dla Endymiona za hejtowanie oraz dla dordo za Fritzla

Serio nie rozumiem fenomenu, że Ci wyżej mają już prezenty, a szaraki nic/perma.

Opublikowano

Ja napisałem o unbana i sie go nie doczekam i tak.

Powód mojego bana to multi z kretynami, których nigdy na forumku nie widziałem. Pisałem do Ciebie i zawzięcie pisałeś, że Ty masz racje.

Czym zasłużyła Julietta? przyznaje fajna dupera ale tyle co ona robi to tylko grafika. Skoro za wszystko dajecie prezenty to dajcie dla Endymiona za hejtowanie oraz dla dordo za Fritzla

Serio nie rozumiem fenomenu, że Ci wyżej mają już prezenty, a szaraki nic/perma.

Takim tokiem myślenia to duża część użytkowników powinna dostać prezenty i Bóg wie, co jeszcze, bo wiele osób robi dużo dla tego forum. ;-) Poza tym to tylko parę pikseli pod avatarem. Dalej uważam, że ci, którzy powinni zostać docenieni i tak zostaną, a akurat ta plakietka nie jest tego wyznacznikiem.

I perma byś nie dostał "za nic".

Opublikowano

Czym zasłużyła Julietta? przyznaje fajna dupera ale tyle co ona robi to tylko grafika.

Uważasz, że robienie grafiki to mało? ;-) Nawet byś nie miał co liczyć na taka plakietkę, gdyby właśnie nie osoby, które robią tą "mało ważną" grafikę.

Ja i Miszczu dostaliśmy za przygotowanie profilu Mikołaja. Ja od strony graficznej, Miszczu od całej reszty.

Wydaje mi się, że jest to po prostu forma podziękowania i nie należy doszukiwać się w tym niczego złego, czy chociażby faworyzacji. Za kilka dni ta plakietka i tak zniknie.

Opublikowano

Coraz bliżej święta, coraz bliżej święta, lalalalala. :P Teraz wszyscy się kochajmy, bo tak klimatycznie się tutaj zrobiło. :D

Last krismes aj gejw ju maj hart ;_;

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Już dzisiaj życzę wszystkim Wesołych Świąt! ;-)

Fajny pomysł, mikołaju tylko nie zgub naszych listów :P

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie jest nic pewne, ale przypominam osobom, które posiadają bany na zawsze, że co roku jest amnestia. :)

Już Cie kocham ;_; <3 KC i w ogóle czekam na święta.

Może coś wygram, któż to wie ... xD

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dis jer tu sejf mi from tirs ajl giw it tu samłan speszal.

Last krismes aj gejw ju maj hart

Nie ma to jak śpiewanie kolęd na MPC, a właściwie to pastorałki.

Opublikowano

Last krismes aj gejw ju maj hart

Nie ma to jak śpiewanie kolęd na MPC, a właściwie to pastorałki.

Źle! Miała być już pierwsza zwrotka!

łans biten ant tłajs szaj aj kip maj distans

Opublikowano

bat ju stil kecz maj aj, tel mi bejbi, du ju rekognize me, well its bin a jer soł it dozent suprajs mi.

Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale to jakoś tak szło chyba :P

Opublikowano

Dis jer tu sejf mi from tirs ajl giw it tu samłan speszal.

if nekst christmas ju gif mi jur ass, aj łont slip dis najt

@top

Wieczny props dla Wrednej za wykonanie tła na profilu Mikołaja ;>

Opublikowano

Najlepsza akcja od czasu Cheat o' brania :). Powodzenia wszystkim :).

ps. Listu nie piszę, bo samo przebudzenie Seldka to szok i jakaś ingerencja Mikołaja w to wszystko :)

Opublikowano

• Unban (Nie dotyczy kont z permem)

yy? to po co to, o ile mi wiadomo jezeli ktos ma bana czasowego to nie może mieć drugiego konta wiec jak ma wziac udzial w konkursie? :D

I wreszcie ktoś Sandre wymienił w newsie za jej ogólne zasługi, chociaż wątpie by to miało miejsce gdyby się nie upomniała ;)

Opublikowano

Świetny news, świetna akcja, bardzo ciekawe konkursiki.

Oczywiście wielkie podziękowania dla Wrednej za cały wkład ;-)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...