Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nastał Grudzień!

Istny Diabel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wredna nie podoba mi się taki humor, bo prezentu nie dostaniesz!

/Wszystko moja wina, poprosiłem Istnego by pisał newsa 7min przed północą i się bardzo spieszył i detale nam umknęły, musisz nam to jakoś wybaczyć, w żaden sposób nie było to umyślne... Przecież wiesz..

Nie mowie tylko o tym, ale to już nie ważne. A na prezent i tak nie liczę. Niestety, przyznaje to bez bicia, nie jestem grzeczna dziewczynką. :)

hrabia@

Może tym razem do Warszawy? ;)

Nastrojowo...

Opublikowano

Nie mowie tylko o tym, ale to już nie ważne. A na prezent i tak nie liczę. Niestety, przyznaje to bez bicia, nie jestem grzeczna dziewczynką. :)

hrabia@

Lubię podróżować, nawet bym przyjechał na spotkanie do Warszawy ale niestety pinionżków brakuje :C

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

mikołaju też chcę tą słit plakietkę, mój profil co raz bardziej świąteczny czekam na avka i sygne już tylko dodaj ten piękny dodatek :3

Opublikowano

hrabia@

Czemu nie mam od Ciebie szczerego pm'a tylko siejemy zamęt? :( Nie lubię takiej komunikacji, a raczej jej braku.. Grzeczną dziewczynką nie musisz być, ale jesteś naszym forumowym aniołkiem. Który dopatruje tutaj każdego kąciku i dbasz o nas! Coś poetycko u mnie dzisiaj.. :-)

Admin Cienia
Opublikowano

Seldusiowy edit: Dziękujemy Wrednej za nieokreślony wkład pracy. Cały czas aktywnie działa i niczym baśniowy Kopciuszek, pracuje za kulisami i dba o estetykę naszego forum. Szczere podziękowania od całego zespołu właśnie dla niej :-) Dziękujemy Wredna!!

Taka osoba jak Wredna zasługiwała na osobny news :)

1294477714-U1.png

Opublikowano

Coraz bliżej święta, coraz bliżej święta, lalalalala. :P Teraz wszyscy się kochajmy, bo tak klimatycznie się tutaj zrobiło. :D

fajnie, jest wszystko zrobione, podziękowania itd. twój post jakoś mi się dziwnie kojarzy, może bez takich, ok? :D

Opublikowano

fajnie, jest wszystko zrobione, podziękowania itd. twój post jakoś mi się dziwnie kojarzy, może bez takich, ok? :D

Wiedziałam, że jakiś niewyżyty (RUDY!) młodzieniec coś takiego napisze. xD

Opublikowano

sam/a jesteś rudy/a, nawet na fotce widać :)

ps.

ENWddsA.jpg

MPC PRAWDE CI POWIE

ALEŻ TY ZABAWOWY JESTEŚ!

P.S Nie wiem, gdzie Ty rudy widzisz. :v Ale w sumie chłop jesteś (chyba), więc kolorów nie odróżniasz. :D

Opublikowano

ALEŻ TY ZABAWOWY JESTEŚ!

P.S Nie wiem, gdzie Ty rudy widzisz. :v Ale w sumie chłop jesteś (chyba), więc kolorów nie odróżniasz. :D

Więc jaki to kolor jak nie rudy?

Opublikowano

Taka osoba jak Wredna zasługiwała na osobny news :)

I nadal zasługuje! TCQ dobrze, że stoisz na baczność, wszystko pojawi się w odpowiednim momencie :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...