Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nastał Grudzień!

Istny Diabel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1385219604-U592769.png

Witajcie!

W tym roku mamy zaszczyt gościć Świętego Mikołaja na naszym forum. Śmiało możecie do niego pisać Listy (PW) i prosić o prezenty. Być może Wasza prośba zostanie spełniona (Pamiętajcie tylko, żeby nie przesadzać). :) Oprócz tego będzie wiele ciekawych konkursów organizowanych przez Mikołaja, a jeśli ktoś będzie niegrzeczny może trafić na Czarną Listę, która wyklucza go ze wszystkich konkursów świątecznych.

O Mikołaju słów kilka:

Wprowadziliśmy nową nagrodę - Prezent, którą może rozdawać tylko i wyłącznie Mikołaj. Nagroda jest do 31 grudnia, potem znika z forum.

Wygląd:

1385219648-U592769.png

Rodzaje konkursów, które przygotował Mikołaj:

• Napisz List do Św. Mikołaja
  • Konkurs Statusowy
  • Konkurs na Blogu
  • Losowanie Nagród (Tylko osoby, które dodały Mikołaja do znajomych biorą udział w losowaniu)
  • Konkurs "Znajdź Prezent" (Mikołaj ukrywa w jakimś miejscu prezent i osoba, która pierwsza znajdzie wygrywa)
  • Mini-Amnestia (Mikołaj ma możliwość pisania postów w dziale Zbanowani i może odbanować dowolne konto)
  • Konkurs w dziale "Newsy z życia forum"

Rodzaje nagród, które przygotował Mikołaj:

• Zdjęcie % z paska ostrzeżeń
  • Best Member
  • Black Member
  • Gold Member
  • Blue Member
  • MPC Champion
  • Plakietka 'Prezent'
  • Unban (Nie dotyczy kont z permem)
  • 1 Like
  • Wyróżnienie Usera

Teraz wystarczy czekać na Mikołaja! Powodzenia ;)

Na forum można zauważyć także Świąteczne Loga. Logo na stylu Deflection zostało stworzone przez M@łpę, a na Infinite mamy logo Julietty - bardzo Im za to dziękuję! :)

Ostatnia rzecz o jakiej chciałbym jeszcze poinformować, to że wkrótce będzie masa nowości oraz niesamowita nowość. `Oczekujcie przebudzenia Seldka z tego długiego letargu! Może się weźmie do roboty..

Seldusiowy edit: Dziękujemy Wrednej za nieokreślony wkład pracy. Cały czas aktywnie działa i niczym baśniowy Kopciuszek, pracuje za kulisami i dba o estetykę naszego forum. Szczere podziękowania od całego zespołu właśnie dla niej :-) Dziękujemy Wredna!!

Pozdrawiam,

Istny Diabel 1373551266-U702970.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mhm:-)
Bardzo mi się to podoba!:), nawet jak nic nie dostanę to i tak będe szczęśliwy:) bo ktoś zrobił coś dla mnie, a dokładnie Miszczu:) za co ci dziękuję:), fakt, faktem jestem najmłodszy w klasie, ale z drugiej stronie jestem szczęśliwy, że mam urodziny 6 Grudnia:) nie, nie chodzi o Prezenty:) tylko o to, że fajny dzień mi wypadł i mogę w ten dzień spedzić swój czas z Przyjaciółmi i rodziną:), ale licze, że Mikołaj odczyta moją wiadomość i będzie dobrze:), jeżeli nie trudno zdarza się prawda:) życze wszystkim udanych Świąt w tym roku:)

Opublikowano

No i to są chyba te "gorące newsy", o których pisał niedawno Marselo :) Świetna inicjatywa i tylko wystarczy czekać na rozwój sytuacji! :P

ex

Opublikowano

Mam problem nie wiem jaki znaczek kupić na list i poproszę adres dokładny bo nie wiem czy wysyłać list czy nie

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ho Ho Ho!

Znalazły się już prawie wszystkie renifery. W najbliższych dniach spodziewajcie się mini konkursów. Duży konkurs będzie 6 grudnia. :)

Chciałbym podziękować Wrednej za logo na moim profilu!

rQYwYSn.jpg­

Opublikowano

No, a o moim cudnym tle na profilu Mikołaja, to już nikt nie napisał ;/ jak zwykle, olać Wredną.

Ciekawy news.

Wredna nie podoba mi się taki humor, bo prezentu nie dostaniesz!

/Wszystko moja wina, poprosiłem Istnego by pisał newsa 7min przed północą i się bardzo spieszył i detale nam umknęły, musisz nam to jakoś wybaczyć, w żaden sposób nie było to umyślne... Przecież wiesz..

Opublikowano

Chodźmy we Wrocławiu na świątecznego grzańca! :D

tobie tylko jedno w głowie :P

list wysłałem zobaczymy co z tego będzie :P

Opublikowano

Ho Ho Ho!

Znalazły się już prawie wszystkie renifery. W najbliższych dniach spodziewajcie się mini konkursów. Duży konkurs będzie 6 grudnia. :)

Chciałbym podziękować Wrednej za logo na moim profilu!

Ktos powinien dostac bana za multi, ^^.

Fajna inicjatywa. :)

w83od2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...