Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot muzyczny 24/7

Gość SuperEzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zainstalowałem to wszystko dodatkowo środowisko graficzne gnome i nadal jak właczam tam ts3 to nie ma dzwieku :)..

Tak jak by ALSA nie działała.

Przypominam debian.

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co jeśli ja mam VPS i wykorzystuje go do forum i chce miec tez bota? :)

A to że w musicbocie wykupionym z net-speak, svoice mozesz podac wlasne AJPI i port ts'a ;)

aha...

Wykupiłem tam bota i wyłącza się po 5 sekundach

zajebiście...

Wystarczy napisać do supportu tam gdzie masz to na pewno ci pomogą, a nie ma sie co użalać...

wielkosc

Opublikowano

Zainstalowałem to wszystko dodatkowo środowisko graficzne gnome i nadal jak właczam tam ts3 to nie ma dzwieku :)..

Tak jak by ALSA nie działała.

Przypominam debian.

napisz do mnie na gg 41130408

lub wejdz do mnie na ts ogarne ci to

xxx

Opublikowano

Witam. Zrobiłem wszystko krok po kroku lecz nie działa mi.. Gdy w pulpicie zdalnym odpalam program Audacious to wyskakuje mi błąd :

ALSA error

no suitable mixer element forud

Klikam OK dodaje muzyke itp lecz nie ma dźwięku... Proszę o pomoc. Odwdzięczę się adminem na moim publicznym TS 512 slotów

Opublikowano

Witam. Zrobiłem wszystko krok po kroku lecz nie działa mi.. Gdy w pulpicie zdalnym odpalam program Audacious to wyskakuje mi błąd :

ALSA error

no suitable mixer element forud

Klikam OK dodaje muzyke itp lecz nie ma dźwięku... Proszę o pomoc. Odwdzięczę się adminem na moim publicznym TS 512 slotów

Pisz gg pomoge Ci.

Opublikowano

Uwaga większości w tym mi nie działa poradnik

Lecz może komuś zadziała więc zostawię.

Opublikowano

czekaj. napisałeś poradnik na forum, który ci nie działa? to skąd ty go wytrzasnąłeś? Rozumiem że skopiowałeś, tylko od kogo.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

@up

Kiedyś mi działało nwm co się teraz stało

Poradnik sam robiłem.

Opublikowano

tak, numerki od 1 do 6 to koncowka portu 590x

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

Opublikowano

Witam Wszystkich, jeżeli ktoś ma problemy z tym botem proszę się zgłaszać do na gg, pomogę :)

Chciałbyś mieć własnego bota music 24/7 na swoim serwerze? Napisz do mnie na gg bądź e-mail.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
oot@vps18272:~/Desktop/TeamSpeak3-Client-linux_x86# ./ts3client_runscript.sh
./ts3client_runscript.sh: line 14: ./ts3client_linux_x86: No such file or directory

Wyskakuje mi taki błąd .

Opublikowano
oot@vps18272:~/Desktop/TeamSpeak3-Client-linux_x86# ./ts3client_runscript.sh
./ts3client_runscript.sh: line 14: ./ts3client_linux_x86: No such file or directory

Wyskakuje mi taki błąd .

Autor pisał, że nie wszystkim działa.

Opublikowano

Czy już gymat wpadłeś że uruchamiasz wersje clienta x86 na systemie x64? ;)

Kontakt:

Opublikowano

niby nic ale jeszcze ostatnio takich botow było na wage zlota i nigdzie prawie nie było teraz jest ich od ch .. i jeszcze troszkę czy wszyscy musza mieć to samo ??

Mam takiego bota od jakiegoś 1,5 roku. Więc nie wiem ocb co prawda zrobiłem go trochę inaczej,ale dla kogoś kto umie używać google w większym stopniu niż wpisanie frazy po Polsku znalezienie gotowego skryptu nie było by problemem.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...