Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot muzyczny 24/7

Gość SuperEzio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

To takie pytanko odemnie jaki musze miec procek, ile ramu itp. Na tym fps zeby poszedl mi serwer call of duty 4 12slotow team speak 3 512sloty i bocik muzyczny, i zeby wszystko ladnie chodzilo i sie nie cielo, poleccie jakies dobre i tanie hostownie vps. Oraz czy uda mi sie to ogarnac w przekroju 50zl?

Opublikowano
Mi cos jednak nie tak poszlo. wpisuje komende aby odpalic ts i wyskakuje mi taki blad jaki jest ponizej

root@****:~/Desktop/TeamSpeak3-Client-linux_x86# ./ts3client_runscript.sh
./ts3client_linux_x86: error while loading shared libraries: libgthread-2.0.so.0: cannot open shared object file: No such file or directory

Wie ktos co powinienem zrobic??
wydaje mi sie ze brakuje tego pliku libgthread-2.0.so.0: ale skad go pobrac i gdzie umiescic to nwm i nie jestem z tym w 100% pewien wiecej nie chcem kombinowac i czekam na wasze propozycje :) pzdr :)
1390144171-U592769.png

Opublikowano
Mi cos jednak nie tak poszlo. wpisuje komende aby odpalic ts i wyskakuje mi taki blad jaki jest ponizej

./ts3client_linux_x86: error while loading shared libraries: libgthread-2.0.so.0: cannot open shared object file: No such file or directory

wydaje mi sie ze brakuje tego pliku libgthread-2.0.so.0: ale skad go pobrac i gdzie umiescic to nwm i nie jestem z tym w 100% pewien wiecej nie chcem kombinowac i czekam na wasze propozycje :) pzdr :)
1390144171-U592769.png

Opublikowano

O popatrz a ja chyba wiem '_' (brakuję ci biblioteki, robiłeś update twojego systemu ? "apt-get update" )

xxx

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

O popatrz a ja chyba wiem '_' (brakuję ci biblioteki, robiłeś update twojego systemu ? "apt-get update" )

xxx

Tak robilem ale teraz po wgraniu tego pulse wyskakuja mi rozne bledy po wpisaniu apt-get update na samym koncu aktualizacji. tylko gdzie ja mam wgrac to?? :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

To takie pytanko odemnie jaki musze miec procek, ile ramu itp. Na tym fps zeby poszedl mi serwer call of duty 4 12slotow team speak 3 512sloty i bocik muzyczny, i zeby wszystko ladnie chodzilo i sie nie cielo, poleccie jakies dobre i tanie hostownie vps. Oraz czy uda mi sie to ogarnac w przekroju 50zl?

No niestety szkoda, że Ezio zdradził cały sposób i już każdy może mieć bota ;/ Mniej więcej na bota, zalezy od wirtualizacji i emulacji środowiska jeden rdzeń około 2-2,5GHz. Mówię tutaj o dobrej jakości.

Jednak nie na każdym VPSie takie coś idzie zrobić.

InseTTe! Jaki system, kompilacja, dystrybucja? Uruchamiasz Tsa na pralce, mikrofalówce? Podaj konkrety, z fusów nie wróżymy.

LassKai! Zawsze mi się zdawało że ALSA to nie to samo co PULSEAUDIO, ktore ty według poradnika Ezio instalowałeś. Żeby robić rzeczy pro trzeba mieć trochę wiedzy bo szybko się przejedziesz i zniechęcisz.

Jest jeden ewidentny brak w poradniku Ezio, niestety musicie ruszyć głową sami ;) Chcecie mieć Bota muzycznego 24/7, coś co miała elita, więc pokażcie, że Wam zależy i wykażcie się myśleniem, bo błąd jest do wyłapania.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

No niestety szkoda, że Ezio zdradził cały sposób i już każdy może mieć bota ;/ Mniej więcej na bota, zalezy od wirtualizacji i emulacji środowiska jeden rdzeń około 2-2,5GHz. Mówię tutaj o dobrej jakości.

Jednak nie na każdym VPSie takie coś idzie zrobić.

InseTTe! Jaki system, kompilacja, dystrybucja? Uruchamiasz Tsa na pralce, mikrofalówce? Podaj konkrety, z fusów nie wróżymy.

LassKai! Zawsze mi się zdawało że ALSA to nie to samo co PULSEAUDIO, ktore ty według poradnika Ezio instalowałeś. Żeby robić rzeczy pro trzeba mieć trochę wiedzy bo szybko się przejedziesz i zniechęcisz.

Jest jeden ewidentny brak w poradniku Ezio, niestety musicie ruszyć głową sami ;) Chcecie mieć Bota muzycznego 24/7, coś co miała elita, więc pokażcie, że Wam zależy i wykażcie się myśleniem, bo błąd jest do wyłapania.

Tak brakuje jednej rzeczy w jego poradniku no ale coz czasami trzeba samemu pokminic. kolego juz poradzilem sobie sam z problemem :P Dzieki za checi :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ano widzisz... a jaka satysfakcja jak sam zrobisz :D:D

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

jesli ktos nie wie lub ma problem pisac na gg 41130408 pomoge bo ten poradnik to o kant dupy rozbic to co on tu podal jest kompletnie nie potrzebne , Pozdrawiam :)

Opublikowano

jesli ktos nie wie lub ma problem pisac na gg 41130408 pomoge bo ten poradnik to o kant dupy rozbic to co on tu podal jest kompletnie nie potrzebne , Pozdrawiam :)

Powiem Ci tak bo inaczej to sie chyba nie da : Pierdolisz glupoty tyle w temacie :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Zrób lepszy później kozakuj.

Opublikowano

Powiem Ci tak bo inaczej to sie chyba nie da : Pierdolisz glupoty tyle w temacie :)

haha pierdolisz glupoty dobry jestes .. nie wiem na chuj tyle tych programow jak wystarczy zwykla przegladara firefox .... wez sie jebnij zanim napiszesz cos :)

Opublikowano

@up

A idz pan w chuj.

po 1 na ubuntu nie ma firefoxa.

po 2 jest potrzebne bo na teamspeaku jest że nie ma mikrofonu więc musi być.

Opublikowano

@up

A idz pan w chuj.

po 1 na ubuntu nie ma firefoxa.

po 2 jest potrzebne bo na teamspeaku jest że nie ma mikrofonu więc musi być.

haha koles wez sie nie osmieszaj juz i wyjdz .. od kiedy to na Ubuntu nie ma firefox'a??? chyba tylko ty nie masz bo nie potrafisz zainstalowac <beka>

a co do drugiej twojej odpowiedzi niektore vps'y maja wbudowana karte dzwiekowa :) i bez pierdzielenia wystarczy firefox i pulse.. jesli ktos nie ma karty :D

xxx

Opublikowano

haha koles wez sie nie osmieszaj juz i wyjdz .. od kiedy to na Ubuntu nie ma firefox'a??? chyba tylko ty nie masz bo nie potrafisz zainstalowac <beka>

a co do drugiej twojej odpowiedzi niektore vps'y maja wbudowana karte dzwiekowa :) i bez pierdzielenia wystarczy firefox i pulse.. jesli ktos nie ma karty :D

Ja nie siedzę 24 h przy kompie i może się pomyliłem.

Nie jestem taki dobry w linuxie.

Opublikowano

za 20/25zł w net-speak i svoice jest taka opcja do wykupienia bota muzycznego taniej niz za vps i mniej zabawy niz tym poradnikiem ^_^

aha...

Wykupiłem tam bota i wyłącza się po 5 sekundach

zajebiście...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...