Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK]-[EASY]Larians.PL - Więcej niż Historia

ddaammiiaannq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem technikiem,a tutaj jestem na koncie grafika :P!

Tak tak, a moja babcia była smokiem.

EDIT: Troche dziwne ze jestes na koncie grafika i prosisz o grafike nie mogles poprostu poprosic o nią grafika? :)

Opublikowano

Potwierdzam cofa bony miałem 5 i naglę mam 2 i takie AHA .. Nie polecam Serwa ;)

Znany bug, jak sie uzywa BS albo za szybko zmienia to ksuje bony :D Na pewnych gotowcach to wystepuje tylko szczerze nie mam pojecia na jakich xD

Nie polecam, serer postawiony by stal bo koles ma troche czasu oplacone za maszyne i niechce zeby sie marnowala, nie warto tracic czasu.

zhda.png

Opublikowano

Znany bug, jak sie uzywa BS albo za szybko zmienia to ksuje bony :D Na pewnych gotowcach to wystepuje tylko szczerze nie mam pojecia na jakich xD

Nie polecam, serer postawiony by stal bo koles ma troche czasu oplacone za maszyne i niechce zeby sie marnowala, nie warto tracic czasu.

Nie prawda :)

No,ale jak kto woli

Co do bonów bd działać jutro 100% :)

w6qirs.jpg

Opublikowano

Niezla przyszlosc z 50 graczami online ! :)

To że jest 50 online to nie znaczy że serwer się nie rozkręci ;]

Jeżeli ktoś ma możliwość promowania serwera to zapraszamy na naszego teamspeaka. Oczywiscie za promowanie serwera jest wynagrodzenie.

w6qirs.jpg

Opublikowano

Prezka zajebista aż chce się grać wbijam na strone rejestruje i sciągam :) tylko nie doczytałem czy pety dostaje się na początku ? kiedyś widziałem takie servery ale kiedy dodano je do IS niestety są płatne :/ oczywiście nowe wierzchowce z metinów ? :)

14 lat  

Opublikowano

Miałem mówić wjeb 10 zł w isa masz peta i inne gówna + VIp i masz w 1 dzien 180 :) .. gram od 10 min i już odrazu mówie że grafa fajna , tylko gdzie kowal ? handlara zmieniona ? w bambuko się nie robi graczy : )

14 lat  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...