Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK]-[EASY]Larians.PL - Więcej niż Historia

ddaammiiaannq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rekrutacja do gildi TimeFor69 [ON]

By dojsc do gildi musisz wejść na ts.larians.pl

I napisać do Człowieka na poczekalni o nicku:

,,Rekru Do Gildi69 ON Pisz pw"

On was przekieruje i poda pelna instrukcje jak dojsc do gildi itp

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Forum będzie dodane. :) Broń do expa robimy z broni na 75 poziom. Nie ma jej w prezce, ale będzie dodana za max 30min. ;)

18:15 start :)

Gotowi ???

SERVER ONLINE!

w6qirs.jpg

Opublikowano

Nie mam gdzie pisać bugów czy nie wiem co..

Od 15 lvl jak chce napisać na ogólnym to jest napisane, że "szkło intuicji jest wymagane"

VNp6c2U.png

Opublikowano

Piszę tak, bo tak sądze, pewien nie jestem ale...

Forum nie działa, wchodzi na metin2list.

Mało osób co prowokuje do wyłączenia serwa...

No ale i tak zagram, dawno easy fajnego nie było ;)

Opublikowano

Nie Warto grać na tym serwerze jak i ich innym, ponieważ oni robią to dla kasy tyle ode mnie.

Dziękuje Pozdrawiam Dominika Pro Elo technika 2013/2014 r.

Opublikowano

Start 18:00

Tego nie będzie to nie jest pierwszy nasz serwer:)

Robie własnie ostatnią poprawkę :)

Pliki moje własne z uzytkowinikiem o nicku ILay21 :)

Co tu masz z ethany ? 3-4 miecze,bo tylko do tego mogę się przyznać :)

Się znalazł gotowiec na plikach aline 2 ;)

Serwer nasz napewno nie 50 i piszesz to od 2 naszego serwera w kazdej prezce wiec pzdr.

Hahah tylko, ze ja nie zakladam servera zrobil mi to kolega bo mi sie ona podobała....

Skad truta ?

W ile wbije 100 lv ?

Ile os onn >?

d2dp.png

Opublikowano

Nie Warto grać na tym serwerze jak i ich innym, ponieważ oni robią to dla kasy tyle ode mnie.

Dziękuje Pozdrawiam Dominika Pro Elo technika 2013/2014 r.

Tak, robimy to dla kasy :) 100% z isu zabiera sponsor a ostatnio nie zwróciła mu się kasa nawet.

w6qirs.jpg

Opublikowano

Był bug z handlarka. Wgl. to ma raty jak medium, jak ja muszę już na 28lvl iść na pustynie, bo na orkach nie starcza expa. Kasa ładnie leci, ze szkat mogą dropnac metki, łatwo wbija się skille. Warto poświęcić czas, bo ja grałem troche i już czarowane na p :P. Drop z metkow dobry, lecą kd i kamyki duchowe. Polecam serwa, jako pierwszy miałem na farcie za 5 razem um19 i sr32 na fms.

Sura wp- Dex, jinno zapraszam :D

Opublikowano

Miałem zagrać, server wydawał się zajebisty, bo był praktycznie taki sam jak Ravians. Miałem problem z mobami, nie widziałem ich, chociaż nie. Widziałem, głodne niedźwiedzie jako bao bao i tylko tyle. Napisałem do admina, nie potrafił udzielić innej odpowiedzi niż "Uruchom patchera". Próbowałem, pobierałem nawet na nowo, nie działa.

Nie polecam wszystkim tym, którzy nie chcą mieć do czynienia z nieogarniętym administratorem.

DIG86Gz.jpg
Opublikowano

Z chęcią bym zagrał , ale licznik graczy online odstrasza . Na obecną chwilę 71 graczy online , szkoda szkoda :unsure:

xhsd.png

Opublikowano

Dziś o godzinie 18.00 na Pustyni ch1 odbędzie się pierwsze w historii naszego serwera event "Zuo". Na Oazę spadnie masa potworów oraz metinów które będzie trzeba zniszczyć. Serdecznie zapraszamy wszystkich graczy ! ;]

w6qirs.jpg

Opublikowano

Ile serwer bedzie mial? Max 1 tydzien? Tak jak z atuneya2 ?

PS. administracja ma 13-15 lat ;)

e3e0ug.png+ 4gb ram.

Opublikowano

Ile serwer bedzie mial? Max 1 tydzien? Tak jak z atuneya2 ?

PS. administracja ma 13-15 lat ;)

Atuneya stała 13 dni i zrezygnowalismy ponieważ mielismy projekt larians.pl. Być może kiedyś również reaktywujemy Atuneye ale tym razem bez zamykania Lariansa.

PS. Dominik - 16

Damian - 16

Szewcu - 17

Mateusz - 21

Więc nie gadaj głupot ;]

w6qirs.jpg

Opublikowano

Administracja jest chora psychicznie, nie radze wam tutaj grać najpierw startuja server z masa bugow po czym malo ludzi gra i zamykają, zapewniaja ze bd reklama a tu gunfo jest :).

Opublikowano

Administracja jest chora psychicznie, nie radze wam tutaj grać najpierw startuja server z masa bugow po czym malo ludzi gra i zamykają, zapewniaja ze bd reklama a tu gunfo jest :).

Sam jesteś chory psychicznie :) Owszem, nie będę kłamał, mamy parę bugów i niedoskonałości, np że bryłki się nie łączą, ale wszystko z czasem będzie poprawione. Reklama będzie od następnego tygodnia. Jeżeli będzie grało +15 osób to serwera nie zamykamy. Dziś grało +100 osób więc nie zapowiada się aby serwer upadł. Mamy już zaplanowany event na święta, jest megaaaa :) Ujawniony zostanie dopiero w święta ! :). Także zapraszamy serdecznie ;]

w6qirs.jpg

Opublikowano

Zagrałbym ale mam neta z limitem i nwm czy opłaca się pobierać. Gra teraz 37 troszke mało.

Wszyscy śpią :D Normalnie w godzinach (17-20) gra +100 osób.

w6qirs.jpg

Opublikowano

Wszyscy śpią :D Normalnie w godzinach (17-20) gra +100 osób.

W poniedzialkowe poludnie gdzie 99% ludzi idzie/jest w pracy/szkole wszyscy spia.

No normalnie az sie zasmialem jak idiota na głos jak to przeczytalem. :D

zhda.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...