Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Segoria.PL-Więcej niż przeszłość ! [Dedyk] [Easy]

ApsiKxMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po sobocie waga klienta zostanie zmniejszona ;) , a teraz polecam patcher dla osób o słabym łączu.

Opublikowano

Nie da się wejśc do gry: " Błąd wewnętrzny serwera "

Tak mam spathowane wszystko...

Opublikowano

Kuźwa żadnego kontaktu, na forum konta założyć nie mogę, chociaż próbowałam na różnych przeglądarkach, różne nicki, różne maile i nic, na stronie głównej brak supportu, TS nie ma to jak do cholery mam zgłosić swój problem ?

Opublikowano

Kuźwa żadnego kontaktu, na forum konta założyć nie mogę, chociaż próbowałam na różnych przeglądarkach, różne nicki, różne maile i nic, na stronie głównej brak supportu, TS nie ma to jak do cholery mam zgłosić swój problem ?

Opisz co to za problem ;)

Opublikowano

Po 1 to to że nie mogę założyć konta na forum i nie pisz mi abym użyła innej przeglądarki,bo przez Wasze forum chyba 7 ich na kompie zainstalowałam i na żadnej nie poszło, nicki również różne wstawiałam to samo z mailem, kod dobrze przepisywałam, bo zanim zatwierdziłam sprawdziłam, po naciśnięciu na "załóż" nic się nie dzieje, żadnego nawet wpisu że coś źle wpisałam. Na żadnego maila nic nie przyszło bo jakby mogło przyjść skoro rejestracja nie doszła do skutku.

UP też tak samo mam i to dość często. A żeby temu w jakiś sposób zapobiec to po prostu jak już wejdę na jakąś mapkę to na niej siedzę, nie logam na inne ch czy na inną mapkę. Wtedy jakoś daje się grać, lecz jeśli tylko chce iść do np. m1 lub biorę zmień postać to wywala mi metka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...