Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ventris.pl [Dedyk] [Easy]

VentrisMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 470
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zostanie poprawione dmg ? bo masakra .. 20k duchowe z full eq na max lvl a hp 200k.

To kup pierscionki z IS, wtedy bedziesz ciskal.

Niestety ale to jedyna rzecz bo pierscionki, ktore MOCNO wplywaja i na exp i na pvp i sa dostepne only IS..

zhda.png

Opublikowano

To kup pierscionki z IS, wtedy bedziesz ciskal.

Niestety ale to jedyna rzecz bo pierscionki, ktore MOCNO wplywaja i na exp i na pvp i sa dostepne only IS..

te pierscienie itp nie działają ponoć :)..

Nchf.png

lol

Opublikowano

Razem z kumplem chcieliśmy przejść LW. 2 razy z rzędu na Lodowej Wiedźmie ( Szef Wszystkich Szefów ) mieliśmy buga grafiki. Reset klienta jako jedyne wyjście. Naprawcie to proszę !

Opublikowano

Serwer Polecam , dużo ludzi gra i to nazywa się porządny serwer MT2

Graczy Online : 328

To nie jest dużo ludzi, Harnasiek po co się udzielasz, jak z TEAM'u wyleciałeś za nieróbstwo? ^^ Czuję, że niedługo zamkną serwer.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

a te 15% na ludzi to teraz dajecie żeby pierdolnąć i zabić... nie przekonaliście mnie choć reklama ładna gdyby nie udziwnione bonusy nie wiem przez kogo i dla kogo +6/7 bony które odeszły do lamusa 5 lat temu i nikomu nigdy potrzebne nie były, to może i by sie dobrze grało;d

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

Chyba niezbyt się dogadywaliście w Team'ie, że wam się posypał, co? :>

Serwer jest dobry, to prawda. Większość bugów zostało wyeliminowanych, jednak co z tego, skoro ludzi coraz mniej.

Jeszcze teraz kiedy pozbyliście się GM'ów, kto zajmie się eventami, których i tak praktycznie jest niewiele. No tak, dropią skarpetki, ale jakiejś większej inicjatywy, typu ox, zuo niestety nie widać.

Ogółem na serwerze gra się przyjemnie, ale nie oczekujcie zbyt wiele od teamu oraz ilości graczy ^_^

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Ja pierdziele.. Dajcie na jakis normalny hosting tego jebanego clienta, bo kurde w temacie, w downloadzie klienta, jest tak dojebany hosting, ze przerywa sie na 60% i robi sie 61, 62 i znowu 60. albo na 95 mi sie dzisiaj zatrzymalo i jeszcze nie udalo mi sie tego sciagnac na jakies 6x co sciagalem. A ten co tam jakis gosciu wrzucil, to tez jakis dopierdolony client, devil.dll nie odnajduje, ogolnie jakies bledy wyskakuja...

Opublikowano

Ja pierdziele.. Dajcie na jakis normalny hosting tego jebanego clienta, bo kurde w temacie, w downloadzie klienta, jest tak dojebany hosting, ze przerywa sie na 60% i robi sie 61, 62 i znowu 60. albo na 95 mi sie dzisiaj zatrzymalo i jeszcze nie udalo mi sie tego sciagnac na jakies 6x co sciagalem. A ten co tam jakis gosciu wrzucil, to tez jakis dopierdolony client, devil.dll nie odnajduje, ogolnie jakies bledy wyskakuja...

Kolego, inni pobierają bez problemu. Jeżeli coś Ci przerywa to nie z winy hostingu tylko z Twojej.

Zapraszam serdecznie, bardzo miła administracja oraz bardzo urozmaicony system ulepszeń.

85577738178893161752.jpg

"Kocham swe życie, dziękując za swe pasje
Ja kocham to co robię, będę robił to zawsze"

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na Nitro.

Bachor próbował się wkręcić do Teamu Ra*ians po czym nie zezwoliłem to dostałem perma na ich forum oraz na topowego sure WP :)

JI5Zwld.png

Opublikowano

Prezentacja nie aktualna prosze o usunięcie. została dodana nowa przez ze mnie

A tu w prezentacji jest reklama innego serwera !

Z którym nie mam nic wspólnego !

yt1f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...