Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MROWKOWYEXP | 1.6.4 | WL | SURVIVAL | [Podobne do Kwadratowej Masakry | 40s

MeGaFoRmAt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszamy!
@ref

20slotów, nowa mapa, nowy drop, youtuberzy

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dostalem bana za chuj wie co mialo byc wybieranie teamow i mniw zabili i zbanowali......SERWER SLABY!

Opublikowano

Nick: Cruisader
Ogar tak/nie: tak
Ortografia 1/10: 9,7

Grifujesz? tak/nie: nie
Dlaczego ty? pełnym zdaniem: Ponieważ chcę zagrać na tym serwerze i myślę, że nie rozpadnie sie jak inne serwery tego typu ...
Coś o sobie pelnym zdaniem:
Mam na imię Maciek mieszkam w Warszawie, uczęszczam do 1 klasy liceum, interesuję się grami, konsolami, piłką nożną, siatkówką, tenisem stołowym, dziewczynami .

Opublikowano

Nie polecam grania na serwerze, grają tam typowe nooby oraz freekille. Myślałem że to jakiś fajny serwer będzie, na początku się taki wydawał. Dzisiaj była nowa edycja bo ktoś zgriefował, no okej nowa, zacząłem kopać,a tu nagle że gildie będą i od nowa eq, ja miałem diaxowe eq a tu nagle się okazuje że nowa mapa, nowe eq bo admin sobie powiedział że gildie będą. Ten dzieciak zaczął mnie bić, jak go zabiłem i pisałem że sam zaczął to mi dał muta, po czym odmutował zaczął mnie bić, potem zabił i zbanował. Co to jest za serwer ? To gówno, a nie serwer. Gracze nie ogarnięci, admin nie reaguje na nic. Nie polecam grania na serwerze. Jak wbijecie to zobaczycie co to za serwer. Wracając do eq, kopałem jakąś godzine i to miało na marne iść. Właśnie to poszło na marne, straciłem godzine kopiąc stone żeby mieć eq i się dowiedziałem że nowa mapa.

Nie polecam wam składać podań na ten serwer. To co pisze nie jest kłamstwem, jest prawdą. Pare graczy może to potwierdzić.

Opublikowano

Nie polecam grania na serwerze, grają tam typowe nooby oraz freekille. Myślałem że to jakiś fajny serwer będzie, na początku się taki wydawał. Dzisiaj była nowa edycja bo ktoś zgriefował, no okej nowa, zacząłem kopać,a tu nagle że gildie będą i od nowa eq, ja miałem diaxowe eq a tu nagle się okazuje że nowa mapa, nowe eq bo admin sobie powiedział że gildie będą. Ten dzieciak zaczął mnie bić, jak go zabiłem i pisałem że sam zaczął to mi dał muta, po czym odmutował zaczął mnie bić, potem zabił i zbanował. Co to jest za serwer ? To gówno, a nie serwer. Gracze nie ogarnięci, admin nie reaguje na nic. Nie polecam grania na serwerze. Jak wbijecie to zobaczycie co to za serwer. Wracając do eq, kopałem jakąś godzine i to miało na marne iść. Właśnie to poszło na marne, straciłem godzine kopiąc stone żeby mieć eq i się dowiedziałem że nowa mapa.

Nie polecam wam składać podań na ten serwer. To co pisze nie jest kłamstwem, jest prawdą. Pare graczy może to potwierdzić.

Zamykam temat

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

To dobrze że zamykasz temat. Na twoim serwerku niekt nie pogra jak będziesz tak traktował graczy. Nie nadajesz się na admina serwera.

Opublikowano

To dobrze że zamykasz temat. Na twoim serwerku niekt nie pogra jak będziesz tak traktował graczy. Nie nadajesz się na admina serwera.

haahah, żeś dojebał. Ciekawe jak ty ładnie traktujesz graczy oraz administracje. Wyzywając od kurw, gdy proszę zebyście wybrali drużyny to ty musisz każdego napierdalać ...

Opublikowano

Graiha zgadzam sie,tez dostalem bana za niewiadomo co a co do serwera to dno,,,,,

Opublikowano

haahah, żeś dojebał. Ciekawe jak ty ładnie traktujesz graczy oraz administracje. Wyzywając od kurw, gdy proszę zebyście wybrali drużyny to ty musisz każdego napierdalać ...

Teraz taki hoho, bo co jak NatanK nie chciał do żadnej drużyny to go kickowałeś pisząc: Wypierdalaj dzieciaku.

Jestes zjebany i masz zjebany serwer, nie chciałem gildii bo było za mało ludzi. A ty swoje no to okej potem chciałem do gildi. Po czym zacząłeś mnie ciągle bić więc oddawałem i nie dziw się dlaczego ciebie wyzywam jak nie umiesz poprowadzić serwera i jesteś nieogarnięty. Gdybyś ty kopał i miał diax eq to byś napewno powiedział że nie będzie nowej mapy tylko ta.

Opublikowano

Nick:TheKajzera
Ogar tak/nie:Tak
Ortografia 1/10:9

Grifujesz? tak/nie:Nie
Dlaczego ty? pełnym zdaniem:Bo jestem dobrym graczem, i chce pograć na normalnym serwerze.
Coś o sobie pelnym zdaniem:Uczę sie ostatni rok w technikum samochodowym, czesto baluje przez co w weekendy mnie nie ma na kompie, Jestem systematyczny i ogarnięty.

Opublikowano

Nick: eSej
Ortografia 1/10: 7/10

Dlaczego ty? pełnym zdaniem: Ponieważ chce pograć na jakimś fajnym serwerze
Coś o sobie pelnym zdaniem: jestem specyficzny ;)

106ir79.png

Opublikowano

Nick: eSej

Ortografia 1/10: 7/10

Dlaczego ty? pełnym zdaniem: Ponieważ chce pograć na jakimś fajnym serwerze

Coś o sobie pelnym zdaniem: jestem specyficzny ;)

Dodany

Opublikowano

Nick: osA
Ortografia 1/10: 9.9

Dlaczego ty? pełnym zdaniem: Bo lubię grac na takich serwerach.
Coś o sobie pelnym zdaniem: Lubię budować ;]

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie serwera ... Jest jakaś zależność kiedy można na niego wchodzić ? Bo w obecnej chwili podaje mi , że jest off .

Kolejne pytanie to - na jakiej wersji bazuje serwer? cokolwiek - bukkit , tekkit ? wersja 1.6.x ?

Opublikowano

Nick: AdiPL
Ogar tak/nie: No przecież ;q
Ortografia 1/10: 9/10 Czasami jakiś błąd popełnię

Grifujesz? tak/nie: Nie
Dlaczego ty? pełnym zdaniem: Chciałbym z kimś pograć, tak dla fun'u :P
Coś o sobie pelnym zdaniem: W minecrafta gram od 1.3.2 bodajże. Heh xD. Lubię grać z ogarniętymi graczami (a nie: "admin pliss daj op"). Jak mam wenę to też umiem coś fajnego zbudować ;S

Opublikowano

Wzór

Nick: Groott
Ogar tak/nie: Tak
Ortografia 1/10: 10

Grifujesz? tak/nie: Nie
Dlaczego ty? pełnym zdaniem: Szukam ogarniętego serwera w trybie survival, bez głupich "mięsarek" na spawnie czy innych mocniejszych wspomagaczy. Serwer survival to survival, a nie jakaś ciepła klucha.
Coś o sobie pelnym zdaniem: Może wydawać się śmieszne, że taka osoba jak ja, w wieku 20 lat gra w minecraft'a, ale to jest gra jak każda inna i gram w nią dla zabicia czasu czy zwykłej rozgrywki ze znajomym czy kuzynem. Myślę, że możecie dodać mnie, gdyż nie jestem osobą, która przynosi problemy, wręcz przeciwnie - staram się w jakikolwiek sposób innej osobie, o ile w odpowiedni sposób zachowuje się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...